Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Ghid de pariuri la Baccarat

Propriul dvs. ghid de pariuri la Baccarat

Unele oamenii cred că jucătorii profesioniști de baccarat nu pariază sume egale pentru toate mâinile. Citiți mai departe pentru un ghid mai cuprinzător de pariuri la baccarat.

Ghid de pariuri la Baccarat: S-GATE (Shoe - Generation And Technique Evaluation)

S-GATE (Shoe - Shoe - Generation and Technique Evaluation) este o tehnică în care diverși pantofi sunt generați sub controlul tău. Acești pantofi sunt păstrați într-o bază de date, iar tehnicile de gestionare a banilor și strategiile de pariere ale designului dvs. sunt aplicate datelor din această bază de date pentru a testa tehnicile ghidului de pariuri la baccarat.

Ghid de pariuri la Baccarat: Strategii de ghid de pariuri la Baccarat

Unii oameni cred că jucătorii de baccarat serioși sau profesioniști nu pariază niciodată sume egale pentru toate tipurile de mâini. Acești oameni cred că ar trebui să țineți cont de diverși factori care vă pot influența jocul. Acești factori determinanți (conform lor) includ lucruri precum tendințe sau modele de pantofi, cât de cald sau reci sunt anumite modele, câți bani ai la dispoziție și multe, multe altele. Veți găsi programe de ghid de pariuri pe Internet, care folosesc metoda S-GATE pentru a ajuta jucătorii să-și dezvolte și să-și perfecționeze tehnica de gestionare a banilor la baccarat.

Ghid de pariuri la Baccarat: O privire mai atentă la termenii Baccarat

„Gestionarea banilor” este modul în care decideți să vă cheltuiți banii în timp ce jucați baccarat. Ghidul nostru de pariuri la Baccarat vă sfătuiește că aveți întotdeauna un plan de acțiune de gestionare a banilor, care este esențial pentru dvs. pentru a maximiza câștigurile atunci când sunteți fierbinte și pentru a minimiza pierderile în timpul curselor cu ghinion.

O „țintă de câștig” este suma de câștiguri pe care le păstrezi în buzunar cu care nu te obișnuiești niciodată să te joci. Dacă aveți mai multe câștiguri decât ținta de câștig, puteți utiliza excesul pentru a plasa pariuri în cazul în care aveți o serie de noroc.

O „Limită de pierdere” este suma maximă de numerar pe care sunteți pregătit. a pierde. Când atingeți limita de pierdere, trebuie să părăsiți pantoful (și, de obicei, este, de asemenea, o idee bună să părăsiți cazinoul.) Probabil cunoașteți sentimentul dintr-o experiență trecută când ați avut o serie de ghinion, dar ați continuat să jucați și să te joci să încerci să-ți compensezi pierderea. De cele mai multe ori, norocul nu se întoarce atunci când ești cu adevărat frig.

O „Verticală” pe o carte de punctaj este atunci când folosești o serie de marcaje verticale care apar pe cardul de punctaj pentru a nota rezultatele consecutive de la Bancher sau Jucător . Un „Single” pe o carte de punctaj este atunci când utilizați un singur marcaj pentru a nota faptul că nu a avut loc niciun rezultat consecutiv.

Pariul „Același” este atunci când rezultatul rămâne cu Jucător sau Bancher. Când pariezi pe „Same” speri ca rezultatul curent să reapare. Pariurile „sarit” sunt atunci când rezultatul trece de la jucător la bancher sau de la bancher la jucător. Când pariezi pe un „Sărit” speri că rezultatul se va schimba.

‘Retur’ este procentul de rulaj pe care îl obții ca câștiguri. Dacă, de exemplu, randamentul este de cinci la sută, atunci o cifră de afaceri de 100.000 de dolari vă va aduce 5000 de dolari.