Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Jucați Baccarat online

Ghidul dvs. pentru a juca Baccarat online

Când jucați baccarat online, îl veți găsi în secțiunea de jocuri de cărți a cazinoului dvs. online preferat.

Baccaratul, denumit uneori și Punto Banco, se joacă în mod normal într-o zonă separată de cazinou izolată. Când jucați baccarat online, îl veți găsi în secțiunea de jocuri de cărți.

Jucați Baccarat online - Noțiuni introductive

Există foarte puțină diferență între a juca baccarat la un cazinou și a juca baccarat online . Să începem cu câteva reguli de bază care se aplică pentru ambele variante. Trebuie să alegeți între 2 pariuri principale: bancher (Banco) sau jucător (Punto), plus standoff-ul rar folosit. Unele cazinouri preferă să aibă un dealer profesionist, în timp ce altele lasă jucătorii să împartă cărțile pe rând. Când joci Baccarat online, cărțile sunt împărțite instantaneu de un „dealer virtual”.

Jucătorii pot paria fie pe Punto, fie pe Banco, dar dealerii pariază în mare parte pe Banco. Jucătorii pot alege să nu se ocupe pasând pantoful jucătorului de lângă el. Pantoful va rămâne cu un jucător atâta timp cât Banca câștigă. Dacă Jucătorul câștigă, pantoful este transmis următorului jucător.

Două mâini sunt împărțite și ai pariat care dintre ele va câștiga, sau că va egala. Este asemănător cu pariul pe roșu sau negru la ruletă, iar câștigul este chiar bani, 1 la 1. Diferența dintre pariurile băncii și ale jucătorului este că un câștig pe Banco vă va costa cinci la sută comision - care este in- avantaj construit. Peste un joc cu opt cărți, Banco va câștiga, în medie, cu 3-4 mâini mai mult decât Punto.

O mână are două sau trei cărți care sunt împărțite cu fața în jos de către dealerul virtual. Jucătorul Punto își privește cărțile și le dă înapoi dealer-ului. Dealerul virtual întoarce apoi cărțile ambelor mâini în timp ce rezultatele și câștigătorul sunt anunțați. Decizia de a împărți o a treia carte urmează regulile stabilite precise utilizate de toate cazinourile online.

Odată ce distribuirea se încheie, mâna cu cel mai mare număr câștigă. Jucătorul care împărtășește cărțile nu este responsabil pentru plăți și, de asemenea, joacă doar împotriva cazinoului.

Jucând Baccarat online - Noțiuni de bază despre regulile

Toate cărțile cu 10 și chipuri nu au valoare. Cărțile mai mici de 10 sunt numărate la valoarea nominală, iar așii valorează unul. Costumele nu fac diferența și doar valorile cu o singură cifră sunt valide. Când un număr ajunge la o cifră dublă, scade cifra din stânga. De exemplu, 15 și 25 sunt amândouă numărate ca 5.

Când jucați baccarat online, amintiți-vă că scopul jocului este să pariați pe mâna care credeți că va avea cea mai mare valoare totală. De fapt, nu este necesar să înveți aceste reguli de baccarat pentru a juca, deoarece sunt decizii obligatorii și, prin urmare, sunt automate.