Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Reguli de poker cu trei cărți - Un ghid complet despre cum să joci poker cu trei cărți

Three aces are not the best hand in three card poker

Căutați un joc de masă de cazinou care nu necesită timp pentru a învăța? Nu căuta mai mult decât pokerul cu trei cărți.

Puteți învăța regulile cheie de poker cu trei cărți în doar trei minute.

Odată ce ai învățat elementele de bază, vei putea juca un joc care are un ritm rapid și oferă niște plăți incredibile.

Este disponibil lacele mai bune cazinouri online și ți-am explicat tot ce trebuie să știi despre pokerul cu trei cărți – inclusiv cum să câștigi la el.

Un ghid de trei minute pentru regulile de poker cu trei cărți cu 11 chei

Pokerul cu trei cărți este un nou joc de masă care împrumută multe dintre regulile sale de la unul dintre cele mai vechi jocuri de cărți din Marea Britanie – trei -card se laudă. Regulile cheie ale pokerului cu trei cărți sunt atât de simple încât le poți ridica în doar trei minute.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 1: heads-up 

Pokerul cu trei cărți este un heads-up între mâna dealer-ului și mâna jucătorului.

Acest lucru face ca pokerul cu trei cărți să fie diferit de alte jocuri de poker, cum ar fi pot limit Omaha,Texas hold'em și stud cu șapte cărți, unde jocurile se joacă între numărul de jucători de la masă.

Unul dintre principalele motive pentru care pokerul cu trei cărți a fost acceptat de cazinouri a fost că permite casei o șansă mai mare de a câștiga niște bani de la jucători.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 2: plătiți ante pentru a juca, cu excepția cazului în care... 

Trebuie să plătiți unante dacă doriți să jucați poker cu trei cărți, dacă nu doriți pentru a plăti perechea plus pariul. Dacă plătiți pariul pereche plus, atunci nu sunteți obligat să plătiți ante. Totuşi, poţi plăti atât pariul ante, cât şi pariul pereche plus, dublând pariul tău.

Regula nr. 3: puteți plăti o pereche plus pariu

Puteți alege să plătiți o pereche plus pariu – dacă credeți că veți primi o pereche sau mai bună. Aceasta înseamnă că, chiar dacă obții cea mai mică pereche posibilă la poker (două-doi) și dealerul are o mână mai bună, vei câștiga totuși niște bani.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 4: primești trei cărți

Ti se împart trei cărți pentru început. Nu există o convenție strictă cu privire la modul în care sunt tratate cărțile, cazinourile având opțiunea de a le împărți fie cu fața în sus, fie cu fața în jos. Cu toate acestea, în majoritatea cazinourilor (atât cazinourile terestre, cât și cazinourile online) cărțile sunt împărțite cu fața în sus.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 5: tu decizi dacă joci

Odată ce ai cele trei cărți, decideți dacă le veți paria împotriva dealerului – dacă plusați trebuie să plătiți un pariu „play”.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 6: când să fold 

Întotdeauna ar trebui săfoldmâinile care sunt mai rele decât dama, șase și patru – dacă fold, atunci ești afară . Dacă alegeți să vă îndoiți mâna, atunci sacrificați toți banii pe care i-ați pariat, acești bani mergând acasă.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 7: când să joci 

Întotdeauna ar trebui săjucațimâini regina, șase și patru sau mai bune. Motivul pentru care se joacă întotdeauna această mână specifică este că dealer-ul trebuie să aibă cel puțin o mână înaltă de damă doar pentru a putea juca – s-a susținut, de asemenea, că jocul acestor cărți estemodul optim de a juca poker cu trei cărți.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 8: întoarceți-vă cărțile 

Dacă vă decideți să jucați mâna, atunci toate cărțile sunt răsturnate pentru a vedea dacă îl învingeți pe dealer – desigur, dacă jucați într-un cazinou în care ați ți-au fost împărțite cărțile cu fața în sus, atunci nu trebuie să-ți expui cărțile.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 9: când pierzi 

Dacă dealerul are o mână mai bună decât tine, atunci primește atât pariul „play” cât și ante – punctele forte ale mâinii în pokerul cu trei cărți sunt prezentate mai târziu în acest ghid, cu plata niveluri fiind explicate pentru fiecare dintre ele.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 10: când câștigi 

Aceasta se întâmplă când jucătorul are o mână mai bună decât dealer-ul:

 • Dacă mâna dealer-ului este mai mare sau mai proastă, atunci primești jocul tău ' pariu înapoi.

 • Dacă mâna dealer-ului este mare sau mai bună, atunci primești „play-ul” și ante.

Regula de poker cu trei cărți cheie nr. 11: pariurile pereche plus au o plată separată

Regula în pokerul cu trei cărți este că, dacă faci un pariu pereche plus, acesta se plătește independent de mâna pe care o are dealer-ul. Ceea ce înseamnă asta este că atâta timp cât îți atingi perechea (minimum doi-doi), atunci vei primi o plată.

A pile of money that could have been won from three card poker

Credit:Pixabay

Un ghid simplu pentru principalele plăți bonus de poker cu trei cărți

Regulile pokerului cu trei cărți sunt că dacă faceți fie un pariu pereche plus, fie un pariu ante, atunci puteți obține o plată fără ca mâna dvs. să câștige – acestea sunt două pariuri secundare pe care jucătorii le pot face, dar puteți face și ambele pariuri (ante și pereche plus).

Pentru a obține bonusul, trebuie pur și simplu să loviți una dintremâinile de poker care sunt eligibile pentru o plată – pe care le enumerăm mai jos.

Pereche plus plăți în poker cu trei cărți 

Mână de poker cu trei cărți

Plăți pentru poker cu trei cărți

Chinta de culoare

40 to 1

Trei de un fel

30 la 1

Drept

6 la 1

Flush

3 la 1

Pereche

1 la 1

Plăți bonus ante în poker cu trei cărți 

Mână de poker cu trei cărți

Plătire de poker cu trei cărți

Chinta de culoare

5 la 1

Trei de un fel

4 to1

Straight

1 la 1

Un ghid rapid despre cum să joci poker cu trei cărți  

Pokerul cu trei cărți este una dintre cele mai simple forme de poker și unul dintre cele mai simple jocuri de masă de cazinou pentru a învăța cum să joci.

Jocul folosește un pachet standard de 52 de cărți (jokeri eliminati) și se joacă între jucători și dealer. Începe cu jucătorii care au trei opțiuni pentru pariuri - pot plasa un ante, o pereche plus sau ambele.

Odată ce toate pariurile au fost făcute, vi se împărtășesc trei cărți – nu există o convenție strictă cu privire la modul în care sunt împărțite cărțile, dar acestea sunt adesea împărțite cu fața în sus.

Când toate cărțile au fost împărțite, atunci aveți opțiunea de a juca sau de a renunța.

Dacă ați plătit ante, trebuie să faceți un pariu suplimentar „play” care este aceeași sumă cu pariul ante. Cu toate acestea, dacă ai făcut un pariu pereche plus, această decizie este luată pentru tine de cărțile tale – dacă ai o pereche de mai bune, atunci ai lovit mâna, așa că joci, dacă nu ai făcut-o, atunci fold.

După ce toți jucătorii au decis dacă vor juca sau vor renunța, dealerul trebuie apoi să se califice pentru a-și juca mâna – trebuie să aibă cel puțin Queen-high.

Dacă dealer-ul nu se califică, atunci toate pariurile ante sunt rambursate cu 1 la 1. Dacă dealer-ul se califică, atunci trebuie să-i bateți mâna pentru a câștiga.

Un ghid simplu pentru regulile esențiale ale pariurilor în pokerul cu trei cărți

Regulile cheie ale pariurilor în pokerul cu trei cărți sunt foarte simplu de învățat – există patru pariuri principale pe care le poți plasa și fiecare este extrem de simplu.

Ante: reguli de poker cu trei cărți pentru pariurile ante 

Antea este un pariu care este plasat pentru a participa la un joc și a primi cărțile tale. Odată ce vi s-au împărțit cele trei cărți, există două reguli care se aplică ante: 

 1. Renunțați 

 2. Faceți un pariu de joc – acest lucru este explicat mai jos

Play: three card poker rules for play betting 

Dacă ai făcut un pariu ante și ai ales să joci mâna după ce ți-a fost împărțită cartea, atunci pariul ante se transformă într-un pariu de joc. Există o regulă de care trebuie să fii conștient în cazul pariurilor pe joc: 

 1. Pariul dvs. de joc trebuie să aibă aceeași valoare ca pariul dvs. ante

Pereche plus: reguli de poker cu trei cărți pentru pariul pereche plus 

Se face un pariu pereche plus pe baza credinței că vi se va oferi o mână care este cel puțin o pereche – adică un minim de doi-doi (deuce-deuce). Există trei reguli de care trebuie să ții cont dacă faci un pariu pereche plus: 

 1. Dacă faci un pariu pereche plus, nu ești obligat să plătești ante 

 2. Dacă nu face o pereche din cele trei cărți ale tale, atunci pierzi

 3. Pariul pereche plus nu este influențat de mâna dealer-ului – dacă faci o pereche sau mai bună, atunci vei primi o plată bazată pe puterea mâinii tale 

Ante și pereche plus: reguli de poker cu trei cărți pentru pariurile combinate 

Puteți face un pariu combinat de ante și pereche plus. Dacă alegeți să faceți acest pariu, atunci se aplică regulile de poker cu trei cărți atât pentru pariurile ante, cât și pentru pariuri plus pair.

Care este avantajul casei în pokerul cu trei cărți?

Vom păstra punctul de pe marginea casei în pokerul cu trei cărți cât se poate de simplu – pentru că tot ce trebuie să știi este ce este. Există două avantaje case diferite în pokerul cu trei cărți: 

Marginea casei pentru pariuri pereche plus 

7,28%

Marginea casei pentru pariuri ante și joc 

3,37%

Cum pot câștiga la poker cu trei cărți?

Ca orice joc de cazinou, motivul pentru care joci poker cu trei cărți este să te distrezi și să câștigi. Câștigi la acest joc cunoscând regulile pokerului cu trei cărți, cum să-l joci și ce strategii ar trebui să folosești – le-am acoperit pe primele două mai devreme în acest articol, așa că acum vom explica strategiile pentru tine.

Nu există nicio strategie pentru pariurile cu pereche plus 

Pariurile cu pereche plus sunt pur noroc. Pariezi pe a avea o pereche sau mai bună și ți se oferă o mână care fie realizează acest lucru, fie nu - este la fel de simplu. Aceasta înseamnă că nu există nicio strategie pentru a face un pariu pereche plus, în afară de a decide dacă este pariul potrivit pentru tine.

Fă întotdeauna un pariu de joc dacă ai dată/6/4 sau mai bine 

În primul rând, dealerul trebuie să aibă cel puțin un mare mare pentru a putea juca mâna. Aceasta înseamnă că dacă jucați dama/6/4 vă poate ajuta să câștigați mâna doar dacă aveți o carte mare.

Dar acesta nu este singurul motiv pentru a juca întotdeauna Queen/6/4 sau mai bine – s-a dovedit că aceasta este strategia optimă de luat dacă vrei să câștigi la poker cu trei cărți.

Unde pot juca poker online gratuit cu trei cărți?

Pokerul cu trei cărți este un joc popular atât în ​​cazinourile terestre, cât și în cazinourile online. În timp ce regulile pokerului cu trei cărți sunt incredibil de simplu de învățat, recomandarea noastră este să joci gratuit online poker cu trei cărți înainte de a juca pentru bani – beneficiul acestui lucru este că te poți obișnui cu jocul fără să-ți faci griji că pierzi bani.

Există multe site-uri grozave unde poți juca poker cu cărți online gratuit. Cel mai preferat esteJocuri de masă online. Are o versiune excelentă gratuită a pokerului cu trei cărți, care vă oferă chiar și sfaturi despre cum ați jucat mâna - cum ar fi sfaturi dacă ați făcut un fold bun.

Credit: Jocuri de masă online 

Un ghid pentru regulile celor cinci pariuri importante în pokerul cu trei cărți

Am explicat mai devreme în acest ghid că există patru pariuri cheie în pokerul cu trei cărți – ante, play, pair plus și combo. Acestea sunt nenegociabilele pe care trebuie să le cunoașteți doar pentru a înțelege de bază regulile pokerului cu trei cărți.

Dar ele nu sunt singurele pariuri pe care le poți face în pokerul cu trei cărți – există alte cinci pariuri importante pe care le poți face în pokerul cu trei cărți.

Reguli de pariuri la pokerul cu trei cărți Nr. 1: progresiv

Un pariu progresiv vă permite să pariați pe șansa de a obține una dintre cele trei mâini de top disponibile în pokerul cu trei cărți.

Regulile unui pariu progresiv este că acesta trebuie făcut înainte de distribuirea oricăror cărți. Un pariu progresiv oferă următoarele plăți.

Mână de poker cu trei cărți

Plătire de poker cu trei cărți

Chinta regală

500 la 1

Chinta de culoare

100 la 1

Trei de un fel

90 la 1

Regulile nr. 2 de pariuri la poker cu trei cărți: prime 

Obiectul unui pariu principal este ca jucătorul și dealer-ul să aibă fiecare trei cărți de aceeași culoare – de exemplu, șase cărți roșii.

Ca pariu secundar, regula este că trebuie să faci un pariu principal înainte de a fi împărțite cărțile. Dacă decideți să faceți un pariu principal, atunci puteți obține aceste plăți.

Mână de poker cu trei cărți

Plătire de poker cu trei cărți

6 cărți au aceeași culoare

4 la 1

3 cards are the same colour

3 la 1

Perdanți

-1 la 1

Reguli de pariuri la poker cu trei cărți Nr. 3: bonus cu șase cărți 

Bonusul cu șase cărți este unul dintre cele mai cunoscute pariuri secundare din pokerul cu trei cărți. Este un pariu distractiv care are scopul de a face cea mai bună mână posibilă din cele șase cărți în joc de la dealer și jucător.

La fel ca toate celelalte pariuri secundare din acest joc, regula de poker cu trei cărți este că trebuie să faci acest pariu înainte de a fi împărțite cărțile. Plățile pentru acest pariu pot fi văzute mai jos.

Mână de poker cu trei cărți

Plătire de poker cu trei cărți

Chinta regală

1.000 la 1

Chinta de culoare

200 la 1

Patru de un fel 

50 la 1

Casa plina 

25 la 1| ||371

Flush

15 la 1 

Drept 

10 la 1 

Tri de un fel 

5 la 1 

Perdanți

-1 la 1 

Regulile de pariuri la poker cu trei cărți nr. 4: Millionaire Maker

Millionaire Maker este un pariu secundar care încorporează cele șase cărți combinate ale jucătorului și ale dealerului. Face o culoare regală de diamant cea mai bună mână pe care o poți obține.

Deoarece milionarul este un pariu secundar, regulile sunt că trebuie să faceți acest pariu înainte de a vi se împărți cele trei cărți. Puteți vedea plățile în tabelul următor.

Mână de poker cu trei cărți

Plătire de poker cu trei cărți

Chinta regală cu 6 cărți (diamante)

200.000 la 1

Chinta regala cu 6 carti

20.000 la 1

Chinta regala cu 5 carti

1.000 la 1

Chinta regala cu 5 carti| ||391

200 to1

Patru de un fel 

50 la 1

Casa plina 

25 la 1|| |396

5-card flush 

15 la 1 

Clasarea cu 5 cărți 

10 la 1 

Trei dintr-un fel 

5 la 1 

Altele 

-1 

Reguli de pariuri la poker cu trei cărți nr. 5: Red Hawk Bonus

Bonusul Red Hawk este unul dintre cele mai interesante pariuri secundare din pokerul cu trei cărți – îți oferă șansa de a câștiga pe baza mâinii talesauceilalți jucători. mâinile s-au așezat la masa ta (un bonus de invidie).

Regulile acestui pariu sunt că trebuie să îl faci înainte de a fi împărțite cărțile. Puteți vedea ce plăți sunt disponibile verificând tabelele de mai jos.

Mâna ta: 

Mână de poker cu trei cărți

Plătire pentru poker cu trei cărți

Chintă regală (piccă)

4,000 to 1

Chinta regală

1.000  la 1

Chinta dreaptă

100 la 1

Trei din un fel

25 la 1

Loser

Bonus de invidie:

Mână de poker cu trei cărți| ||424

Three Card Poker Payout

Chinta regală (piccă)

100 la 1

Chintă regală

25 la 1

Chinta de culoare

Trei de un fel

Învins

Dogs play three card poker and so can you

Credit:Wikipedia

Reguli regionale de poker cu trei cărți 

Deși este corect să spunem că regulile de poker cu trei cărți sunt în linii mari la fel oriunde joci, există câteva ciudatenii regionale pe care este util să le cunoști. Am analizat regulile de poker cu trei cărți din California, regulile de poker cu trei cărți din Florida și regulile finale de poker cu trei cărți, subliniind diferențele cheie de care trebuie să fii conștient.

Reguli de poker cu trei cărți din California

Pokerul cu trei cărți din California este o versiune a jocului care se joacă în unele dintre cele mai bune cazinouri din Los Angeles și Washington. Urmează regulile normale de poker cu trei cărți, cu câteva excepții notabile.

 • Există o taxă suplimentară (de multe ori 1% din suma pariată) de jucat 

 • Una dintre cărțile dealer-ului este împărțită cu fața în sus 

 • Jocul nu t include orice bonusuri la ante 

 • Jucătorul trebuie să învingă mâna dealer-ului pentru a câștiga ante – chiar dacă dealer-ul nu se califică 

Reguli de poker cu trei cărți din Florida

As the name suggests, Florida three card poker is a version that is played in the USA’s Sunshine State. It exists because regular three card poker doesn’t conform to Florida’s state gambling laws – casinos operated by the Seminole tribe aren’t subject to these laws, so are able to follow the standard three card poker rules. 

Unde regulile de poker cu trei cărți diferă de jocul normal este că scopul fiecărui pariu trebuie să fie acela de a învinge un adversar. Acest lucru înseamnă că pariurile pereche plus trebuie să învingă mâna dealerului – nu câștigi doar având o pereche – și nu există bonus la ante.

Reguli de poker cu trei cărți definitive

Jucat în unele dintre cazinourile din Reno, pokerul cu trei cărți final este o variantă care va atrage jucătorii înalți. De ce? Pentru că vă permite să vă măriți pariul ante, dacă mâna este o pereche sau mai bună. Respectă regulile standard de poker cu trei cărți, cu următoarele excepții: 

 • Trebuie să faci un pariu blind suplimentar 

 • Puteți crește pariul ante cu până la 3x dacă aveți o pereche. sau mai bine 

 • Trebuie să-l învingi pe dealer pentru a câștiga 

 • Dacă faci un pariu câștigător la mărire, atunci se va plăti numai la egaluri

De ce echipament am nevoie pentru a putea juca poker cu trei cărți?

O parte din motivul pentru care pokerul cu trei cărți a devenit popular în cazinouri este că oferă casei posibilitatea de a câștiga jocuri de poker – jocuri precum Texas hold'em sunt jucate între jucători, deci casa nu este implicată în pot.

Aceasta înseamnă că pokerul cu trei cărți nu va necesita adesea mai mult echipament decât tine și o apreciere pentru regulile jocului.

Totuși, dacă doriți să jucați poker cu trei cărți acasă, atunci aveți nevoie pur și simplu de echipamentul standard pentru un joc de poker: 

 • deck de 52 de cărți

 • Dealer

 • Jucători 

 • Jetoane 

Care este istoria pokerului cu trei cărți?

Three card Poker este o actualizare de cazinou a three-card brag, un joc clasic de cărți din România pe care oamenii l-au jucat încă din secolul al XVI-lea – veți găsi oexplicație detaliată a regulile celor trei cărți se laudă în acest articol.

Folosind elemente de lauda cu trei cărți, pokerul cu trei cărți a fost creat în 1994 de Derek Webb. Webb a inventat jocul pentru a oferi pokerului viteza jocurilor de masă de cazinou și a remarcat că este nevoie de trei caracteristici pentru a fi un joc de cazino de succes: 

 • Regulile pokerului cu trei cărți trebuiau să fie ușor de înțeles

 • Plățile trebuiau să fie suficient de mari pentru a atrage jucătorii 

 • Marginea casei trebuia să fie suficient de mare pentru a interesa cazinourile 

Pokerul cu trei cărți este acum atât de popular încât este „cel mai de succes joc de masă proprietar din istoria industriei jocurilor de noroc.”

Care sunt cele mai bune cazinouri online pentru a juca poker?

Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți de pe planetă, iar pokerul cu trei cărți este una dintre cele mai bune variante. Există o mulțime de site-uri grozave pentru a juca poker și am ales trei dintre cele mai bune pentru tine: 

These sites have a great selection of poker games, giving you the chance to choose from mese cu dealer live și titluri online – încercați-le acum, veți" nu fii dezamagit!

Învățarea regulilor pokerului cu trei cărți este incredibil de simplă, atât de mult încât o poți face în doar câteva minute. Odată ce știi cum să joci, există o mulțime decazinouri online grozave la care îți poți testa abilitățile. Așa că învață regulile și apoi joacă jocul!

Postări de blog asociate

Site-uri de sloturi cu variație redusă

Te gândești să joci sloturi cu variație redusă? Citiți ghidul nostru pentru a afla ce este volatilitatea sloturilor, dacă jocurile cu variație redusă sunt potrivite pentru dvs. și cele mai bune site-uri pe care să le jucați.

CITEȘTE POST
26 august 2021
Site-uri de sloturi Boku

Căutați site-uri de sloturi Boku? Ai venit la locul potrivit. Citiți ghidul nostru pentru a găsi cele mai bune site-uri de cazinouri Boku și pentru a obține sfaturi despre jocurile de cazinou mobile.

CITIȚI POSTĂ
26 august 2021
Site-uri de cazinouri Payforit|| |563

Thinking of using Payforit casino sites? Read our guide to learn what Payforit is, discover tips for using sites that offer it & get a list of the best Payforit casinos.

CITEȘTE POSTĂ
24 august 2021
Site-uri de cazinouri Nektan

Căutați site-uri de cazinouri Nektan? Citiți ghidul nostru pentru a obține o listă cu cele mai bune site-uri Nektan, împreună cu câteva sfaturi de top pentru a juca jocuri pe aceste site-uri.

CITIȚI POSTUL
24 august 2021
Best Payout Slots Sites

Căutați cele mai bune sloturi de plată? Citiți ghidul nostru pentru a găsi site-urile de sloturi online cu cele mai mari plăți și obțineți câteva sfaturi grozave pentru jocuri.

CITIȚI POSTAREA
16 august 2021
Darii live

Căutați cele mai bune cazinouri pentru a juca zaruri live? Citiți ghidul nostru pentru a descoperi cele mai bune site-uri pentru a juca zaruri online și pentru a obține câteva sfaturi grozave de jocuri.

CITIȚI POSTAREA
16 august 2021