Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Probabilități Baccarat

Probabilități Baccarat și cel mai bun pariu

Este este ușor de înțeles probabilitățile de baccarat și cel mai bun pariu, care este considerat a fi pariul bancher de către majoritatea experților.

Probabilitățile Baccarat și marginea casei

Este important în orice cazinou joc pentru a ști care sunt șansele tale de câștig. Cu toate informațiile disponibile astăzi, în special pe internet, jucătorii pot verifica probabilitățile de baccarat destul de ușor. Este foarte util să știi ce pariuri să plasezi pentru a avea cea mai mare șansă de câștig și care pariuri să plasezi care vor avea cea mai mare câștig, dar eventual nu și cea mai mare șansă de câștig.

În baccarat , există trei pariuri posibile. Jucătorii pot paria pe mâna jucătorului, mâna bancherului și posibilitatea unei mâini egale. Când pariezi pe mâna jucătorului, avantajul casei este de aproximativ 1,35%. Când pariezi pe mâna bancherului, avantajul casei este de aproximativ 1,17%. Din aceasta, cu siguranță pare evident că pariul pe mâna bancherului este cel mai bun pariu. Cu toate acestea, mai este un lucru de avut în vedere atunci când faceți un pariu pe mâna bancherului și acesta este comisionul casei pe care casa îl primește atunci când pariul pe mâna bancherului câștigă. Comisionul casei în baccarat este de obicei de 5%. Nu există comision de casă pentru celelalte două pariuri la baccarat.

Probabilități de Baccarat și cel mai bun pariu

În timp ce comisionul de casă poate însemna că atunci când câștigă un pariu pe mâna bancherului, jucătorul va primi ceva mai puțini bani decât atunci când câștigă pe mâna jucătorului, chiar dacă ambele sunt cote par 1:1, jucătorul trebuie să rețină că probabilitatea de a câștiga un pariu plasat pe mâna bancherului este mai mare. Cu alte cuvinte, chiar dacă se câștigă puțin mai puțin pe pariu bancar, există mai multe șanse de a câștiga acest pariu mai des. Pariul pe mâna bancherului în funcție de probabilitățile de baccarat este cu siguranță cel mai bun pariu.

Pariul la egalitate

Pariul la egalitate este un pariu plasat pe rezultatul pe care atât mâna bancherului, cât și mâna jucătorului va avea mâini de aceeași valoare. Probabilitatea de a câștiga un pariu egal este departe de a fi bună. Avantajul casei la pariul egal este de aproximativ 14%. Cota de plată la un pariu egal este de 8:1. Cote mari ca aceasta nu sunt oferite la un cazinou dacă un pariu este probabil să câștige. În timp ce o victorie la aceste cote ar oferi jucătorului o sumă bună de bani pentru un singur pariu, este mult mai puțin probabil să câștige și, prin urmare, majoritatea oamenilor nu ar plasa acest pariu.

Ce altceva ar putea. Afectează probabilitățile Baccarat?

În timp ce mulți spun că este important să joci jocul de baccarat care folosește cele mai puține pachete de cărți, diferența nu este atât de mare. Cele mai mari șanse de câștig apar atunci când pariezi pe mâna bancherului folosind un singur pachet de cărți. Aceasta este în principal o preocupare pentru jucătorii care joacă pentru mize foarte mari, ceea ce se întâmplă destul de des în baccarat-ul cazinoului. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care jucătorii vor să facă căutarea unui cazinou, nu va fi de ales în același cazinou cu privire la câte pachete sunt folosite.