Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Valorile mâinilor Baccarat

Înțelegeți valorile mâinii Baccarat

Înțelegeți baccaratul valorile mâinilor urmând câteva îndrumări simple. Valorile mâinilor de baccarat sunt ușor de determinat odată ce știi cum.

Valorile cardului de baccarat

Înainte de a trece la înțelegerea valorilor mâinii de baccarat, este util să cunoști valorile cărților de baccarat, deoarece enumerate mai jos.

Asul valorează 1.
2 valorează 2 - valoarea reală afișată, la fel ca toate cărțile numerotate până la numărul 9.
10 valorează zero.
Jackul valorează zero.
Regina valorează zero.
The Kind valorează zero.

In baccarat, the suit of the card has no significance at all.  The same numbers can come up numerous times as the game is often played with a shoe of six to eight packs.

Obiectivul Baccarat

În baccarat, nu este important dacă jucătorii pariază pe mâna dealer-ului sau a jucătorului. Jucătorul plasează un pariu pe care mână crede că va fi mâna câștigătoare. Mâna câștigătoare la baccarat este cea care este cel mai apropiat număr de 9.  În baccarat american, sunt împărțite doar două mâini. Nu contează câți jucători joacă în joc. Una dintre aceste mâini este „mâna jucătorului”, iar cealaltă este „mâna bancherului”.

Valorile mâinii de baccarat

În timp ce modul în care se calculează valorile mâinii de baccarat este oarecum neobișnuit, este, totuși, destul de ușor de înțeles valorile mâinii de baccarat după o scurtă explicație.  După următoarea explicație, vor urma câteva exemple, pentru a se asigura că metoda de adunare a valorilor mâinii de baccarat este pe deplin înțeleasă.  Chiar dacă apelantul va asigurați-vă că jocul este jucat corect, este important ca toți jucătorii să înțeleagă modul în care sunt calculate valorile mâinii de baccarat.  În multe jocuri, pantoful este transmis de la jucător la jucător, care împărtășește pe rând cărțile.  Numai din acest motiv , este important să aflați despre valorile mâinii de baccarat.  În caz contrar, jucătorul va trebui să sară peste rândul său și să predea pantoful următorului jucător.

Valorile cărților se adună împreună (folosind valorile enumerate la valorile cardului Baccarat de mai sus).  Dacă numărul total este egal cu mor e decât nouă, de exemplu 14, apoi zece este scăzut, sau mai simplu, eliminați primul număr (cifra zecilor), iar numărul rămas este totalul, care în acest exemplu ar lăsa 4.

Exemple de cum se adună o mână de baccarat

Următoarele exemple arată suma totală numărată pentru diferite combinații de mâini de baccarat care sunt împărțite.

Chiar dacă aceste numere sunt diferite, ele adaugă până la același în baccarat:
As + 2 = 3
5 + 8 = 13, (scădeți „zece”) care este egal cu 3

2 + 3 = 5
9 + 6 = 15, (scădeți „zece”) care este egal cu 5

3 + 5 = 8
9 + 9 = 18, (aruncă „zece”) care este egal cu 8

Jack + As = 1 (deoarece 10, Jack și alte cărți ilustrate sunt egale cu zero)
7 + 4 = 11, (aruncați „zece”) care este egal cu 1

Următoarele sunt exemple de mâini care sunt egale cu 9.  Aceasta se numește natural și ar fi mâna câștigătoare:
6 + 3 = 9
5 + 4 = 9
9 + Jack = 9

Aceste examen de bază ples, adunând doar două cărți împreună, vă arată cum să adunați valorile mâinii de baccarat. Uneori, mai mult de două cărți vor fi împărțite la o mână. Când se întâmplă acest lucru, urmați exact același model ca cel prezentat mai sus.