Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Jocuri de noroc la Blackjack

Blackjack is one of the most popular casino games

Blackjack-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din cazinourile online și este nu întâmplător – este rapid, rapid de învățat și are o varietate de strategii de pariere diferite. În acest ghid, trecem prin lucrurile cheie pe care trebuie să le știți despre jocurile de noroc la blackjack, de la elementele de bază până la abordările matematice ale jocului.

Care sunt bazele jocurilor de noroc la blackjack 

Blackjack-ul este unul dintre cele mai simple jocuri pe care le poți juca la un cazinou online, care este unul dintre principalele motive pentru care este atât de popular. Obiectivul general al jocurilor de noroc la blackjack este de a obține un scor de 21 (sau cât mai aproape de acesta) folosind cărțile oferite de dealer.

Începeți un joc de blackjack cu fiecare jucător (de obicei sunt două până la șapte persoane în joc) primind două cărți cu fața în sus de către dealer, dealer-ul împărțindu-și el însuși două cărți – o față -sus, unul cu fața în jos. Odată împărțit, trebuie să decideți ce acțiune să luați, în funcție de valoarea cărților din fața dvs.

Care sunt valorile cardului în jocurile de noroc la Blackjack?

Valorile cărților în blackjack sunt foarte simple.

  • As: Poate fi 1 sau 11 (în funcție de ceea ce aveți nevoie pentru a obține cea mai bună mână) 

  • Carți regale: Jack, queen, and king are all valued at ten 

  • Doi – Zece: Toate cărțile de la doi la zece au valoarea lor nominală – adică doi este 2, zece este 10| ||238

Having used the card values above to decide how strong your hand is, you then have a choice of five different actions you can take. 

Cele cinci acțiuni utilizate în timpul pariurilor la blackjack 

Cele cinci acțiuni disponibile pentru tine când joci blackjack variază de la a rămâne cu ceea ce ai până la dublarea pariului.

  • Stand: Rămâneți cu cărțile care vi s-au împărțit 

  • Loviți: Sunteți tratat cu altul 

  • Predare: Vă predați cărțile și le plasați în joc

  • Divizați: Vi s-au împărțit o pereche de cărți și alegeți să le împărțiți . Apoi vi se împărtășesc două cărți noi, câte una pentru fiecare pereche inițială 

  • Dublu: Alegeți să vă dublați pariul inițial oferindu-vă o carte suplimentară 

Blackjack Gambling Requires a Bankroll

Deși există multe abordări tehnice diferite ale jocurilor de noroc la blackjack, cea mai bună strategie de pariuri la blackjack începe chiar înainte de a fi așezat. Înainte de a începe jocurile de noroc la blackjack online, trebuie să vă asigurați că v-ați decis asupra unuibankroll (suma de bani pe care sunteți dispus să o pierdeți în timpul acelei sesiuni de pariuri).

De asemenea, va trebui să decideți dacă doriți o sesiune lungă sau o sesiune scurtă de jocuri de noroc la blackjack. Dacă plasezi pariuri mari, potențialul tău de câștig va fi mai mare, dar sesiunea ta de joc va fi posibil mai scurtă, deoarece îți vei folosi bankroll-ul mai repede. Dacă plasezi pariuri mici, îți vei putea extrage sesiunea, dar câștigurile tale vor fi mai mici.

Este foarte important pentru tine să-ți gestionezi bankroll-ul, indiferent de cât de succes a fost jocul tău. Acest lucru se datorează faptului că, depășind bankroll-ul, riști să intri într-o mentalitate în care încerci să-ți recâștige pierderile. A căuta să-ți recâștige pierderile pariând mai mult decât ai bugetat nu este o abordare responsabilă a jocurilor de noroc și este împotriva principalului motiv pentru care ar trebui să joci blackjack - să te distrezi.

De ce trebuie să știi strategia de bază de pariuri la blackjack 

Spre deosebire de unele dintre jocurile de cazinou online populare, cum ar fiKeno bazat pe loterie, blackjack combines skill, strategy, and chance. In order to give yourself the best chance of having a winning blackjack gambling session, you need to work on the skill and strategy element of your game – that’s where the strategia de bază de blackjack intră. 

Strategia de bază de blackjack este o abordare matematică a jocurilor de noroc, ceea ce îl face una dintre cele mai bune strategii de pariuri la blackjack. Este o strategie care folosește o diagramă pentru a determina care este cea mai bună acțiune pe care o puteți lua, pe baza combinației dvs. specifice de cărți. Deși există multe diagrame diferite disponibile pentru a vă ajuta să stabiliți care este cea mai bună acțiune de pariu la blackjack la un moment dat,acest articol are o diagramă care acoperă mâinile dure, mâinile moi, si perechi.

Cum să pariezi mâinile moale în jocurile de noroc la Blackjack

O mână moale în jocurile de noroc la blackjack este o mână care conține un as care poate fi jucat fie ca 1, fie ca 11 fără ca mâna să piardă.

O strategie optimă pentru jocurile de noroc la blackjack dictează că ar trebui să stai întotdeauna pe un 19 moale sau pe un 20 moale. De asemenea, dublați întotdeauna pe o mână moale care valorează de la 13 la 18 dacă cartea dealer-ului este 4. , 5 sau 6.

Cum să pariezi mâinile tare în jocurile de noroc la Blackjack

O mână soft în jocurile de noroc la blackjack este o mână în care niciuna dintre cele două cărți nu este un as. Modul în care joci aceste mâini depinde într-adevăr de cât de grele sunt.

De exemplu, dacă ți s-au împărțit o pereche de zeci care ți-ar da un 20 greu – la doar un punct de cel mai mare scor de 21. Un 20 greu ar fi o mână bună pe care să o ții. Cu toate acestea, dacă vi se oferă un 5 greu (un doi și un trei), vă aflați într-o poziție în care trebuie fie să loviți, fie să vă predați.

Strategii generale pentru jocurile de noroc la blackjack

În timp ce strategia de bază de blackjack este considerată universal ca una dintre cele mai bune abordări ale jocurilor de noroc la blackjack, aceasta nu este singura modalitate prin care poți paria. Dacă doriți să aveți un mod mai puțin prescris de pariuri, există câteva strategii mai generale de jocuri de noroc la blackjack.

Strategie generală pentru pariuri la blackjack 

Când joci la blackjack, cea mai bună strategie de pariere este, în general, să ai o mână de 17 sau mai mare. Acest lucru se datorează faptului că există doar trei cărți diferite care îți pot îmbunătăți scorul, în timp ce există nouă cărți care te-ar putea face să mergi la faliment, ceea ce înseamnă că ai de trei ori mai multe șanse de a te prăbuși.

Dacă valoarea mâinii tale este de la 12 la 16, iar cartea în sus a dealerului este 7 sau mai mare, în general, cel mai bine este să lovești. De asemenea, cel mai bine este să lovești dacă totalul mâinii tale este de 8 sau mai puțin – alternativa este să te predai.

Dealerul a stabilit reguli pe care trebuie să le respecte (în ceea ce privește momentul în care poate lovi și sta în picioare). Dealerul nu poate dubla sau împărți perechile. Faptul că au stabilit reguli care nu pot varia, face strategia ta pentru jocurile de noroc la blackjack mai simplă.

Strategie de predare pentru pariuri la blackjack 

Predarea este o strategie în care poți păstra jumătate din valoarea originală. pariază renunțând la mână. Este o abordare cel mai bine recomandată atunci când nu crezi că primele tale două cărți sunt suficient de bune pentru a învinge dealer-ul și nu vrei să riști să te prăbușești luând o altă carte.

Deși sunt multe ocazii în care predarea este o strategie bună de blackjack, cele două principale sunt: 

  • Predați-vă dacă aveți un 15 greu și dealerul are un zece (zece sau regal). ) carte în sus

  • Predați-vă dacă aveți un 16 greu și dealerul are o carte cu nouă, zece sau as în sus

Strategie de împărțire pentru pariuri la Blackjack 

Dacă cele două cărți inițiale sunt aceleași, le puteți împărți în două mâini separate cu două pariuri separate – aceasta este acțiunea de împărțire în pariurile la blackjack, iar mai jos vă explicăm strategia pentru a decide când să o luați.

Strategia de jocuri de noroc la blackjack dictează că întotdeauna împărțiți doi ași sau doi opturi. Ar trebui să împărțiți întotdeauna trei și doi când cartea dealer-ului este de două, cinci, șase sau șapte. Nu ar trebui să împărți niciodată zeci sau cărți de față și, de asemenea, să nu împărțiți niciodată cinci.

Strategia de dublare pentru jocurile de noroc la Blackjack

Dublarea este posibilă numai atunci când mai aveți doar două cărți în mână. . Dubland, îți dublezi pariul și primești încă o carte în mână.

Strategia optimă pentru jocurile de noroc la blackjack dictează că ar trebui să dublezi întotdeauna când ai o mână de 11, cu excepția cazului în care cartea dealer-ului este un as. Ar trebui să dublezi întotdeauna la o mână de 10 când cartea dealer-ului este 9 sau mai mică. De asemenea, ar trebui să dublezi întotdeauna la o mână de 9 când cartea dealer-ului este 6 sau mai mică.

Jucând o strategie optimă pentru jocurile de noroc la blackjack nu garantează că vei câștiga. Cu toate acestea, menține avantajul casei în jos și, prin urmare, vă îmbunătățește șansele.

Strategii populare pentru pariuri la blackjack 

Pentru jucătorii cărora le place să parieze sistematic, există o selecție de strategii de blackjack pe care le puteți poate utiliza. Dedesubt ne uităm la două dintre cele mai populare – unul este în practică de sute de ani, în timp ce celălalt a fost conceput mai recent.

Folosirea sistemului Martingale pentru pariuri la blackjack

The Sistemul Martingale a fost folosit pentru pariuri la blackjack încă din secolul al XVIII-lea. Ideea este că îți dublezi pariul de fiecare dată când pierzi, astfel încât, atunci când câștigi, să-ți recuperezi pierderile anterioare.

În timp ce sistemul Martingale sună ca o strategie sensibilă, problema este că blackjack-ul este nu este unul dintre jocurile de cazinou cu bani egali – unde șansele unui rezultat sunt 50/50. Ceea ce înseamnă acest lucru este că puteți intra rapid într-un deficit mare utilizând sistemul Martingale - așa cum demonstrăm în exemplul de mai jos.

Utilizarea lui Oscar's Grind pentru pariuri la blackjack

Sistemul lui Oscar a fost prezentat de matematicianul Dr. Allan Wilson, care a avansat strategia în cartea sa din 1965,The Casino Gambler's Ghid. Ideea este că pariezi progresiv pentru a-ți recupera pierderile și a ajunge la un profit, lucru pe care îl faci punând o singură unitate pe serie de pariuri.

Oscar’s Grind se bazează pe principiul că vei continua atât cu succes cât și cu pierderi. Calculați mărimea pariurilor dvs. astfel încât, dacă mergeți pe o serie de pierderi, atunci când atingeți o serie de câștiguri de aceeași lungime, veți ajunge în profit.

Începeți prin a paria o unitate. Ori de câte ori câștigi, adaugi o unitate; și ori de câte ori pierzi, pariezi la aceeași dimensiune ca și pe cel precedent.Consultați acest articol pentru a citi ce cred colegii tăi de blackjack despre strategia lui Oscar.

Întrebări frecvente

Poate un dealer să lovească în blackjack după ce a ajuns la 17?

Fie că joacă într-un cazinou sau online, dealer-ul de blackjack trebuie să continue să lovească mai multe cărți) până când au atins un scor de 17 – sau mai mult.

Odată ce dealerul a atins acest total, câștigătorul depinde apoi de totalul pe care îl au jucătorii participanți și dacă doresc să lovească – dacă jucătorii decid să lovească, atunci dealer-ul poate decide să facă acest lucru dacă se așteaptă să bată totalul jucătorului.

Cât ar trebui să pariezi când joci la Blackjack?

Mesele de Blackjack de la cazinourile terestre și online au un pariu minim stabilit. Aceasta înseamnă că trebuie să pariezi cel puțin această sumă pentru a putea juca. Cu toate acestea, multe mese vor stabili și o sumă maximă de pariere. Aceasta înseamnă că va exista o limită pentru cât de mult poți paria.

Cât de mult decideți să pariați (între sumele minime și maxime necesare/permise) depinde de fiecare jucător de noroc. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți întotdeauna este să pariați o sumă cu care vă simțiți confortabil și care nu vă va duce dincolo de fonduri.

Blackjack-ul bate un scor de 21?

Blackjack este locul în care ai lovit un scor de 21 din primele două cărți – adică un as plus una dintre cărțile regale sau un zece. Blackjack-ul unui jucător învinge 21 obișnuit al unui dealer.