Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Numărarea cărților de blackjack – elemente de bază

Numărarea cărților de blackjack – Elementele de bază ale numărării cărților în Blackjack| ||227

Card counting is a card game strategy that is commonly used in blackjack. The aim of card counting in blackjack is to track the ratio of high cards to low cards.

Cărți mari vs. Cărți scăzute

Cărțile mari se referă la cărțile care au valoarea 10 (un 10). sau carte) sau un As.
O carte scăzută se referă la orice carte evaluată de la 2 la 9.

Principiul din spatele numărării cărților

Așa cum sa menționat mai sus , scopul numărării cărților la blackjack este de a urmări raportul dintre cărțile mari și cărțile mici din pachetul de cărți. Motivul pentru aceasta este că o proporție mare de cărți mari față de cărți mici este pozitivă pentru jucători, în timp ce o proporție mai mare de cărți scăzute față de cărți mari este pozitivă pentru dealer.

Un pachet care are un nivel ridicat. proporția de cărți mari (cu alte cuvinte, multe zeci și ași) este considerată bună pentru jucător, deoarece face ca obținerea blackjack-ului să fie mai probabilă. Înseamnă, de asemenea, că dealerul are mai multe șanse să spargă pe o mână rigidă. Un dealer trebuie să lovească întotdeauna până la un 17 moale, așa că dacă deține 16 puncte și pachetul este plin de 10, șansele lui de a merge la prabus sunt crescute. De asemenea, dublarile devin mai de succes într-un pachet care are o proporție mare de cărți mari.

Dacă un jucător știe că există mai multe cărți mari la cărți mici în pachet și, prin urmare, există mai multe șanse de blackjack care se întâmplă, el își poate crește pariul. Pe măsură ce blackjack-ul plătește cu 3 la 2, pe termen lung, ei vor câștiga mai mult. Pe de altă parte, atunci când pachetul conține mai multe cărți scăzute decât cărți mari și, prin urmare, favorizează cazinoul, ar fi înțelept să îți scazi pariul.

Elementele de bază ale numărului de cărți la Blackjack

Spre deosebire de credința populară, atunci când numărați cărțile la blackjack, nu trebuie să memorați fiecare carte care a apărut înainte. Acest lucru ar fi practic imposibil, mai ales atunci când jucați jocuri de blackjack care folosesc un număr mare de pachete. Mai degrabă, fiecărei cărți i se atribuie un număr indicator și apoi se păstrează scorul total. Scorul total care este urmărit este denumit numărare.

Există o serie de strategii diferite de numărare a cărților în blackjack și toate au avantajele și dezavantajele lor. Cel mai important este să găsești un sistem care să fie cel mai ușor de reținut, deoarece acest lucru va reduce șansele de a face greșeli. Greșelile pot fi foarte costisitoare atunci când numărați cărțile la blackjack.

Numărarea cărților crește șansele jucătorului

Deoarece numărarea cărților crește șansele jucătorului, multe cazinouri încearcă să îi împiedice pe jucători să numere cărțile . Acest lucru poate fi la fel de simplu ca angajarea lor într-o conversație pentru a încerca să-și rupă concentrarea. Cazinourile pot amesteca pachetele mai des sau pot amesteca ori de câte ori un contor de cărți suspectat crește pariul lor. Acest lucru afectează, de asemenea, câștigurile cazinoului, totuși, deoarece reduce timpul pe care jucătorii care nu numără cărți îl joacă și, prin urmare, scade încasările cazinoului.