Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Istoria Baccarat

Istoria Baccarat-ului – Originile Baccarat

Baccarat este considerat a fi unul dintre cele mai vechi jocuri de cazinou din prezent. Privind originile baccaratului și modul în care s-a dezvoltat în baccarat online.

Legenda baccaratului …

Așa cum este cazul multor jocuri de cazino populare de astăzi, originile exacte ale jocului de baccarat rămân destul de neclare. Se pare că baccaratul ar fi evoluat dintr-un joc medieval. Poveștile sugerează că acest joc a apărut dintr-un vechi ritual etrusc. Această legendă povestește despre un ritual în care soarta unei fecioare era determinată de aruncarea unui zar cu nouă fețe. Dacă zarul arăta un opt sau un nouă, atunci ea ar câștiga și ar deveni preoteasă. În cazul în care zarul arăta un șase sau un șapte, atunci nu i s-ar fi permis să se angajeze în activități religioase în viitor sau să arunce zarurile din nou. Cu toate acestea, în cazul în care zarul a dezvăluit un cinci sau mai mic, fecioara ar fi forțată să meargă în mare și să se înece.

Baccarat este zero …

Cuvântul „baccarat”. ' în italiană înseamnă zero și din acest motiv mulți cred că rădăcinile jocului se află în Italia. Aspectul zero al jocului se referă aparent la valoarea zero a feței și a zece cărți în această urmărire. Această linie de gândire sugerează că jocul s-a dezvoltat dintr-un joc de cărți de tarot care a fost creat de italianul Felix Falguierein.

Baccarat în Franța și Anglia …

Se pare că baccarat-ul jocul a fost introdus în Franța la sfârșitul secolului al XV-lea, unde a devenit cunoscut sub numele de „baccarat en banque” și, într-o etapă ulterioară, a fost cunoscut și sub denumirea de „chemin de fer”, adică numele francez al căilor ferate. Pentru o perioadă de timp jocul a fost ilegal în Franța și mai târziu, ca „chemin de fer”, a devenit o activitate foarte populară în rândul aristocrației. Pe vremea când baccaratul era ilegal în Franța, acest joc atractiv a devenit popular în Anglia. Popularitatea sa s-a răspândit și mulți au început să joace jocul doar pentru divertisment, deși au existat unii care au jucat și pentru bani.

Baccarat-ul în America …

Secolul XX a văzut introducerea baccarat-ului. în America. Au fost adăugate locații atractive de cazinou și coduri vestimentare pentru a crește atractivitatea jocului. Se pare că a funcționat pe măsură ce baccaratul a devenit popular și în America.

Baccarat-ul își face drum online …

O anumită exclusivitate părea să înconjoare jocul de baccarat până la introducerea sa în cel mai bun online cazinouri la mijlocul anilor 1990. S-au făcut adaptările și transformările necesare pentru a prezenta baccarat-ul ca un joc de cazinou online viabil. În zilele noastre, datorită succesului pe scară largă a internetului și a atracției generale a celor mai bune cazinouri online, baccarat-ul a devenit mai accesibil unui public mai larg.