Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cum să câștigați la Baccarat

How to Win at Baccarat

Baccarat este un joc care se joacă din 19-a secol, dar rămâne foarte popular. Deși implică o mare cantitate de noroc, există strategii și tendințe care te pot ajuta să câștigi atunci când te așezi la un joc. De la a nu face pariuri egale până la strategia de baccarat unilateral, iată câteva sfaturi de folosit atunci când jucați într-un cazinou online sau offline.

Ce este Baccarat?

Baccaratul este unul dintre cele mai vechi și cele mai populare jocuri de cărți de cazinou. Este deosebit de popular în rândul jucătorilor de vârf și al jucătorilor asiatici – în special în Macao. Baccaratul pare complicat și elegant, dar este de fapt la fel de simplu ca pariarea pe aruncarea unei monede.

Baccaratul este un joc de noroc jucat între jucători și bancher, fiecare rundă de pariuri numită lovitură de stat. . Există trei rezultate posibile când jucați baccarat: 

Rezultat

Ce se întâmplă

Un jucător câștigă

Un jucător înscrie un rezultat mai mare decât bancherul

Bancherul câștigă

Bancherul are cel mai mare scor

Egalitate

Valoarea mâinilor bancherului și a jucătorului este aceeași| ||238

 

Jocul este jucat într-o zonă exclusivă cu frânghie (gropa de baccarat) pentru a se separa de alte jocuri de cazinou. Jucătorii sunt adesea bogați, iar pariurile minime ale mesei sunt adesea destul de mari.

O masă convențională de baccarat are aproximativ dimensiunea unei mese de zaruri care are trei dealeri de cazinou și până la 12-14 jucători.

Cum se joacă Baccarat

Baccarat se joacă pe o masă cu opt pachete de cărți – fiecare cu cei doi jokeri îndepărtați – care este ținută într-o cutie de distribuire numită pantof (aceasta este cunoscută și ca Banca). Jucătorii pariază pe mâna jucătorului câștigătoare, mâna bancherului câștigătoare sau existența unei egalități. Plățile pentru cele trei pariuri sunt:

 • Mâna jucătorului –  1:1
 • Mâna bancherului – marginea casei de 1,06%; marginea jucătorului de 1,24%
 • Egalitate – 8:1

Dealerul amestecă cărțile și îl face pe jucător să le taie folosind o carte tăiată. Odată ce jucătorii și-au plasat pariurile, jucătorului și bancherului le este împărțită câte o mână de două cărți – valorile cărților sunt:

 • Ași = 1
 • Zeci, Valeți, Regine și Regi = 0
 • Numărul cărților contează ca valoare nominală, 2-9

Obiectul jocului este ca jucătorii să aleagă câștigătorul de la dealer sau jucător, cu rezultatele de care este decis de oricine se apropie cel mai mult de un scor total de 9.

În cele din urmă, dealerii plătesc pariurile câștigătoare și le adună pe cele pierdute. Jucătorul care împărtășește nu își asumă nicio responsabilitate financiară pentru pariuri (ca în pai gow), ci doar împărtășește cărți.

How to Win at Baccarat

Cum se joacă Mini Baccarat

Mini Baccarat follows the same rules are conventional baccarat. However, here the dealer turns over all the cards, making this a much faster game. The odds are of course the same as those of the conventional big table, assuming you are playing with the same amount of decks. Sometimes mini baccarat is played with a 6-deck shoe, which changes the odds slightly.

Cum să joci Midi Baccarat

Midi baccarat este aproape la fel cu mini baccarat, cu excepția faptului că masa este mai mare și, de obicei, o veți găsi în sălile cu limită înaltă – nu pe etajul principal al cazinoului.

Cele patru tendințe în strategia Baccarat

Există patru tendințe principale atunci când pariezi la baccarat, cel urmat fiind determinat de rezultatul pantofilor – aceste tendințe sunt în esență tiparul câștigului: 

Tendință

Ce înseamnă

Zonă în zig-zag

Rezultatele se formează într-un zig-zag între bancher și jucător

Bancheri striși și jucători

Siruri de câștiguri între jucător și bancher

Tratamentul de schimbare a tendinței

Jucătorii își modifică pariurile în speranța de a rămâne cu o tendință câștigătoare

Hovering state

O strategie defensivă fără tendință definită

Folosirea strategiei de baccarat de comutare a tendinței

Am explicat mai devreme că există patru tendințe de bază pentru baccarat:| ||271

 • Zigzag zone
 • Bancheri și jucători striși
 • Tratamentul comutatorului de tendințe
 • Starea de plutire

La folosirea comutatorului de tendință Strategia de tratament, începeți prin a combina zona în zig-zag și tendințele bancherilor și jucătorilor. Dacă pierzi de trei ori, treci apoi la utilizarea celorlalte tendințe, astfel încât să nu fii prins într-o strategie de pierdere.

Folosirea strategiei unilaterale de Baccarat

În timp ce pierzi Există trei rezultate posibile pentru baccarat (jucător, bancher sau egalitate) în strategia de baccarat unilateral, pe care îl interesează doar un singur pariu – fie jucătorul, fie bancherul.

 

What this means is that you decide whether to bet on the banker or player and every wager you place is on that individual.

 

Ideea din spatele utilizării acestei abordări este că permite jucătorul și bancherul să obțină un avantaj de-a lungul timpului, oferind cote generale de 4:1 ca la finalul jocului dvs. să vă depășiți.

Utilizarea strategiei Breaking The Doubles

A Abordare extrem de populară pentru jucătorii de baccarat online, strategia de ruptură a dublului vă face să pariați opusul modelului în zig-zag al rezultatelor striate între jucător (P) și bancher (B). Mai jos este un exemplu despre cum ar putea funcționa acest lucru:

Dacă modelul în zig-zag este: BPBPBPBPBP, ar trebui să pariezi invers și să continui cu acest model de pariere.

Dacă nu o faci. atinge-ți obiectivul de rezultat, apoi dublezi o dată.

Strategia pentru începători pentru a juca Baccarat Strategia de bază

Baccara-ul este un joc de noroc și asta înseamnă că norocul joacă un rol crucial în rezultatul tău. jocuri. În timp ce începătorii ar trebui să cerceteze tendințele și strategiile, tu ar trebui să începi jocurile înțelegând că nu există nicio abordare care să se apropie de un câștig garantat.

Ceea ce înseamnă aceasta este că strategia începătorului pentru a juca baccarat este să adoptați o gestionare rațională și reglementată a bankroll-ului – decideți cât de mult sunteți dispus să pariați înainte de a păși într-un cazinou și rămâneți la această sumă.

How to Win at Baccarat

Cele mai bune sfaturi pentru a câștiga (și nu a pierde în general) la Baccarat

Picking the right strategy isn’t the only thing that with protect your losses and increase your chances of winning when playing baccarat. Below we’ve covered off some top tips that will help your game.

Nu faceți pariul de egalitate

Șansele dvs. de a câștiga un pariu de egalitate sunt de doar 9%. Aceasta înseamnă că, deși vă poate oferi o plată mare, este o strategie de pariere care pierde pe termen lung.

Joacă jocuri scurte

Unele jocuri de cazinou, cum ar fi pokerul, pot aduce beneficii jucătorilor. care favorizează o abordare pe termen lung. Cu toate acestea, baccarat-ul este caracterizat de streaks care văd jucătorii pierzând sau câștigând. Pentru a-ți oferi cea mai bună șansă de a-ți gestiona baniide a-ți gestiona baniil, joacă jocuri scurte în loc să alergi cu o serie de câștiguri sau să lupți împotriva uneia învinse.

Make A Banker Bet

Pariurile Banker câștigă puțin peste 50% din pariuri. Dacă doriți o strategie care să ofere câștiguri mici, dar pe termen lung, aceasta este o abordare bună. care permite plasarea mai multor pariuri. Cu toate acestea, natura rapidă a jocului înseamnă că vă puteți găsi rapid în pierdere. În timp ce mini-baccaratul poate fi foarte distractiv, ai grijă să-l joci, cu excepția cazului în care ești bine versat în regulile și strategiile de baccarat.

Be Mindful Of Playing Mini-baccarat

Mini-baccarat is fast-paced and that allows for more bets to be placed. However, the speedy nature of the gameplay means you can quickly find yourself at a loss. While mini-baccarat can be great fun, be mindful of playing it unless you’re well-versed in the rules and strategies of baccarat.

Rezumat: Baccaratul este un joc de noroc cu strategii pentru a-ți îmbunătăți șansele. Of Winning

Baccarat este un joc distractiv de jucat și unul care poate fi preluat rapid de începători. Deși este mult noroc implicat, selectarea unei strategii și respectarea sfaturilor pentru a juca îți vor îmbunătăți șansele de câștig. Așa că cunoașteți bine acest joc, mergeți la un cazinou și distrați-vă puțin cu baccarat!

Întrebări frecvente

Este Baccarat un joc bun de jucat în cazinouri?

Baccarat este un joc de cărți extrem de popular bazat pe șansă. Aceasta înseamnă că, deși există reguli și strategii pentru a juca baccarat, odată ce cunoașteți elementele de bază, puteți (dacă doriți) să jucați jocul fără să vă faceți griji pentru abordarea dvs.

Cum joci jocul de cărți Baccarat?

Baccarat este un joc de cărți jucat între bancher și până la 14 alți jucători. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru un ghid rapid despre cum să jucați baccarat:

Există strategii pentru baccarat?

Există multe strategii și tendințe diferite pentru baccarat. Principalele strategii de baccarat sunt:

 • Breaking The Doubles
 • One-Sided
 • Trend Switch

Principalele tendințe de baccarat sunt:|| |316

 • Zigzag zone
 • Bancheri și jucători strecurați
 • Tratamentul comutatorului de tendințe
 • Starea de plutire

Poți câștiga când joci Baccarat ?

Ca orice joc de cazinou, atunci când te aşezi pentru a juca baccarat ai şanse de a câştiga. Cu toate acestea, deoarece baccaratul se bazează atât de mult pe șansă, capacitatea ta de a afecta rezultatele este mai mică decât în ​​unele jocuri, cum ar fi pokerul. Pentru a câștiga la baccarat trebuie să cunoști regulile, să fii versat în strategii și să te bucuri de puțin noroc. Desigur, chiar și cei mai buni jucători pot pierde în fața casei, așa cum a descoperitlegenda pokerului Phil Ivey.