Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Mini Baccarat

Aflați despre Mini Baccarat

Aflați despre mini baccarat, o versiune redusă a baccaratului obișnuit. Mini baccarat a devenit foarte popular în cazinouri.

Ce este Mini Baccarat?

Mini baccarat este o versiune redusă a versiunii complete a baccaratului american. Multe cazinouri vor oferi atât mini baccarat, cât și baccarat obișnuit de dimensiune completă. Pentru a afla despre mini baccarat, este util să îl comparați cu baccaratul american.

Diferențe între mesele de mini baccarat și baccarat american

Mesele de baccarat american sunt destul de formale și se joacă în o groapă sau o secțiune frânghie a cazinoului. Masa are aproximativ dimensiunea unei mese de zaruri și pot juca până la paisprezece jucători simultan. Mini baccarat este mult mai puțin formal și se joacă la o masă de dimensiuni similare cu o masă de blackjack. Masa poate avea până la șapte jucători care joacă în orice moment.

Baccaratul american mai formal atrage adesea pariori mari. Acest lucru se datorează faptului că limitele de pariere sunt destul de mari. În mini baccarat, limitele de pariere sunt substanțial mai mici. Din acest motiv, jucătorii sunt considerabil mai relaxați și îmbrăcați într-o ținută mai puțin formală.

În baccarat-ul american, pantoful este adesea dat pentru ca jucătorii să se împartă pe rând la împărțirea cărților. În mini baccarat, jucătorii nu ating cărțile, doar crupierul are voie să facă acest lucru.

În baccaratul american, există trei angajați ai cazinoului - un apelant sau un crupier și doi dealeri. În mini baccarat, există doar crupierul. Crupierul va fi responsabil atât pentru a spune ceea ce se întâmplă, cât și pentru a colecta și a plăti toate câștigurile și pierderile.

În baccaratul american, crupierul stă în centrul mesei, cu jucători de ambele părți. iar dealerii vizavi de poziţia crupierului. În mini baccarat, deoarece masa este mult mai mică și este limitată la șapte jucători la un moment dat, crupierul stă în fața jucătorilor.

Aflați despre aspectul mesei Mini Baccarat

Jucătorii se pot plasa la orice număr de la unu la șapte care se află pe o parte a mesei de mini baccarat. În fața fiecărui loc (sau număr), există trei spații pentru pariuri care urmează să fie plasate, deoarece există doar trei tipuri de pariuri care pot fi făcute în mini baccarat. Primul spațiu, cel mai apropiat de jucător, este spațiul pentru a paria pe mâna jucătorului. Spațiul din mijloc este spațiul pentru a paria pe mâna bancherului, iar spațiul cel mai îndepărtat de jucător și cel mai apropiat de dealer este spațiul în care jucătorii își pot plasa pariurile egale.

Crupierul este în centrul opus. ceilalți jucători unde este ușor să ajungi la toate părțile de la masă pentru a face față jetoanelor, sau pariurilor, plasate.

În fața crupierului sunt șapte casete la rând. Aceste casete sunt folosite pentru a ține evidența comisioanelor pe care jucătorii le datorează mâinilor de pariu ale bancherului câștigător.

În spatele casetelor de comisioane, cel mai aproape de crupier, există spațiu pentru ca crupierul să păstreze stivele de jetoane.

Lângă crupier, se află pantoful, din care se împart cărțile.