Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Reguli de blackjack

Reguli de blackjack online – Reguli pentru blackjack online

The basics of online blackjack and an overview of blackjack rules, including some blackjack tips.

Elementele de bază

Ideea din spatele blackjack-ului este că trebuie să obțineți o valoare a mâinii mai apropiată. la douăzeci și unu decât cel al dealer-ului dvs., fără să obțineți mai mult de 21 și să mergeți la „fără”. Nu ar trebui să vă faceți griji pentru ceilalți jucători, deoarece aceștia nu vă afectează jocul. Joci cu strictețe și compari mâna cu mâna dealer-ului.

Dealer-ul nu are voie să ia nicio decizie și urmează cu strictețe regulile de joc predeterminate. Din acest motiv, este în regulă ca dealer și/sau alți jucători să vă vadă cărțile actuale. Cărțile jucătorului sunt chiar împărțite cu fața în sus în timpul jocurilor de pantofi. La început, când înveți să joci, arată-i dealer-ului și/sau altor jucători cărțile tale și pune-ți câte întrebări trebuie.

Primul lucru pe care trebuie să-l știi despre blackjack, este ce cărțile valorează. Un As contează fie unul, fie unsprezece. Cărțile de la 2 la 9 sunt evaluate așa cum este indicat. Cei zece, Jack, Queen și King numără fiecare 10.

Când ai o mână care conține un As, aceasta va fi numită „moale”, deoarece Asul poate conta fie unul, fie unsprezece. De exemplu, atunci când ai un șase și un as, va fi un 17 moale. Acest lucru se datorează faptului că acum poți trage o altă carte fără să-ți faci griji că te „bucă” obținând mai mult de 21. Când trageți un zece și aveți (As ,6,10) mâna ta este un 17 „greu”, deoarece Asul poate fi acum doar unul, deoarece numărarea lui ca unsprezece te-ar face să scapi.

Odată ce pariurile sunt plasate, cărțile vor fi împărțite jucătorilor. El va face 2 pase în jurul mesei începând din partea stângă, asigurându-se că atât jucătorii, cât și el însuși au câte 2 cărți fiecare. Dealerul va întoarce apoi una dintre cărțile sale, afișând valoarea acesteia.

Jocuri cu pantofi

Puteți să vă așteptați ca toate cărțile jucătorilor să fie împărțite cu fața în sus în jocurile cu pantofii de blackjack și să fiți conștienți că jucătorii nu au voie să atingă cărțile. Este o idee bună ca începătorii să înceapă să joace la jocul de pantofi sau la jocul de pantofi de blackjack online, deoarece puteți observa mișcările altor jucători și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la manipularea cărților. O altă modalitate grozavă de a învăța este să joci online gratuitblackjack la cazinoul online la alegere.

Sfaturi pentru jocurile portabile

În jocurile de mână, cărțile tale vor fi împărțite cu fața în jos, iar jucătorii vor ridica cărțile. Amintiți-vă că jucătorii au voie să atingă cărțile doar cu o mână. Va trebui să exersați această mișcare de blackjack dacă ești un jucător de poker, obișnuit să mânuiești cărțile cu ambele mâini! Mai mult, nu uitați să țineți cărțile deasupra mesei.

Orice alte cărți pe care dealerul le oferă în mâna dvs. trebuie să rămână pe masă, nu adăugate la cărțile din mâna dvs. Odată ce toată lumea are cărțile lor, jocul începe de la primul loc din stânga dealer-ului, numit și prima bază. Fiecare jucător va spune dealer-ului cum dorește să-și joace mâna de blackjack. După ce toate mâinile au fost terminate, dealerul își va juca mâna și apoi va colecta sau plăti pariurile jucătorului.