Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Reguli pentru Baccarat Banker

Reguli pentru al treilea card al Baccarat Banker

The rules for the baccarat banker's third card is a complex component of Baccarat. The caller will ensure that all rules for baccarat banker are met.

Dealing

Jocul de bază de baccarat este jucat de două cărți împărțite pentru bancher și jucător. În unele cazuri, o a treia carte poate fi împărțită. Acestea sunt guvernate de reguli care trebuie respectate. Este sarcina celui care apelează să se asigure că aceste reguli sunt respectate întocmai.

Mâna câștigătoare

Mâna câștigătoare la baccarat este cea care are un total de 9 (sau 8). dacă nicio mână nu a obținut un 9). Această mână este considerată a fi naturală și câștigă runda, cu excepția cazului în care ambele mâini au o mână naturală. În aceste cazuri, rezultatul este o egalitate. Dacă nicio mână nu a obținut un natural, se aplică regula a treia carte.

Regulile celei de-a treia cărți pentru Baccarat Banker

Regulile pentru a treia carte a bancherului de baccarat sunt diferite de regula pentru a treia carte a jucătorilor. Merită să obțineți măcar câteva cunoștințe despre cum funcționează tragerea cărților și modul de împărțire.

Bancherul trebuie să stea în picioare dacă mâna bancherului are un total de 6 sau 7.  Un total de 8 sau 7. 9 este firesc și nu sunt necesare cărți suplimentare. Chiar dacă jucătorul rămâne în picioare, mâna bancherului va trage o a treia carte dacă totalul este între 0 - 5.  Dacă mâna jucătorului a primit o a treia carte, mâna bancherului va trage cărți conform următoarelor reguli:

If the banker has a hand in which the total points equal 2, the banker would draw another card (the third card).  In this case, it makes absolutely no difference what the players third card is.

Dacă bancherul are o mână în care totalul de puncte este egal cu 3, bancherul ar trage doar o a treia carte dacă totalul de puncte de mâna jucătorului este orice număr în afară de 8.  Dacă mâna jucătorului este egală cu 8, bancherul ar trebui să stea în acest caz.

Dacă bancherul are o mână în care totalul de puncte este egal cu 4, bancherul ar trage doar o a treia carte în funcție de a treia carte a jucătorului. Dacă a treia carte a jucătorului a fost As, 8, 9, 10, Jack, Queen sau King, bancherul nu poate trage o a treia carte. Dacă a treia carte a jucătorului a fost 2, 3, 4, 5, 6 sau 7, bancherul poate trage o a treia carte.

Dacă bancherul are o mână în care totalul de puncte este egal cu 5, bancherul ar , încă o dată, trageți doar o a treia carte în funcție de a treia carte a jucătorului. În acest caz, bancherul nu va trage o altă carte, a treia carte a jucătorului a fost As, 2, 3, 8, 9, 10, Jack, Queen sau King. Bancherul ar trage, totuși, o a treia carte dacă a treia carte a jucătorului a fost 4, 5, 6 sau 7.

Dacă bancherul are o mână în care totalul de puncte este egal cu 6, bancherul ar trage doar 6. o a treia carte dacă a treia carte a jucătorului a fost fie un 6, fie un 7.  Dacă a treia carte a jucătorului a fost As, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, Jack, Queen sau King, bancherul nu poate trage un card în acest caz.