Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Numărarea cardurilor Blackjack

Elementele de bază ale sistemelor de numărare a cardurilor Blackjack

There are several different blackjack card counting systems. Some players believe that blackjack card counting can help them to win the game in hand.

Ideea din spatele numărării cărților de blackjack

Deși este necesar un element de noroc, jocul de blackjack este considerat a fi unul de pricepere. Aici intervin sistemele și strategiile de numărare a cărților de blackjack. Mulți experți în numărarea cărților de blackjack cred că o astfel de metodă poate ajuta la creșterea șanselor de câștig la mesele de blackjack.

Întregul concept de numărare a cărților de blackjack este de a încerca să determine numărul de cărți mici și mari care rămâne în pachetul de cărți, respectiv. Pentru a spune simplu, aceasta implică să urmăriți ce cărți sunt împărțite și, prin urmare, să faceți un fel de înregistrare cu privire la cărțile care rămân și pot fi încă împărțite. Acest lucru este cu intenția de a crește șansele în favoarea jucătorului.

Există diferite sisteme de numărare a cărților de blackjack disponibile, dar toate țin evidența fiecărei cărți care este împărțită. Ideea unui astfel de sistem de urmărire este de a crea o imagine a cărților rămase în pachet și încă ar putea fi împărțite.

Sistem pozitiv de numărare a cărților de blackjack

O carte de blackjack pozitivă sistemul de numărare poate fi explicat în situația în care un număr mai mare de cărți mai mici au fost deja împărțite, lăsând astfel o cantitate relativ mai mare de cărți mai mari de jucat. Într-un astfel de caz există anumite elemente în favoarea jucătorului. Șansele sunt mai mari ca un jucător să primească un blackjack. Există, de asemenea, o probabilitate mai mare ca mâna dealer-ului să treacă peste 21 mai des atunci când rămân mai multe cărți mari. În plus, există șanse mai mari ca un jucător să primească primele cărți mai bune.

Conform sistemului de numărare a cărților de blackjack, atunci când un jucător vede că este pozitiv și că jucătorul pare să aibă un avantaj, atunci sumele pariurilor tind să devină mai mari. Totuși, numărarea efectivă ar trebui să continue, deoarece marginea se poate schimba în timpul jocului și apoi sumele de pariuri ar trebui să se schimbe în consecință.

Urmând aceleași linii ale acestei teorii, în situația în care un procent mare de cărți mici rămân în pachet, atunci acest lucru produce un avantaj pentru dealer sau cazinou.

Practicați sistemele de numărare a cărților de blackjack

Se recomandă să exersați și să continuați să exersați pentru a oferi numărarea cărților de blackjack sistemelor cele mai bune șanse posibile de succes. Așa cum un jucător poate practica un joc în sine, este recomandabil să exerseze sistemul de numărare a cărților de blackjack ales, astfel încât un jucător să se poată adapta la acest mod.

Deși numărarea cărților nu este permisă în unele cazinouri terestre. unităților, utilizarea sistemelor de numărare a cărților de blackjack este mai ușoară în locațiile cazinourilor online. Când joacă din altă locație sau din altă locație la alegere, un jucător poate scrie, înregistra, număra, urmări și chiar cânta fără a fi oprit. Un sistem de numărare a cărților de blackjack ar putea fi, prin urmare, o strategie perfectă pentru jocul online.