Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Sisteme Baccarat

Sistemele Baccarat chiar funcționează?

Multe Sistemele de baccarat pretind că te ajută să învingi casa, dar, în esență, sistemele de baccarat bune sunt cu adevărat o strategie bună de baccarat.

Sisteme de baccarat: funcționează?

Multe sisteme de baccarat (doar precum ruleta sau sistemele de craps) pretind că te ajută să învingi casa. Pe termen lung, cazinoul va câștiga întotdeauna. În esență, sistemele bune de baccarat sunt doar o strategie bună de baccarat. Dacă totuși sunteți hotărât să încercați sistemele Baccarat, citiți mai departe pentru mai multe despre Sistemul Baccarat 1-3-2-6. Acesta este un sistem destul de bine planificat și decent pentru returnări rapide de baccarat cu risc minim.

Sfaturi când utilizați sistemele de Baccarat

Indiferent cu care dintre sistemele de Baccarat alegeți să jucați, avantajul casei este constant. De exemplu, dacă pariezi pe mâna jucătorului, avantajul casei va fi de 1,29%, iar dacă pariezi pe Banker, avantajul casei va fi de 1,01%. Avantajul casei sau avantajul crește la 15,75% atunci când pariezi pe o mână egală. Prin urmare, este evident că sistemele bune de baccarat nu vă vor sfătui niciodată să pariați pe mâna Tie.

Deși numărarea cărților poate fi utilă în blackjack, nu vă oferă niciun avantaj semnificativ în Baccarat. Multe sisteme de Baccarat vă vor sfătui să urmăriți și să pariați cu strie, iar acest lucru este bine atâta timp cât rețineți că nu va face cu adevărat o diferență pentru pariul dvs. Nu vă băgați seama de sistemele Baccarat bazate pe mâini anterioare, deoarece sunt inutile. În cele din urmă, mâna Banker va câștiga mai des decât jucătorul și este o propunere mai bună decât pariul jucătorului, chiar dacă luați în considerare comisionul de 5% pe care trebuie să îl plătiți pentru câștigurile Banker. Cel mai bun și mai simplu sistem de baccarat este, prin urmare, să pariezi întotdeauna cu Banker. Acesta poate să nu sune a fi un mod teribil de interesant de a juca, dar poate deveni foarte interesant dacă țineți cont de faptul că jocul are unele dintre cele mai bune cote din cazinou.

Sisteme de Baccarat: 1-3- 2-6 Baccarat System

Acest sistem vă spune câți bani să pariați. Obiectivul acestui sistem este de a paria puțin cu speranța unui profit mare.

Celele 1, 3, 2 și 6 indică unitățile pe care le pariezi pe fiecare mână. Pariezi 1 unitate pe prima mână. Dacă câștigați acest pariu, păstrați pariul și câștigurile inițiale așa cum au fost și adăugați o unitate suplimentară la pariu. Veți avea apoi 3 unități pe masă pentru a doua rundă. Dacă câștigi mâna a doua, vei avea șase unități pe masă. Acesta este momentul în care eliminați patru unități și lăsați un pariu de 2 unități pentru a treia mână. Dacă al treilea pariu câștigă, atunci vei avea patru unități pe masa de baccarat. Adăugați încă două unități pentru un pariu total de șase pe al 4-lea pariu. Dacă al 4-lea pariu câștigă, veți colecta douăsprezece unități, dintre care zece vor fi profit pur.

Nu uitați să reporniți sistemul cu o unitate dacă pierdeți în orice moment. Acesta este unul dintre cele mai bune sisteme de baccarat, deoarece pierderea maximă pe care o puteți avea la orice pariu este de 2 unități.