Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Reguli jocului Baccarat

Reguli jocului Baccarat - Cum să joci Baccarat

Puține jocuri de cazino oferă jucătorilor șanse mai bune de câștig decât baccarat, casa având adesea o avantaj de doar 1,04% față de jucători. Este un joc de cărți cu ritm rapid, jucat pe o masă unică, care vine în trei versiuni diferite.

Regulile jocului de Baccarat sunt ușor de înțeles, ceea ce înseamnă că chiar și jucătorii începători pot ajunge rapid la viteză. Mai jos am acoperit tot ce trebuie să știți despre regulile pentru a juca baccarat, de la elementele fundamentale ale bancherului versus jucătorului la mai multe pachete.

Reguli de bază pentru Baccarat

Baccarat este un joc de cărți de noroc care implică două figuri – bancherul (Banco) și Punto (jucătorul) – și se joacă pe o masă personalizată care poate ține în medie 14 jucători. Opt pachete de cărți sunt folosite în baccarat și sunt păstrate într-o cutie de tranzacționare cunoscută sub numele de pantof (aceasta se mai numește și bancă).

Regula de bază a baccarat-ului este foarte simplă: la începutul fiecăruia. runda de pariuri (cunoscută sub denumirea de lovitură de stat) bancherului și jucătorului le sunt împărțite câte două cărți, cu opțiunea pentru cărți suplimentare fiind împărțite pe măsură ce lovitura progresează.

Jucătorii trebuie să parieze pe cine (bancherul sau jucător) se vor apropia cel mai mult de totalul de 9 cu cele două cărți împărțite sau dacă există o egalitate. Fiecare pariu are următoarele cote/plăți:

 • Mâna bancherului câștigă: jucătorul are un avantaj de 1,24%; Casa are un avantaj de 1,06%

 • Mâna jucătorului câștigă: 1:1

 • Egalitate: 8:1

Reguli de pariuri la Baccarat: Banker versus jucător| ||339

The betting rules of baccarat dictate that wagers are placed on the player winning, banker winning, or there being a tie. In baccarat, there are rules for both the player’s and the banker’s hands:

Reguli de baccarat pentru mâna jucătorului

Dacă primele două cărți împărțite jucătorului au o valoare combinată de peste 6 jucătorul trebuie să stea în picioare, ceea ce înseamnă că nu mai sunt împărțite cărți și mâna lui „stă în picioare”. Totuși, dacă valoarea primelor două cărți ale jucătorului este de 5 sau mai puțin, atunci jucătorului i se împărtășește o altă carte.

Reguli de baccarat pentru mâna bancherului

Dacă primele două cărți ale bancherului fie se potrivesc, fie depășesc 7, bancherul trebuie să stea și nu primește alte cărți. Dacă primele două cărți împărțite bancherului sunt mai mici de 7, regulile pentru progresul loviturii sunt mai complexe decât cele pentru jucător:

Dacă mâna bancherului este 0, 1 sau 2

Bancherului i se mai împarte o carte

Dacă mâna bancherului este 3, 4, 5 sau 6

Jucătorul trebuie să aleagă dacă i se distribuie o altă carte. Dacă jucătorului i se împărtășește o altă carte, bancherul trebuie să ia și alta. Dacă jucătorul nu alege să ia o altă carte, bancherul trebuie să stea în picioare.

Prezentare generală asupra regulilor jocului

Deși nu este cel mai simplu joc de cărți și trebuie să fii conștient de nuanțele fiecărei mâini, regulile de bază ale baccarat-ului sunt ușor de înțeles:| ||350

 • One player faces off against the banker

 • Fiecare rundă de pariuri se numește lovitură de stat

 • O lovitură de stat începe cu jucătorul și bancherul primind două cărți

 • Regulile jucătorului se aplică mâinii cărora li s-a împărțit

 • Regulile bancherului se aplică mâinii cărora le este împărțită

 • Mâna cea mai apropiată de 9 câștigă

Totuși , împreună cu această prezentare generală a regulilor de joc, există câteva reguli suplimentare de baccarat pe care trebuie să le cunoașteți atunci când jucați fie într-un cazinou pe teren, fie într-un cazinou online.

Care sunt regulile în Baccarat când cărțile însumează mai mult de 9?

Dacă cărțile împărțite se adună mai mult de 9, valorile lor se adună și 1 este luat. pentru a da totalul. De exemplu, dacă ar exista doi 9, suma ar fi 9+9 = 18, așa că ați elimina 1 pentru a da un total de 8.

Care sunt regulile în Baccarat când jucătorul sau bancherul este împărțit Un total de 9?

Dacă bancherului sau jucătorului i se oferă un total de 8 sau 9, atunci amândoi rămân în picioare.

Care sunt regulile în Baccarat când jucătorul alege să stea?| ||362

If a player has decided to stand then the banker must hit (be dealt another card) if their cards total 5 or less.

Prezentare generală asupra valorilor cărților în Baccarat

Baccaratul urmează o regulă similară cu blackjack-ul când vine vorba de valoarea cărților din joc – valoarea tuturor cărților regale ( Jack, Queen și King) este 10. Cu toate acestea, un as este evaluat la 1 – spre deosebire de blackjack, unde un as este fie 1, fie 10 (în funcție de care vă sprijină mai bine obiectivul de a obține un scor de 21). Celelalte cărți din baccarat reprezintă valoarea lor nominală: Deci, 9 este 9, 8 este 8 și așa mai departe.

Reguli pentru pariurile câștigătoare la Baccarat

Dincolo de cotele pentru pariuri de jucător, bancher și egalitate (pe care le puteți găsi înReguli de bază pentru Baccarat|| |368 section of this guide), there are no rules for winning bets in baccarat. However, there are trends and strategies which are used to help you to make a winning bet in baccarat.

Am acoperit aceste patru tendințe și două strategii în detaliu înCum Pentru a câștiga la Baccarat ghid, dar mai jos puteți găsi o scurtă prezentare generală a acestora mai jos:

Patru tendințe ale Baccarat  

 • Zonă în zigzag:Rezultatele în zig-zag între jucător și bancher

 • Bancheri și jucători striși:Jucătorii și bancherii experiență cu succese câștigătoare și înfrânte

 • Tratament de schimbare a tendinței: Schimbați-vă pariurile pentru a păstra legătura cu o tendință câștigătoare

 • Starea de plutire: Jucați defensiv fără o tendință clară pentru pariurile dvs.

Reguli de Strategia de baccarat unilateral

Principala regulă a strategiei de baccarat unilateral este să te concentrezi pe un singur pariu – fie jucătorul, fie bancherul. Avantajul utilizării acestei abordări este că permite jucătorului sau bancherului să-și construiască un avantaj în timp.

Reguli ale strategiei de rupere a dublului

Regula de utilizare a strategiei de rupere a dublului este că adoptați zona în zig-zag și mizați pe opusul modelului.

Explicația jocului de baccarat și a variațiilor regulilor

Există trei variante de baccarat – mini, midi și full-size. Deși fiecare împărtășește multe dintre aceleași reguli, există unele diferențe în ceea ce privește modul în care sunt jucate.

Regulile Mini-Baccarat

Mini-baccarat folosește aceleași reguli pentru baccara-ul de dimensiune completă, cu o excepție majoră: în mini-baccarat, dealerul întoarce toate cărțile, în timp ce la baccarat full-size jucătorii întorc câteva. Acest lucru face un joc mai rapid decât baccarat-ul de dimensiune completă.

Regulile Midi-Baccarat

Midi-baccarat folosește aceleași reguli ca și mini-baccarat. Unde diferă cele două este că masa este mai mare la midi-baccarat, astfel încât mai mulți jucători să poată juca.

Reguli ale baccaratului de dimensiune completă

Baccaratul de dimensiune completă urmează regulile explicate în acest ghid – acțiunea este între bancher și jucător, cu pariuri plasate pe oricare dintre aceste două figuri câștigătoare sau la egalitate.

Prezentare generală asupra diferitelor mese de Baccarat

În timp ce cele trei variante de baccarat (mini, midi și full-size) respectă în general aceleași reguli, ele au tabele de dimensiuni diferite.

Variația jocului de Baccarat

Dimensiunea mesei

Mini

Până la 7 jucători

Midi

Până la 9 jucători

Dimensiune completă

Până la 14 jucători

Mai jos puteți vedea aspectul unei mese de baccarat de dimensiune completă:

Unele dintre celelalte caracteristici pe care le veți găsi pe tabelele celor două versiuni mai mici de baccarat includ:

 • Apelantul este situat în centrul mesei

 • The chip rack is placed near the caller

 • Există șapte cutii pentru a încasa comisionul

 • Pantofii și jetoanele sunt așezate lângă crupier

Dedesubt puteți vedea un exemplu de masă de baccarat mai mică:


Reguli pentru mai multe pachete în jocurile de Baccarat

Baccaratul este jucat cu mai multe pachete de cărți. Jocurile standard de baccarat sunt jucate cu opt pachete de cărți, dar unele folosesc șase pachete. Nu există reguli definite dacă jocul ar trebui să fie jucat cu șase sau opt pachete.

The numărul de pachete de cărți folosite în baccarat modifică șansele of winning for gamblers playing the game. For example:

Cote într-un joc de baccarat cu șase punți

 • Jucător:44,63%

 • Bancher:45.87%

 • Egalitate: 9,51%

Cote într-un joc de Baccarat cu opt pachete

 • Jucător:44,62%

 • Bancher:45,86%

 • Tie: 9,52%

Întrebări frecvente| ||430

Is Baccarat A Good Game To Play?

Baccarat este unul dintre cele mai distractive jocuri pe care le poți juca la un cazinou. Acest lucru se datorează faptului că regulile de bază sunt ușor de preluat și jocul se joacă într-un ritm rapid.

Cum joci Baccarat?

Baccarat este un joc de cărți jucat între un jucător și bancher, cu scopul jocului de a ajunge cât mai aproape de un scor de nouă din cărți împărțite.

Toți jucătorii care stau la masă pariază pe rezultatul acțiunii dintre cei doi – pariurile sunt plasate fie pe bancher, fie pe jucător care câștigă, fie că jocul este egal.

Ce joc de cazinou îmi oferă cea mai bună șansă de câștig?

Cea mai bună modalitate de a decide ce joc de cazinou îți oferă cele mai bune șanse de câștig este să te uiți la RTP (revenire la jucător). RTP este suma de bani care revine jucătorilor pe termen lung.

Un exemplu al modului în care funcționează RTP este că, dacă un joc are un RTP de 99%, înseamnă 0,01 GBP din fiecare RON/USD/EUR 1 pariat. este returnat jucătorilor în timp. Acest lucru ar oferi casei un avantaj de 1% față de jucător.

Jocul de cazinou cu cel mai mare RTP este blackjack, care are de obicei un RTP de 99% – bazat pe un avantaj al casei de 1%. Baccarat are adesea un RTP de până la 89,94% - pe baza unui avantaj al casei de 1,06%.