Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Telefon Blackjack

Tehnologia telefonului Blackjack

Telefonul Samsung Blackjack oferă multe caracteristici interesante. Există multe aplicații disponibile folosind tehnologia relativ nouă a telefonului blackjack. Samsung SGH-i607 este cunoscut sub numele de Blackjack Phone sau Samsung Blackjack Cingular Phone. Este un telefon inteligent – ​​un telefon mobil PDA compatibil 3G. Tehnologia telefonului blackjack acceptă toate caracteristicile și aplicațiile Cingular, iar acestea, împreună cu designul atractiv al telefonului, reprezintă o carte de atracție pentru mulți clienți.

Specificațiile și caracteristicile telefonului Blackjack

The Samsung SGH-i607 features a 1.3 mega pixel camera situated on the back of the phone that allows users to take photographs or to film up to one hour of sound-enabled video. The blackjack phone technology allows users high-speed Internet downloads of up to 1.8Mbps over 3G.

Telefonul blackjack are o rezoluție a ecranului de 240 x 320 pixeli și conține o tastatură QWERTY impresionantă. Funcționează pe Windows Mobile 5.0 cu posibilitatea ca utilizatorii să facă upgrade la 6.0. Telefonul de blackjack conține 64 MB Ram și 128 MB ROM. Bluetooth 2.0 este disponibil cu tehnologia telefonului blackjack. Telefonul poate reda formatele media MP3, WMV, MP4 și 3GP.

Sincronizarea telefonului și computerului Blackjack

Microsoft ActiveSync este un software care permite utilizatorilor să sincronizeze datele între telefonul lor mobil și calculator. Sincronizarea computerului cu telefonul de blackjack vă va permite să accesați și să vă actualizați contactele, calendarul, sarcinile și căsuța de e-mail cu Microsoft Outlook și să copiați sau să mutați fișiere între computer și telefonul cu blackjack.

Cingular Music Applications on Blackjack Phone

Clienții pot folosi aplicațiile muzicale Cingular pe telefonul lor de blackjack pentru a asculta, cumpăra și accesa muzică. De asemenea, se pot alătura unor comunități cu interese muzicale similare cu ei înșiși. Există o serie de opțiuni diferite disponibile pentru client atunci când folosește această tehnologie de telefon blackjack și acestea includ Windows Media Player, Shop Music, MusicID, Streaming Music, Music Videos, The Buzz, Community și Aplicații muzicale.

Aplicații video Cingular pe telefonul Blackjack

Tehnologia telefonului Blackjack permite clienților să utilizeze aplicațiile video Cingular. Acestea ajută un utilizator să vizualizeze, să descarce și să partajeze videoclipuri în flux de pe Internet. Aplicațiile video Cingular includ opțiuni pentru clipuri media, utilizarea categoriilor video, personalizarea videoclipurilor Cingular, achizițiile mele pentru a cumpăra videoclipuri și opțiunea de control parental. Aplicația video oferă o bară de adrese, favorite, categorii video, inclusiv TV to go, sport, vreme, divertisment și HBO mobil.

Aplicații Cingular Mall pe telefonul Blackjack

Cingularul interesant Aplicația Mall care face parte din tehnologia telefonului blackjack permite utilizatorilor să cumpere jocuri, tonuri și multimedia și grafică, precum și să obțină acces la site-uri media. Include e-mail push, sincronizare wireless pentru contacte, calendare și sarcini, precum și un ecran mare și colorat.

Blackjack Phone Awards

Telefonul pentru blackjack a avut performanțe impresionante și a fost premiat loc de top în hardware din categoria telefoane inteligente/ PDA de la CTIA (Asociația Industriei Telecomunicațiilor Celulare). De asemenea, a fost și câștigătorul comparației dintre Samsung Blackjack și RIM Blackberry 8800, care a fost condus de Cnet.