Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Clasamentul mâinilor de poker - Un ghid pentru cele mai bune mâini de poker

10 hands in the poker hand rankings.

Cunoașterea clasamentului mâinilor de poker este esențială pentru aproape fiecare fan al jocurilor de noroc. De ce? Pentru că fie că este jucat într-un cazinou online de topcazinou online, cazinou terestru respectat sau platformă online renumită, pokerul este cel mai popular joc de cărți de pe planetă.

Dar dacă vrei să câștigi la poker, trebuie să știi care sunt cele mai bune mâini și care sunt cele mai proaste mâini.

De la cel mai bun la cel mai rău, ghidul nostru enumeră toate mâini de poker pe care le poți obține în cel mai popular tip de poker– Texas hold 'em.

Ne-am uitat lade câte moduri poți face fiecare mână, probabilitatea de a obține o anumită mână, șansele ca aceasta să se întâmple și explicând de ce îți va plăcea sau nu.

best poker hands chart


Așa cum explică imaginea de mai sus, există zece mâini distincte în poker care pot fi făcute post-flop (odată ce cărțile comunitare au fost împărțite). Aceste mâini sunt ordonate în funcție de puterea lor – probabilitatea ca acestea să vă câștige jocul – cea mai proastă fiind o carte mare și cea mai bună mână de poker fiind culoarea regală.

Am analizat fiecare dintre aceste mâini în ordine descrescătoare și am oferit o defalcare detaliată a punctelor forte și a punctelor slabe ale acestora – doar nu ne cere să jucăm dealer în următorul tău joc de poker și să-ți oferim o culoare regală!

Royal flush poker hand (the best poker hand).

Nr.1- Chintă regală: Clasamentul mâinilor de poker (cea mai bună mână de poker) 

O chintă regală este o chintă care începe de la10 și caracteristici vale, regină, rege și as în același costum. Nu există o clasare mai bună a mâinilor de poker decât o culoare regală – fapt. Dacă obțineți acest lucru pe flop, atunci știți că aveți șanse de 100% de victorie – deci este pur și simplu un caz de a obține cât mai mulți bani de la adversarii tăi.

Câte mâini de poker distincte există într-o culoare regală?

Nu poate exista decât o mână distinctă într-o culoare regală. Acest lucru se datorează faptului că aveți nevoie de cinci cărți unice din același costum în pachetul de cărți pentru a o face.

Care este frecvența obținerii unei chinturi regale?

Frecvența unei chinturi regale se bazează pe numărul de costume dintr-un pachet de cărți. Aceasta înseamnă că există patru potențiale chinuri regale care pot fi făcute - diamante, crose, inimi și pică.

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker cu culoarea regală?

Motivul pentru care chinta regală este o mână de poker atât de puternică este că este foarte puțin probabil să lovești – s-ar putea să joci poker toată viața și să nu primești niciodată una. Deloc surprinzător, probabilitatea de a obține o chintă regală este foarte mică – 0,000154%, așa că nu bănuiți să obțineți una atunci când jucați poker într-un cazinou onlinecazinou online, teren. cazinou sau pe o platformă de poker.

Care sunt șansele ca mine să obțin o culoare regală la poker?

Șansele ca tu să obții o chintă regală sunt groaznice – la 649.740-1, există mai multeȘansele să câștigi o medalie de aur olimpic decât să obții o medalie de aur. chinta regala la poker!

Straight flush poker hand.

Straight Flush: Clasamentul mâinilor de poker – No.2

O chintă de culoare este atunci când primești cinci cărți din aceeași culoare care sunt în ordine – de exemplu, dacă ai || |2455, 6, 7, 8, and 9 of diamonds. Este a doua cea mai bună mână de poker pe care o poți obține.

Câte mâini de poker distincte există într-o chintă?

Deoarece puteți face o chintă folosind orice combinație ascendentă de cinci cărți din aceeași culoare, există nouă mâini distincte care pot face o chintă – aceasta începe cu ace la 5| ||250 and ends with 9 la rege.

Care este frecvența de a obține o chintă?

Există 36 de moduri diferite de a obține o chintă. Este destul de simplu să calculezi frecvența obținerii uneia - tot ce faci este să înmulți numărul de mâini distincte (nouă) cu numărul de costume (patru).

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker cu culoarea chintă?

Deoarece este locul doi pe scara clasamentului mâinilor de poker, nu veți fi surprinși să aflați că probabilitatea de a obține o chintă este foarte mică – 0,00139%, mai exact.

Care sunt șansele împotriva mea să obțin o chintă de culoare la poker?

Șansele ca tu să obții o chintă nu sunt mari – de fapt, la 72,192-1, ai șanse mai mari de a câștiga un premiu Oscar decât să câștigi victoria într-un joc de poker cu această mână.

 Four of a kind poker hand.

Four Of A Kind: Clasamentul mâinilor de poker – Nr.3

Deși nu există nimic în poker care să depășească sentimentul de a vedea o culoare regală pe flop , există ceva special în a obține patru de un fel – există doar o simetrie minunată în a avea patru din aceleași cărți (cunoscute și sub numele de quads).

Câte mâini de poker distincte există într-un fel de patru?

Există 13 moduri diferite prin care poți face a treia cea mai bună mână de poker. Acest lucru se datorează faptului că puteți face doar una dintre aceste mâini pentru fiecare tip de carte din pachet (de la 2 la as).

Care este frecvența obținerii unui patru de un fel?

La 634 frecvența de a obține patru de un fel nu este genială, dar este de peste 150 de ori mai bună decât cea a unui tip Chintă roială.

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker de tip patru?

Fiind una dintre cele mai puternice mâini pe care le poți obține la poker, nu este deloc surprinzător faptul că probabilitatea de a obține un patru de un fel nu este nici măcar de o zecime de procent – ​​este de 0,0240%.

Care sunt șansele împotriva mea să obțin un patru de un fel la poker?

Șansele împotriva ta să obții patru sunt 4.165-1. Aceasta înseamnă că nu este la fel de puțin probabil caVictoria în titlul EPL a lui Leicester City cu 5.000-1, dar nu este departe!

Full house or boat poker hand.

Full House: Clasamentul mâinilor de poker – No.4

Zvonurile spun că a patra cea mai bună clasare a mâinilor de poker și-a câștigat porecla de „barcă” după ce un jucător și-a pierdut barca fluvială în fața unui alt jucător – au pierdut pentru că full house a adversarului și-a învins chinta. Dar ce este? O combinație de două cărți care sunt aceleași alături de trei cărți care sunt identice – De exemplu, joker-joker/queen-queen-queen.

Câte mâini de poker distincte sunt într-o casă plină?| ||277

Full house is such a strong poker hand because there aren’t a huge number of distinct hands for it – 156, to be exact. 

Care este frecvența de a obține un full house?

Full house este cel mai bun clasament al mâinilor de poker pe care mulți jucători ocazionali îl obțin în timpul jocului. Unul dintre motivele pentru aceasta este că frecvența pentru o barcă este destul de bună – la 3.744.

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker full house?

Există o faptă amuzantă despre probabilitatea de a obține o sala plină pe care fanii sportului o vor adora – în timp ce probabilitatea de a obține una este de 0,1441%, probabilitatea cumulată este de 0,17% – care este aceeași probabilitate deMeciul NFL terminat la egalitate.

Care sunt șansele împotriva mea să obțin un full house la poker?

Dacă vă place să plasați un pariu, atunci probabil că nu ați miza pe obținerea unei case pline în timp ce jucați poker – șansele de a face o barcă sunt 693-1, ceea ce face mai riscant decât pariul peSf. Louis Cardinals pentru a câștiga World Series în 2011 (spoiler, au câștigat!)

Flush poker hand ranking.

Flush: Clasamentul mâinilor de poker – No.5

Așa-numita deoarece înseamnă „plinătatea sau abundența”, o culoare este atunci când ai o mână care este formată din orice combinație de cinci cărți de aceeași culoare – cum ar fi să ai cinci cărți. inimile. Acesta completează primele cinci din lista de clasamente a mâinilor de poker, totuși, te-ai simți destul de ghinionist să pierzi cu o culoare.

Câte mâini de poker distincte există într-o culoare?

Pentru că doar (noi spunemdoar!) trebuie să ai cinci cărți de aceeași culoare pentru a face o culoare, există 1.277 de mâini diferite într-o culoare. Cu toate acestea, există un lucru de reținut despre o culoare - că o culoare de nut (cu un As) este mâna distinctă pe care doriți să o aveți.

Care este frecvența de a obține o culoare?

Deși este o mână grozavă (deseori suficient de bună pentru a-ți câștiga un joc), frecvența unei culori se ridică la mii – 5.108 .

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker la culoare?

Am menționat mai sus că există un număr mare de combinații care vă permit să faceți o culoare. Asta înseamnă că probabilitatea de a obține unul este destul de bună, nu? Gresit. Este doar 0,1965%.

Care sunt șansele ca mine să obțin o culoare la poker?

Nu este foarte probabil să obțineți o culoare când jucați poker. De ce? Deoarece șansele ca aceasta să se întâmple sunt 508-1

Straight poker hand ranking.

Straight: Clasamentul mâinilor de poker – Nr.6

O chintă este o mână foarte puternică în poker, deoarece folosește cinci cărți pentru a face un mână. Acestea sunt cinci cărți în ordine crescătoare, cum ar fi de la5 la 9, dar nu sunt toate de aceeași culoare.

Câte mâini de poker distincte sunt într-o chintă?

Deoarece o chintă se bazează pe obținerea a cinci cărți în ordine crescătoare, există doar un număr limitat de mâini într-o chintă – mai exact, zece.

Care este frecvența de a obține o chintă?

Veți fi încântați să aflați că există o frecvență de 10.200 pentru a șasea cea mai puternică mână din clasamentul general al mâinilor de poker.

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker directă?

În timp ce frecvența de a obține o chintă este mai mare de 10.000, probabilitatea este de doar 0,392

Care sunt șansele ca mine să obțin o chintă la poker?

Deși cotele de 254-1 nu te vor entuziasma prea mult cu privire la șansele de a obține o chintă, este mai probabil să obții una decâtBen Curtis urma să câștige Campionatul Open din 2003 – și Ben a făcut bine.

Three of a kind poker hand ranking.

Three Of A Kind: Clasamentul mâinilor de poker – Nr.7

Vorbind din experiență, trei de un fel este mâna pe care o considerăm că se plătește cel mai mult în poker – apare mai mult decât te-ai aștepta și te pune într-o poziție foarte puternică. Și ce e? Trei din aceleași cărți.

Câte mâini de poker distincte există într-un fel de trei?

Cunoscut și ca set (dacă mâna ta de pornire este o pereche) sau trips (dacă două dintre cele trei ale tale) cărțile provin de la tablă), există un număr considerabil de 858 de mâini de poker distincte într-un tip de trei.

Care este frecvența de a obține o mână de trei?

Există o frecvență mai mare de a obține o mână de trei într-un fel (54.912) decât există locuri înStadionul Anfield al lui Liverpool FC (54.074).

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker de trei feluri?

Ne place probabilitatea de a obține un set sau deplasări când jucăm poker. De ce? Pentru că este 2,1128%.

Care sunt șansele împotriva mea să obțin un trei de un fel la poker?

Șansele de 46,3-1 ar putea să nu pară atât de mari, dar îți oferă o șansă destul de respectabilă de a obține trei de un fel când ești la masa de poker.

Two pair poker hand ranking.

Două perechi: Clasamentul mâinilor de poker – nr.8

Două perechi este o mână extrem de simplu de înțeles – este orice ocazie în care faci două perechi, cum ar fi doi regi și doi ași .

Câte mâini de poker distincte sunt într-o pereche de două?

Cu 858 de mâini de poker distincte pentru o pereche de două, șansele ca tu să faci o mână care este adesea suficient de bună pentru a câștiga sunt destul de bine.

Care este frecvența obținerii a două perechi?

Două perechi este locul în care frecvența de a face o mână începe cu adevărat să vadă o creștere a numerelor – are o frecvență de 54.912 .

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker cu două perechi?

Ai fi surprins cât de repede poți arde mâinile la poker, ai putea sta prin 100 dintre ele în mai puțin de două ore. Dacă o faceți, vă puteți aștepta să obțineți o pereche de două perechi de cinci ori - ca atare, probabilitatea de a obține o mână de două perechi este de 4,7539%.

Care sunt șansele împotriva mea să obțin o pereche de două la poker?

Nu vom face niciun comentariu cu privire la obiceiurile tale de pariere, dar credem că cota de 21-1 este destul de respectabilă. Și știi ce, 21-1 este cota pe care o ai pentru o pereche de două la poker.

One pair poker hand ranking.

One Pair: Clasamentul mâinilor de poker – No.9

O pereche este unul dintre cele două exemple din lista de clasare a mâinilor de poker pe care le poți face înainte de flop. În mod ideal, ați dori o pereche de ași (alias rachetele), pentru că credeți-ne, acest lucru va fi de multe ori mai mult decât suficient pentru a câștiga potul – mai ales dacă puteți obține totul în pre-flop.

How many distinct poker hands are there in a one pair?

Deși există doar treisprezece tipuri diferite de cărți în poker (de la as la rege), există 2.860 de mâini distincte care te vor face unul pereche.

Care este frecvența de a obține o pereche?

Frecvența de a obține o mână de o pereche la poker este uriașă – 1.098.240, mai exact.

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker cu o pereche?

Ai o șansă foarte mare de a face o pereche atunci când joci poker într-un cazinou online genial sau într-un cazinou teren excelent – ​​la 42,2569%, vei face o pereche aproape fiecare alta joc.

Care sunt șansele împotriva mea să obțin o pereche la poker?

Cu o șansă de aproape 50/50 de a marca o mână de o pereche, ați crede că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de bune? Pariezi că sunt! Cota dvs. este 1.37-1.

High card poker hand ranking (the worst poker hand).

High Card: Clasamentul mâinii de poker – nr.10

O carte mare în poker este ceea ce sună – este o ocazie în care puterea ta vine de la cea mai mare carte pe care o ai în poker. mână. Deși asul este cea mai bună carte pe care o poți avea, nu este un șoc să afli că acest lucru este rareori suficient de bun pentru a câștiga - deși, uneori, va fi.

Câte mâini de poker distincte există într-o carte mare?

Vom păstra totul simplu – există 1.277 de mâini diferite de cărți mari în poker.

Care este frecvența obținerii unei cărți mari?

Așa cum v-ați aștepta, frecvența obținerii unei cărți mari în poker este mai mare decât toate posibilitățile celorlalte mâini – este 1.302.540.

Care este probabilitatea de a obține o mână de poker cu cărți mari?

Ai o șansă de 50,1177% să te găsești într-o poziție în care cartea mare este cea mai bună mână. Din păcate, șansele tale ca asta să fie suficient de bune pentru a câștiga mâna sunt mult mai slabe decât 50%.

Care sunt șansele ca mine să obțin o carte mare la poker?

Deși îți vor plăcea șansele de a obține o carte mare la poker (sunt un ridicol 0,995-1), nu vei fi foarte fericit dacă asta este cel mai bun pe care îl obții – mai ales dacă ai început cu as-rege și ajung să piardă la o pereche de 2 (mai ales dacă acea pereche a fost făcută de pe tablă!).

Unde pot juca poker online?

Odată ce ai realizat clasamentul mâinilor de poker, ceea ce îți rămâne de făcut este să-ți testezi abilitățile. Pokerul online este o modalitate excelentă de a vă stăpâni jocul și acestea sunt unele dintre cele mai bune site-uri pentru a-l juca: 

As Mike Sexton once said, “poker takes five minutes to learn and a lifetime to master.” One of the reasons for this is that there are just ten different hands that you need to learn, but an almost endless number of ways to play them. Now that you know what they are and the chances of getting them, all that’s left is for you to put your knowledge into practice. 


Întrebări frecvente

Postări de blog conexe

Site-uri de sloturi cu variație redusă

Te gândești să joci sloturi cu variație redusă? Citiți ghidul nostru pentru a afla ce este volatilitatea sloturilor, dacă jocurile cu variație redusă sunt potrivite pentru dvs. și cele mai bune site-uri pe care să le jucați.

CITEȘTE POST
26 august 2021
Site-uri de sloturi Boku

Căutați site-uri de sloturi Boku? Ai venit la locul potrivit. Citiți ghidul nostru pentru a găsi cele mai bune site-uri de cazinouri Boku și pentru a obține sfaturi despre jocurile de cazinou mobile.

CITIȚI POSTĂ
26 august 2021
Site-uri de cazinouri Payforit|| |623

Thinking of using Payforit casino sites? Read our guide to learn what Payforit is, discover tips for using sites that offer it & get a list of the best Payforit casinos.

CITEȘTE POSTĂ
24 august 2021
Site-uri de cazinouri Nektan

Căutați site-uri de cazinouri Nektan? Citiți ghidul nostru pentru a obține o listă cu cele mai bune site-uri Nektan, împreună cu câteva sfaturi de top pentru a juca jocuri pe aceste site-uri.

CITEȘTE POST
24 august 2021
Best Payout Slots Sites

Căutați cele mai bune sloturi de plată? Citiți ghidul nostru pentru a găsi site-urile de sloturi online cu cele mai mari plăți și pentru a obține câteva sfaturi grozave pentru jocuri.

CITEȘTE POSTĂ
16 august 2021
Live Craps|| |701

Looking for the best casinos for playing live craps? Read our guide to discover the best sites for playing craps online & get some great gaming tips.

CITIȚI POSTAREA
16 august 2021