Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Masa de Blackjack

Înțelegerea aspectului mesei de Blackjack

Masa de blackjack este pur și simplu stabilită. Înțelegerea aspectului mesei de blackjack vă poate ajuta să învățați regulile jocului de blackjack. Pentru a vă simți confortabil cu modul de a juca jocul de blackjack, este important să vă familiarizați cu aspectul mesei de blackjack. Este ușor să înveți cum este așezată masa de blackjack și regulile care se aplică fiecărui jucător în ceea ce privește masa și aspectul acesteia. Pe de altă parte, înțelegerea aspectului mesei de blackjack vă va oferi informații importante despre cum să jucați jocul.

Designul mesei de blackjack

Masa de blackjack este un formă jumătate ovală. Dacă te uiți cu atenție la masa de blackjack, vei putea vedea tipul de blackjack care se joacă acolo. Pe masă sunt indicate pariurile minime și maxime care sunt permise pe mână. De asemenea, ar trebui să indice plata pentru pariuri la blackjack și asigurare, precum și regulile de bază pentru dealer, cum ar fi când trebuie să stea și când trebuie să lovească. Ar trebui să existe, de asemenea, un card lângă dealer care conține informații importante despre reguli pentru acel tabel specific. Jucătorii își plasează pariurile în cercul care este indicat pe masa din fața scaunului lor.

Cărțile pot fi găsite în „pantof” care se află deasupra mesei de blackjack. Pantoful are formă dreptunghiulară și este fabricat din lemn și plastic. Pantoful conține, în general, între una și șase pachete de cărți, deși uneori deține chiar și opt. Dacă jocul de blackjack folosește doar un pachet, acesta poate fi ținut de dealer, mai degrabă decât să fie pus în pantof.

Jucătorul așezat la masa de Blackjack

Jucătorii sunt așezați în jur. partea ovală a mesei și dealerul stă în spatele părții drepte a mesei cu spatele la groapă. Există spațiu pentru cinci până la șapte jucători la fiecare masă de blackjack. Fiecare spațiu de jucător are un scaun și o cutie dreptunghiulară (sau cerc) desenate pe masa din fața scaunului. Scaunul din extrema stângă a dealerului este cunoscut ca prima bază, iar scaunul din extrema dreaptă a dealerului este cunoscut ca a treia bază.

Alegerea unei mese de Blackjack

Înțelegerea aspectului blackjack-ului masa vă va ajuta să alegeți o masă la care să jucați. În primul rând, desigur, trebuie să găsiți o masă care să aibă un spațiu disponibil - adică un scaun gol în fața unei cutii dreptunghiulare. Dacă sunteți nou în joc, poate doriți să alegeți o masă la care sunteți singurul jucător, deoarece acest lucru vă va oferi șansa de a întreba dealer-ul cu privire la regulile de care nu sunteți sigur, fără a vă simți conștient de sine. Pe de altă parte, dacă preferați să urmăriți mișcările altor jucători, puteți alege o masă cu alți jucători. În continuare, căutați o masă care să aibă pariuri minime și maxime care se potrivesc fondului dvs. Acestea vor fi indicate pe tabel.