Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cote la Baccarat

Ce ar trebui să știți despre cotele la Baccarat

Cotele la Baccarat variază de la tip la tip și de la 1% la mai mult de 20%. Priviți câteva variante de joc și cotele de baccarat pe care le oferă.

Cotele de baccarat variază de la tip la tip și pot varia de la 1% la mai mult de 20%. Să aruncăm o privire mai atentă la câteva variante de joc și la cotele de baccarat pe care le au de oferit.

Cote de Baccarat pentru un joc cu 8 pachete

Când joci un joc de baccarat cu 8 pachete, casa avantajul este de 1,24% la pariul jucătorului, 1,06% la pariul bancar și 14,36% la egalitate.

Cote la Baccarat pentru un joc cu 6 pachete

Când joci un baccarat cu 6 pachete. joc, avantajul casei este de 1,24% la pariul jucătorului, 1,06% la pariul bancar și 14,44% la pariul egal.

Cote la Baccarat pentru un joc cu un singur pachet

Când Jucând un joc de baccarat cu 8 punți, avantajul casei este de 1,29% la pariul jucătorului, 1,01% la pariul bancar și 15,75% la egalitate.

Cote la Baccarat cu 3 cărți

Când jucați jocuri de baccarat cu 3 cărți, rețineți că are un avantaj al casei de 2,41%. Câștigul de 0,95 este adjudecat ca bani egali, mai puțin un comision de cinci procente.

Există 10 pariuri disponibile pentru punctele totale ale dealerului de baccarat. Numărul de combo este dintr-un total posibil de 22.100. Cel mai bun dintre aceste pariuri este zero, iar acest pariu are un avantaj al casei de 2,91%. Pariul de egalitate plătește douăzeci la unu. Rețineți că pentru a ajunge la egalitate, nu numai că punctele trebuie să fie egale, ci și numărul de cărți de față. Această egalitate are un avantaj la casă de 20,80%.

Alte cote la Baccarat

Este posibil să obțineți mai puțin de 5% comision la pariurile bancare câștigătoare. Pentru o lungă perioadă de timp, Cazinoul Horseshoe din Las Vegas a oferit un comision de patru procente pentru marile lor jocuri de baccarat. Cazinoul Sahara a ajuns până la a oferi comision 0% încă din 1989. Veți găsi un comision de 2,75% la „Zero Lounge” al cazinoului de internet Betfair.

Uneori, o egalitate plătește nouă la unu la unele cazinouri. . Binion's Horseshoe din Las Vegas și cazinoul online Bodog încă plătesc nouă la unu. Iată avantajul casei de cote la Baccarat la pariul egal dacă plătește 9 la 1: 1 pachet: 6,385%, 6 pachete: 4,931%, 8 pachete: 4,844%.

Veți găsi întotdeauna o mulțime de tabele de scor și creioane la mesele de Baccarat pentru a le permite jucătorilor să urmărească rezultatul fiecărei mâini. Majoritatea jucătorilor de Baccarat își vor ține evidența și își vor analiza cu atenție cărțile pentru tendințe, pe măsură ce mâna câștigătoare trece de la jucător la bancher. Permiteți-mi să vă spun un secret: acesta este de fapt o pierdere de timp. Majoritatea jucătorilor inteligenți pariază pur și simplu pe bancher de fiecare dată și ignoră tabelele de punctaj.