Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Jocuri de blackjack

Regulile jocurilor de blackjack

În ordine pentru a vă bucura și a avea succes la jocurile de blackjack, ar trebui să vă familiarizați cu regulile acestora. Regulile jocurilor de blackjack sunt simplu de învățat.

Blackjack-ul este cel mai popular joc de masă dintr-un cazinou. Este simplu de învățat și urmând regulile și strategia jocului, îți poți îmbunătăți cotele extraordinar. Jocurile de blackjack se bucură deopotrivă de jucătorii profesioniști și amatori.

Scopul jocurilor de blackjack

Blackjack-ul este cunoscut și sub numele de 21. Scopul jocurilor de blackjack este de a obține o mână în care cărțile totalizează 21 sau cât mai aproape de 21 posibil, fără a trece peste. Blackjack-ul este un joc care se joacă împotriva dealer-ului, ceea ce face ca mișcările tale să se bazeze pe cărțile pe care le deține dealer-ul.

Valoarea cărților în jocurile Blackjack

Fiecare carte în jocurile de blackjack are o anumită valoare numerică. Toate cărțile de față valorează o valoare de 10. Asul valorează 1 sau 11, în funcție de celelalte cărți din mâna ta, iar cărțile de la 1 la 10 își valorează valoarea nominală.

Începutul jocurilor de blackjack

Înainte de începerea jocurilor de blackjack, fiecare jucător trebuie să plaseze un pariu. Odată ce toate pariurile sunt făcute, dealerul va împărți câte două cărți fiecărui jucător, inclusiv el însuși. Odată ce începe tranzacția, jucătorii nu pot atinge pariurile lor. Odată ce fiecare jucător are cărțile sale, începe jocul. Fiecare jucător, la rândul său, trebuie să aleagă cum să-și joace mâna. Când un jucător își termină rândul, jocul trece la următorul jucător. Odată ce toți jucătorii și-au completat mâinile, dealerul își va completa mâna și apoi va colecta jetoane sau va plăti câștigurile jucătorilor în consecință.

Alegeri ale jucătorilor în jocurile Blackjack

Jucătorul se confruntă cu o serie de opțiuni în jocurile de blackjack. Cea mai comună decizie pe care un jucător va trebui să o ia este dacă să lovească (trage o altă carte) sau să stea (încetează jocul cu mâna sa actuală). Jucătorul va continua să fie confruntat cu decizia de a lovi sau de a sta în picioare până când trece peste un total de 21 (intră în frâu) sau alege să stea în picioare. În ambele cazuri, jocul va trece apoi la următorul jucător.

O opțiune neobișnuită în jocurile de blackjack este să se predea. Dacă un jucător alege să-și predea cărțile, el trebuie să-și retragă cărțile cu prețul a jumătate din pariul său inițial. Această decizie poate fi luată numai la începutul jocului înainte de a fi luate orice alte acțiuni. Nu toate jocurile de blackjack vor oferi opțiunea de predare.

În timp ce jucătorul deține încă două cărți, el poate alege să dubleze. Aceasta înseamnă că își dublează pariul și apoi i se mai împărtășește o carte înainte de sfârșitul rândului său.

Dacă cartea în sus a dealer-ului este un As, el va oferi asigurare jucătorilor. Pentru a plasa asigurare, puteți paria până la jumătate din pariul inițial. Dacă dealer-ul are blackjack (21), veți pierde pariul inițial, dar asigurarea va plăti la 2:1, astfel încât, de fapt, veți ajunge la pragul de rentabilitate.