Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Pariuri la Baccarat

Trei pariuri la Baccarat

Există trei pariuri la Baccarat pariuri disponibile. Acordați atenție avantajului casei și comisionului casei atunci când plasați pariuri la baccarat.

Există trei pariuri la baccarat

Baccaratul este un joc destul de simplu în ceea ce privește pariurile. În timp ce în multe alte jocuri, există numeroase pariuri care pot fi plasate, baccarat conține doar trei tipuri de pariuri.

Cele trei pariuri la Baccarat explicate.

Cele trei pariuri la baccarat disponibile sunt un pariați pe bancher, jucător sau un pariu la egalitate. Mâna câștigătoare la baccarat este mâna cu valoarea cea mai apropiată de nouă. Jucătorii câștigă prezicând (și pariind pe) care mână va primi valoarea mâinii de baccarat cea mai apropiată de nouă. Acestea sunt explicate în detaliu mai jos.

Pariul bancar

Din cauza naturii jocului, pariul bancar este de obicei cel mai popular dintre cele trei pariuri. Avantajul casei este cel mai mic pentru acest pariu. Regulile despre momentul în care a treia carte poate sau nu poate fi extrasă pentru o mână de bancher ajută la ca acest pariu să fie și mai popular. Cotele sunt astfel încât mâna bancherului este cea mai probabilă mână să obțină o valoare a mâinii nouă și, prin urmare, să câștige runda.
 
Deoarece pariul bancher are șanse atât de mari de câștig, cazinourile primesc un comision de 5% din pariurile câștigătoare plasate pe această mână. Este foarte important ca jucătorul să se asigure că are suficiente fonduri pentru a acoperi comisionul casei sau că îl pune deoparte după fiecare câștig, deoarece acesta trebuie plătit fie la sfârșitul fiecărui pantof, fie când jucătorul părăsește masa. . Este foarte jenant și oarecum problematic pentru un jucător să parieze și să piardă comisionul datorat casei.

Pariul bancher plătește 1 la 1 (minus comisionul de 5%).

Pariul jucătorului

Pariul jucătorului este aproape identic cu pariul bancar, cu excepția faptului că pariază pe mâna opusă. Este un pariu plasat pe mâna jucătorului care câștigă jocul, primind o valoare a mâinii cea mai apropiată de nouă.

Mâna jucătorului, deși are încă șanse destul de bune de câștig, are cote puțin mai slabe când o compară cu cotele bancherului. Motivul pentru aceasta este că a treia regulă de carte pentru mâna jucătorului este puțin mai puțin favorabilă decât cea pentru mâna bancherului. Mâna jucătorului trage și a treia carte înaintea mâinii bancherului, ceea ce înseamnă că mâna bancherului este încă o cantitate necunoscută atunci când această mână este jucată.

Pariul jucătorului plătește 1 la 1 cote. Rețineți că nu există comision de casă atunci când pariați pe mâna jucătorului.

Pariul de egalitate

Acest pariu este considerat a fi cea mai puțin înțeleaptă alegere a unui pariu la baccarat. Pariul de egalitate presupune că atât mâna bancherului, cât și mâna jucătorului, vor avea valori egale. Valoarea nu trebuie să fie egală cu idealul nouă sau oriunde în apropierea ei. Mâinile trebuie pur și simplu să ajungă la aceleași valori. Şansele ca ambele mâini să crească aceleaşi valori sunt oarecum mici. Avantajul casei pentru acest pariu este mai mare de 15%.

Pe de altă parte, în cazul în care un jucător câștigă atunci când plasează pariul egal, câștigul este 8 la 1 - mult mai mult decât celelalte două pariuri la baccarat.