Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Baccarat online gratuit

Profita de Baccarat online gratuit

Baccarat-ul online gratuit este o modalitate excelentă pentru jucători de a practica distracția baccarat-ului online fără grija de a plasa pariuri pe bani până când sunt gata.

Baccarat online gratuit: informații de bază

V-ați înțeles. te-ai săturat de oamenii înțelepți de la cazinou care transformă baccaratul într-un joc elitist? Ți-ar plăcea să-l încerci fără a te despărți de banii tăi câștigați din greu? Să vedem de ce baccaratul online gratuit este atât de popular.

Baccaratul online gratuit vă oferă jocuri de noroc gratuite cu credite nelimitate. În mod normal, jocurile flash durează aproximativ un minut. Acest lucru poate dura uneori mai mult dacă aveți o conexiune lentă la Internet sau în timpul orelor de vârf când serverul site-ului web devine supraîncărcat. Citiți instrucțiunile de mai jos despre cum să jucați baccarat online gratuit.

Rețineți că jocurile Java necesită ca browserul dvs. să aibă Java activat. Dacă nu ai Java pe computer, poți descărca cu ușurință software-ul gratuit de pe java.com.

Baccarat online gratuit: Cum să joci

Când joci baccarat online gratuit, trebuie să începeți prin a plasa pariul. Puteți plasa pariuri pe Banker (Banco) sau Player (Punto) sau Stand-off. În mod normal, ați face acest lucru arătând pe denumirea jetoanelor la alegere și făcând clic dreapta pe ea.

Majoritatea jocurilor de baccarat online gratuite vă vor cere acum să mutați indicatorul în zona de pariere a mesei. Alegeți între Player, Banker sau Stand-off. De obicei, va trebui apoi să faceți clic pentru a depune cip. Rețineți că fiecare clic suplimentar va adăuga un alt jet la pariul dvs. (Bineînțeles că nu jucați cu bani reali, dar este bine să faceți pariuri realiste pentru a vă exersa pentru a juca pe bani reali.)  După ce ați plasat pariul, va trebui să faceți clic pe butonul Deal și să vedeți cărțile virtuale care sunt distribuite . Următoarea parte este simplă dacă vă asigurați că urmați procedura de pe ecran.

După ce ați vizualizat rezultatul final, puteți repeta pariul anterior făcând clic pe butonul Același pariu sau puteți începe din nou. De obicei, veți vedea o tablă în partea dreaptă care va afișa rezultatele care au apărut.

Baccarat online gratuit: În rezumat

Pentru a începe să jucați baccarat online gratuit, aveți nevoie pentru a decide cât de mult vrei să pariezi fie pe Jucător, fie pe Dealer, fie pe mâinile egale.

Jucătorul și Dealer-ul primesc fiecare câte 2 cărți. Dacă oricare dintre mâini are cinci sau mai puțin, acea mână va primi o a treia carte și mâna cu suma cea mai apropiată de nouă câștigă. Amintiți-vă că zecile, valeții, damele și regii nu au valoare și Așii contează ca unul. Toate celelalte cărți contează ca valoare nominală.

Nu primiți plăți gratuite pentru baccarat, dar plățile funcționează în mod normal astfel: selectați mâna câștigătoare și veți fi plătit dublu pariul; preziceți o egalitate și obțineți de opt ori suma pariată. Casa percepe o sumă mică dacă câștigi în timp ce pariezi pe mâna bancherului.