Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Reguli pentru jucătorul Baccarat

Înțelegeți regulile mâinilor jucătorului Baccarat

Este util să înțelegeți regulile pentru mâinile jucătorilor de baccarat înainte de a începe jocul, chiar dacă nu este esențial, deoarece crupierul va conduce jocul.

Elementele de bază ale Baccarat

Regulile pentru baccarat jucătorii sunt strict așezați, iar jucătorii (sau parorii) înșiși nu pot decide când a treia carte ar trebui să fie împărțită pentru mâna jucătorului. Acest lucru este spre deosebire de blackjack, în care jucătorii își joacă fiecare mâinile individuale și pot alege să li se împărtășească mai multe cărți până când ajung la faliment. Nu este posibil să faci prabus în baccarat. Este, totuși, posibil să obțineți un scor zero, care este cea mai proastă mână, până la un total de 9, care este considerată o mână naturală (câștigătoare).

Regulile pentru mâinile jucătorilor de Baccarat|| |231

It is helpful to understand the rules for baccarat player hands, although, as explained below, it is possible to play the game without knowing all the rules.

O mână de baccarat constă din 2 cărți care sunt împărțite atât jucătorului, cât și bancherului. Este posibil să trageți o a treia carte în anumite circumstanțe, dar nu există niciodată opțiunea de a trage o a patra carte.

Mâna jucătorului i se permite să trage o a treia carte atunci când totalul primelor două mâini ale jucătorului este total. cărțile este fie 1, 2, 3, 4, 5 sau 10.

Când mâna jucătorului are o valoare totală a punctelor de 6, 7, 8 sau 9, regulile pentru mâinile jucătorului de baccarat insistă ca Mâna jucătorului trebuie să rămână în picioare și nu poate primi o a treia carte.

O mână care totalizează fie 8, fie 9 este considerată o mână câștigătoare naturală și va câștiga runda, cu excepția cazului în care se obține o egalitate cu mâna bancherului.

Regula a treia carte

Există reguli complexe despre momentul în care mâna bancherului de baccarat poate trage o a treia carte, care corespunde cu totalul mâinii jucătorului sau cu cea de-a treia carte extrasă de mâna jucătorului . Extragerea unei a treia cărți pentru mâna jucătorului este o sarcină mult mai simplă, așa cum s-a explicat mai sus.

Pantoful în jurul mesei

În unele jocuri, pantoful este dat în jurul mesei și jucătorii iau se întoarce la tranzacționarea și acționarea bancherului. Bancherul (când este unul dintre jucători) nu este responsabil pentru partea financiară a lucrurilor. Dealerii (ca angajați ai cazinoului) își vor asuma întotdeauna responsabilitatea pentru acest lucru.

Trebuie să cunosc toate regulile pentru a juca Baccarat?

Este posibil ca jucătorii să Joacă baccarat fără a cunoaște toate regulile complicate, totuși, este util să ai măcar câteva cunoștințe despre cum funcționează jocul. Jucătorul nu va fi chemat să decidă când pot fi împărțite cărțile, deoarece crupierul (sau apelantul) cunoaște toate regulile. Apelantul va striga de obicei „card pentru bancher” sau „card pentru jucător”. Totuși, în cazul în care pantoful este transmis de la jucător la jucător, permițându-i fiecăruia să fie pe rând „bancherul”, probabil cel mai bine este să-i dai pantoful următorului jucător dacă nu cunoști regulile de bază ale baccarat-ului. Cu toate acestea, nu este nevoie să memorați detaliile complicate.