Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Masa de Baccarat

The baccarat table has a unique design

Baccarat-ul a fost unul dintre cele mai populare jocuri de cărți de la cel puțin Secolul al XIX-lea - deși, se spune că ar fi avut originea în Italia secolului al XV-lea. Masa de baccarat este una dintre cele mai recunoscute caracteristici ale jocului și sunt multe de știut despre ea. De la diferitele tipuri de masă până la cine stă unde acest ghid explică ce trebuie să știți despre masa de baccarat.

Ghidul pentru începători la Baccarat 

Un joc de cărți favorit bazat pe șansa de către mulți jucători, baccaratul este jucat în cazinourile terestre și online de pe tot globul. Scopul jocului este de a obține un scor cât mai aproape de 9 din cărțile care au fost împărțite – vezi mai jos valorile cărților:

 • Zeci, valeți, dame și regi = 0

 • Așii = 1

 • Cărțile cu număr au valoarea nominală de 2-9

Baccaratul se joacă între jucătorii așezați la masa de baccarat (până la 14 jucători pot juca la o dată) şi bancherul. Rundele de pariuri la Baccarat se numesc lovituri de stat și puteți face trei tipuri de pariuri — jucător, bancher sau egalitate — și toate au cote și avantaje diferite:

 • Jucător: 1:1

 • Banker: avantaj jucător de 1,24%; marginea casei de 8:1

 • Tie: 8:1

Ghid rapid pentru regulile de baccarat 

Regulile de bază ale baccara-ul este extrem de simplu – fiecare lovitură de stat la masa de baccarat începe cu bancherul și jucătorul care primesc două cărți. Dealerul distribuie doar cărți suplimentare pe măsură ce rundele de pariuri progresează. Există, de asemenea, reguli specifice pentru jucător și bancher despre împărțirea mai multor cărți:

Regulile jucătorului

 • Dacă primele două cărți ale lor au un total de 0-5: jucătorilor li se oferă o a treia carte

 • Dacă primele două cărți ale lor au un total de 6-7: jucătorii stau în picioare 

Regula bancherului

 • Dacă jucătorul rămâne în picioare: ei urmează aceleași reguli ca și jucător (acționând în funcție de totalul lor) 

 • Dacă jucătorului i s-a împărțit o a treia carte, atunci următoarea acțiune a dealer-ului depinde de totalul primelor două cărți și de a treia carte a jucătorului. Dacă totalizează: 

  • 2 - Bankerul primește o a treia carte (indiferent de a treia carte a jucătorului) 

  • 3 - Banker ia o a treia carte (cu excepția cazului în care a treia carte a jucătorului a fost un 8) 

  • 4 - Banker trage din nou dacă a treia carte a jucătorului a fost una din 2, 3 , 4, 5, 6, 7

  • 5 - Banker trage din nou dacă al treilea jucător a fost unul dintre 5, 6, 7

  • 6 - Banker trage din nou dacă al treilea jucător a fost fie un 6, fie un 7 

  • 7 - Banker stă 

Masa de baccarat americană are un design unic 

O masă de baccarat americană de dimensiune completă este una dintre cele mai recunoscute caracteristici ale jocului. Are un design unic cu 14 secțiuni numerotate. Americanii sunt foarte superstițioși cu privire la numărul 13, așa că numărul mesei variază de la 1 la 15, dar cu numărul 13 lipsește complet.

Tabelul are forma unei perechi de ochelari 3D, cu secțiunile 1-7 situate pe pe o parte a mesei de baccarat și secțiunile 8-15 pe cealaltă. Fiecare jucător (dintre care pot fi până la 14) se așează în fața unuia dintre numere.

Cei trei dealeri sunt poziționați în secțiunea de mijloc a mesei, cu dealerii doi și trei situati unul lângă celălalt, iar dealer-ul unu (apelantul sau crupierul) vizavi de ei.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea cum arată masa de baccarat de dimensiune completă, împreună cu obținerea unui ghid simplu pentru joc:

Masa de mini-baccarat are propriul design 

Așa cum sugerează și numele, mini-baccarat este o versiune mai mică a baccaratului american. Maximum șapte jucători (există șapte secțiuni numerotate pentru ei) pot juca pe o masă de mini-baccarat, împreună cu un reprezentant al cazinoului, ceea ce înseamnă că masa este mai mică decât versiunea americană.

În timp ce masa de mini-baccarat are încă un unic, poate arăta ușor diferit în funcție de cazinoul la care joci. Designul clasic și cel mai popular este în formă de jumătate de lună, cu jucătorii poziționați de-a lungul curbei și dealer-ul așezat în centrul părții liniare a mesei.

Regulilela masa de mini-baccarat diferă doar puțin de versiunea completă a baccarat-ului. În timp ce regulile de bază ale jocului sunt aceleași, dealer-ul întoarce toate cărțile (în baccarat de dimensiune completă, jucătorii întorc unele dintre cărți).

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea cum arată masa de mini-baccarat, precum și pentru a obține o privire de ansamblu rapidă asupra modului de joc: 
Locația mesei de baccarat|| |272

American full-size baccarat tables are located in a roped-off part of the casino, known as the baccarat pit. This adds to the allure of the game by giving it an exclusive feel, like a VIP club. 

Este posibil să găsești și o masă de baccarat pe podeaua cazinoului. Masa de baccarat de pe podeaua cazinoului nu este de obicei versiunea full-size; De obicei, este o masă de mini-baccarat.

Tabelul de Baccarat Online

Explozia de popularitate a cazinourilor online, de cândprimul cazinou online a fost creat de Microgaming în 1996 , înseamnă că acum există multe site-uri web care vă permit să jucați baccarat în propria casă.

Mesele de baccarat online urmează adesea designul meselor de mini-baccarat pe care le găsiți în cazinourile terestre, folosind forma semi-lună și cu spațiu pentru șapte jucători – deși, de obicei, veți fi singurul jucător la masa.

Masa de baccarat online are aceleași trei secțiuni de pariuri pe care le găsiți la mesele de baccarat reale:

 • Jucător 

 • Bancher 

 • Egalitate || |283

You can find the best online baccarat tables by checking our secțiunea de recenzii, unde vă oferim feedback amplu cu privire la standardul jocurilor de baccarat oferite de topul României. cazinouri online.

Numărul de jucători așezați la o masă de baccarat 

În jurul mesei de baccarat, există spații numerotate unde jucătorii ar trebui să stea. O masă de baccarat de dimensiuni mari este numerotată de la 1 la 15. Nu vă lăsați păcăliți. Există doar spațiu pentru 14 jucători în jurul mesei (7 pe fiecare parte). Numărul 13 nu este imprimat pe masă, deoarece este considerat a fi ghinion de mulți jucători. Ar fi dificil pentru un cazinou să determine un jucător să stea la slotul cu numărul 13.

Mesele de mini-baccarat sunt concepute pentru a găzdui maximum șapte jucători, împreună cu un dealer. Există șapte secțiuni numerotate pentru a indica unde jucătorii ar trebui să stea și să plaseze pariurile, cu dealer-ul poziționat vizavi de jucători și în centrul mesei.

Dispunerea mesei de baccarat

Există două versiuni diferite de baccarat – baccarat american (sau de dimensiune completă) și mini-baccarat. Dispunerea mesei de baccarat depinde dacă jucați versiunea americană sau versiunea minimă a jocului.

Dispunerea mesei de baccarat american

Dispunerea mesei de baccarat american este împărțită în 14 secțiuni pentru jucători (numerotate 1-15, cu 13 neincluse), cu secțiuni separate pentru cele trei dealerii.

Dispunerea mesei de mini-baccarat 

Dispunerea mesei de mini-baccarat este împărțită în șapte zone pentru jucători (numerotate 1-7) și una pentru dealer.

Limitele mesei de Baccarat

Baccarat-ul este cunoscut pentru că este un joc cu role înalte, în special versiunea full-size. Aceasta înseamnă că puteți găsi adesea mese (în zonele exclusive ale cazinourilor elegante) care au limite de până la 100.000 GBP.

Cu toate acestea, baccaratul nu este doar pentru cei mai bogați jucători. Mesele de dimensiune completă pot avea limite care încep de la 50 de lire sterline, în timp ce mini-baccarat-ul a câștigat în popularitate deoarece are limite de masă mult mai mici; unele cazinouri online de renume, de exemplu, au limite care încep de la 1 GBP.

Cum să citești o masă de baccarat

Baccara-ul este un joc de noroc, ceea ce înseamnă că nu poți citi mesele de baccarat în același mod ca jocurile precum pokerul – unde ai putea observa jucători care joacă mâini proaste și continuă a pompa bani în masă.

În loc să încerci să citești o masă de baccarat, ar trebui să te concentrezi pe a-i împiedica pe ceilalți jucători să-ți distragă atenția și să te determine să faci pariuri care să te ducă dincolo de rațiuneagestionarea bankroll-ului|| |302

Câte poziții de pariere sunt pe masa de baccarat

În timp ce există fie 14 (americane) fie 7 (mini) secțiuni pentru ca jucătorii să își plaseze pariurile pe o masă de baccarat, numărul de poziții de pariere rămâne același:

 • Jucător 

 • Banker

 • Tie

Urmărește videoclipul mai jos pentru sfaturi despre cum să utilizați o strategie în care faceți doar pariuri pentru jucători în timp ce sunteți la masa de baccarat:

Angajații cazinoului au stat la masa de baccarat 

Există trei angajați ai cazinoului care va fi la o masă de baccarat de dimensiuni mari. Există crupierul, cunoscut și sub numele de apelant, și doi dealeri.

Crupierul este angajatul cazinoului care conduce jocul și strigă ce se întâmplă. Apelantul este cel care se asigură că regulile jocului sunt respectate corect și, de asemenea, va spune jucătorilor când ar trebui să lovească sau să stea în picioare. O parte din sarcina apelantului este, de asemenea, să încaseze comisioanele pe care jucătorii le plătesc pentru câștigurile făcute la pariurile bancare.

Ceilalți doi angajați ai cazinoului (dealerii) stau pe partea opusă a mesei față de crupier. Un dealer va deservi jucătorii care joacă în spațiile marcate de la 1 la 7, iar celălalt dealer va servi jucătorii care joacă la spațiile marcate 8 - 15. Acești dealer plătesc datoriile cazinoului atunci când un jucător câștigă un pariu și elimină pariază de la masă atunci când un jucător pierde o mână.

La o masă de mini-baccarat, există doar un angajat al cazinoului, dealerul, și îndeplinesc toate rolurile îndeplinite de crupier și dealeri la un masă full-size.

Întrebări frecvente

Este Baccarat un joc bun de jucat?

Baccarat este unul dintre cele mai jucate jocuri de cărți de pe planetă, cazinourile de pe tot globul având fie o masă full-size sau mini-baccarat. Acest lucru se datorează faptului că este un joc cu ritm rapid (în special versiunea mini) care este foarte ușor de învățat.

Care este cea mai bună strategie pentru Baccarat?

Baccarat-ul este un joc de noroc, ceea ce înseamnă că strategia pe care o iei atunci când joci ar trebui să fie informată de cotele asociate cu pariurile disponibile pentru tu – dealer, jucător sau egalitate.

 • Jucător: 1:1 

 • Bancher: avantaj jucător de 1,24%; marginea casei de 8:1

 • Egalitate: 8:1

Cum pariez pe Baccarat?

Pentru a plasa un baccarat pariați, vă așezați la masă, decideți cât de mare va fi pariul dvs. (ținând cont de miza minimă și maximă permisă la masa la care jucați), apoi mutați pariul în secțiunea jucător, bancher sau egalitate.