Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Variante Baccarat

O privire mai atentă asupra variantelor Baccarat

Baccarat este probabil unul dintre jocurile de cărți de cazinou cu cele mai multe variante oferite. Baccarat este probabil unul dintre jocurile de cărți de cazinou cu cele mai multe variante oferite. Să aruncăm o privire mai atentă la variațiile de Baccarat și la ceea ce îți oferă în ceea ce privește cotele și divertismentul.

Variante Baccarat: Baccarat Double Fortune

Acest joc se joacă ca un baccarat „normal”, cu excepția 1 pantofi roșii și 1 albastru cu 8 punți. Dealerii dau o mână din fiecare tip în același timp. Puteți miza pe rezultatul ambilor sau al oricărei pantofi. În plus, există propuneri de pariuri pe rezultatul pantofilor albaștri și roșii. Dacă un pantof rămâne fără cărți înaintea celuilalt, pariurile propoziționale nu vor fi permise până când ambii pantofi nu au fost epuizați. Acest joc oferă aceleași cote la pariuri de jucător, bancher și egalitate ca în baccarat normal.

Să ne uităm la cele două propuneri de pariuri ale variațiilor de baccarat cu avere dublă. Primul pariu de propoziție este perechile de avere dublă. Doar primele 2 cărți ale mâinilor jucătorului și ale bancherului sunt folosite pentru a decide rezultatul. Acest lucru vă va oferi un avantaj al casei de 3,45%.

Variante Baccarat: Baccarat cu 3 cărți

Multe cazinouri din Macao oferă Baccarat cu 3 cărți. Acest joc cu variante de baccarat se joacă cu un singur pachet de cărți. Ca și în cazul baccarat-ului normal, cărțile de față numără 0 puncte, iar altele contează în funcție de valoarea lor numerică. Dealerul distribuie de fiecare dată câte 3 cărți atât jucătorului, cât și mâinii dealer-ului.

Cea mai mare mână este formată din 3 cărți de față. După aceea, mâinile sunt punctate ca de obicei, iar mâna cu cele mai multe puncte câștigă. Dacă mâinile au aceeași cantitate de puncte, mâna cu cele mai multe cărți de față va câștiga. Dacă ambele mâini au aceeași cantitate de cărți și puncte, atunci mâinile vor avea egalitate.

Variante Baccarat: Baccarat/Punto Banco fără comision

Acest joc cu variante de baccarat urmează regulile normale , cu excepția faptului că acordă unui bancher câștigător pariat bani egali (cu excepția 1:2 sau jumătate pe un total câștigător de 6). Avantajul casei la egalitate și pariurile jucătorilor sunt identice cu baccaratul convențional. Avantajul casei la pariul banker este de 1,46%. Acest joc se numește pur și simplu „Baccarat fără comisioane” în SUA sau „Punto Banco 2000” în Anglia.

Unul dintre aceste tipuri de variante de baccarat oferite în Singapore nu primește niciun comision, dar un câștig de opt bancher plătește 1 :2. Aceasta are un avantaj casă de 4,07% la pariul bancher la baccarat.  O prietenă de-a mea mi-a povestit și despre un cazinou pe care l-a vizitat în Amsterdam, care a plătit unu-două pentru câștigurile bancherului de cinci puncte. Acest lucru ar duce la un pariu bancher. avantajul casei de 0,51%.Un alt joc de baccarat din Olanda plătește 1 la 1 pentru un pariu bancar, cu excepția că un pariu câștigător de cinci plătește unul la doi.