Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Dispoziție mesei de baccarat

Dispoziție de masă pentru baccarat american

The American Dispunerea mesei de baccarat este extrem de simplă și clară. Un jucător nou de baccarat ar trebui să învețe structura mesei de baccarat înainte de a juca.

Învățați aspectul mesei de baccarat

Dispunerea mesei de baccarat este destul de clară și ușoară pentru toți jucătorii, chiar și pentru cei nou-veniți la cazinouri, a invata. Este important să vă familiarizați și să învățați aspectul mesei de baccarat înainte de a începe jocul. Acest lucru va face un joc mai fluid pentru tine și pentru toți ceilalți jucători de la masă, deoarece nimeni nu va trebui să aștepte ca vreun jucător să-și dea seama „ce merge unde” în timpul jocului. Fiind un joc destul de simplu, fără pariuri complicate, aspectul mesei nu va dura deloc mult pentru a învăța!

Dispunerea mesei de baccarat american

Masa de baccarat american are două capete care sunt imagini în oglindă unul cu celălalt, cu excepția faptului că numerele din jurul marginii sunt diferite, deoarece sunt numerele corespunzătoare jucătorului care stă în fața lor. Zona centrală este formată dintr-un rând de casete numerotate care conțin numerele 1 - 15, corespunzătoare numerelor din jurul mesei. Aceste casete sunt folosite de dealeri pentru a ține evidența comisionului casei datorat de fiecare jucător. Centrul are, de asemenea, o cutie de depozitare, tăvi de aruncare și o cutie de bacșiș.

Așa cum sa explicat mai sus, tabelul are două jumătăți. Prima repriză are spații pentru numerele 1 - 7, pentru șapte dintre jucători. Cealaltă jumătate are următoarele numere: 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15.  Lipsește ceva? Ei bine, da și nu. Pentru locurile pentru jucătorii 8 - 14, numerele încep la 8 și se termină la 15.  Aceasta nu este o greșeală de tastare. Numărul 13 este considerat a fi ghinionist și, prin urmare, este exclus din structura mesei de baccarat. Deși există doar loc pentru 14 jucători, numerele se termină la 15.

Pariurile și locațiile lor

Există trei pariuri posibile în baccaratul american. Acestea sunt pariul pe mâna jucătorului, pe mâna bancherului sau un pariu de egalitate (în cazul în care jucătorul pariază că cele două mâini vor egala, și niciuna nu va câștiga).

În fața fiecărui jucător se află numărul poziției lor în jurul mesei (după cum sa discutat pe larg mai sus). Următoarea casetă este locul în care jucătorii plasează pariuri pe mâna jucătorului. Cel de după acesta este spațiul în care jucătorii plasează pariuri pe mâna bancherului. În centrul acestui semicerc, se află spațiul pentru plasarea unui pariu de egalitate.

Pozițiile Croupierului și ale Dealerilor

În centrul de pe o parte a masa are de obicei o decupare semicirculară, care este locul în care se află crupierul (numit uneori apelantul). Vizavi de crupier, există o adâncitură în care stau cei doi dealeri. În acest fel, fiecare dealer poate ajunge la toate părțile mesei pentru tot ce are grijă de el.

Jumătate de masă deschisă

În momentele de liniște, cazinoul poate dori să deschide doar jumătate de masă, fiind nevoie de un singur dealer și de crupier. Masa de baccarat american este așezată în așa fel încât jumătate din masă să poată fi închisă și doar numerele 1 - 7 sunt menținute deschise.