Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Sisteme de pariuri la Blackjack

Sisteme de pariuri la Blackjack Cum să pariați la Blackjack

There are many different blackjack betting systems such as the Paroli system, the Parlay system and the 1-3-2-6 system.

Toți jucătorii serioși de blackjack și blackjack online ar trebui să învețe sisteme de pariere la blackjack în timp ce aceștia învață să se joace. Pariurile la blackjack sunt mai multe decât ceea ce se vede. Există multe sisteme și strategii de pariuri la blackjack pe care le-ați putea lua în considerare și în acest ghid ne vom uita la trei tehnici populare.

Sistemele de pariuri la blackjack sunt create pentru a vă ajuta jocul folosind pariurile ca strategie. Se crede că numărarea cărților și pariurile fluctuante în funcție de numărare este cel mai bun sistem de pariere. Cu toate acestea, să ne uităm la alte trei sisteme de pariuri.

3 sisteme de pariere populare

Sistemul de pariuri Paroli
Sistemul de pariuri Paroli se numește sistem de progresie pozitivă, de unde începi cu pariarea la o unitate. Dacă câștigați primul pariu, creșteți următorul pariu, în loc să micșorați următorul pariu. Când utilizați această strategie, ar trebui să concepeți un plan complet de pariere înainte de a începe să jucați. Decideți cât de mult sunteți dispus să vă măriți pariurile până când începeți de la zero.

Principalul avantaj al sistemului de pariuri Paroli este că nu necesită un buget mare în comparație cu alte sisteme de blackjack și blackjack online. . Această strategie de pariere este, de asemenea, considerată a fi de obicei un tip de pariere mai stabil în comparație cu alte sisteme.

Sistemul de pariuri Parlay
Sistemul de pariuri Parlay (numit și „Let It Ride ") este o strategie pozitivă de pariere progresivă și este destul de asemănătoare cu sistemul Paroli. Această strategie este foarte veche și a fost derivată din conceptele pe care băncile le-au folosit pentru a-și combina interesul. Acest sistem este adesea folosit și în pariurile la cursele de cai. Acesta este un sistem simplu și eficient.

Acest sistem de pariuri Parlay vă piramidează profitul. Pyramiding este un pariu în care pariul tău de început plus câștigurile tale de început sunt apoi folosite pentru pariuri viitoare. Pentru a începe, pur și simplu faci un pariu la alegere. Dacă câștigați cu primul pariu, atunci utilizați profitul acestuia pentru a plasa următorul pariu.

Puteți folosi acest sistem de pariuri cu alte sisteme de pariere și strategii de joc. În comparație cu alte sisteme de pariuri, nu este nevoie să ai un bankroll mare pentru a putea folosi cu succes această strategie. Sistemul de pariuri Parlay are, de asemenea, avantajul de a implica un risc mai mic decât alte strategii de pariere. Sistemul Parlay poate fi folosit cu succes în jocul de blackjack și blackjack online.

Sistemul de pariuri 1-3-2-6
Sistemul de pariuri 1-3-2-6 numele, explică totul. Se bazează pe modelul de pariere o unitate, urmată de trei unități, urmate de două unități și, în final, șase unități. Acest sistem se bazează vag pe popularul sistem Paroli, care folosește premisa că poți câștiga de patru ori la rând.

Mai degrabă folosește sistemul de pariere 1-3-2-6 pentru blackjack atunci când ești jucând pur și simplu pentru distracție, poate la un cazinou online gratuit. Trebuie să câștigi patru mâini la rând pentru a utiliza sistemul și a-ți face profit. Acest sistem este bun pentru jocul recreațional, dar niciun jucător serios de blackjack online nu ar trebui să folosească această strategie pentru a încerca să obțină profituri mari.