Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Ghid de turnee de blackjack: reguli, tipuri și sfaturi de strategie

Tournament blackjack is one of the most fun ways of playing blackjack

Blackjack-ul este unul dintre cele mai jocuri de cazinou populare, cu nenumărați oameni care au jucat acest joc de când a apărut în jurul anului 1700. 

Există două tipuri principale de blackjack pe care le puteți juca – blackjack de cazino și blackjack de turneu. Primul este cel mai popular tip, dar cel de-al doilea poate fi foarte distractiv - odată ce ați înțeles.

În acest ghid, explicăm diferența dintre cele două versiuni ale jocului, diferitele tipuri de blackjack în turneu și regulile și strategiile jocurilor.

Care este diferența dintre blackjack-ul de cazinou și turneu?

Fie că este la uncazinou online grozav sau la un cazinou teren de primă clasă, oamenii care se așează la o masă de blackjack vor juca versiunea de cazinou a jocului. joc. Dar, deși există asemănări între cazinoul și blackjack-ul de turneu, există și câteva diferențe clare între cele două.

Care sunt caracteristicile cheie ale blackjack-ului de cazinou?

Blackjack-ul de cazinou este cel mai popular mod de a juca jocul și acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știi despre el: 

  • Concurezi împotriva dealerului 

  • Scopul jocului este să câștigi cât mai mulți bani | ||237

  • You need to have careful bankroll management because you can bet as much or as little as you want to 

  • Numărarea cardurilor vă poate oferi un avantaj 

Care sunt caracteristicile cheie ale turneelor ​​de blackjack?

Turneele de blackjack sunt un mod mai puțin obișnuit de a juca. Pentru a vă oferi cea mai bună șansă de a câștiga, ar trebui să vă amintiți următoarele lucruri: 

  • Parici atât împotriva altor jucători, cât și împotriva dealer-ului 

  • Scopul jocului este să câștigi câte jetoane poate 

  • Nu trebuie să vă gestionați bankroll-ul la fel de atent ca în blackjack-ul de cazinou, deoarece plătiți doar o taxă de intrare

  • Vizionarea cum joacă colegii tăi de noroc vă poate oferi un avantaj || |245

What are the rules of the different blackjack tournaments?

La fel ca multe dintre cele mai bune jocuri de cărți de cazinou, nu există doar un singur tip de turneu de blackjack. Există o gamă bună de opțiuni din care să alegi și ar trebui să o alegi pe cea pe care o simți cel mai fericit jucând. Mai jos, explicăm principalele tipuri de turneu de blackjack, împreună cu regulile acestora.

Turnee eliminatorii de blackjack 

Într-unturnee eliminatorii de blackjack, ai o masă desemnată și concurezi împotriva celorlalți jucători așezați. la aceasta. Câștigătorii acestor mese merg apoi la o masă finală, unde se luptă unul împotriva celuilalt.

Turnee de blackjack de acumulare 

Când joci un turneu de blackjack de acumulare, obiectivul tău este simplu – joci împotriva fiecărui participant și încerci să câștigi cât mai multe jetoane. Câștigătorul este persoana care are cele mai multe jetoane la sfârșitul evenimentului.

Turnee de blackjack cu bani vii 

Dacă tocmai faci tranziția de la blackjack-ul cazinoului, atunci ar putea fi o idee bună să încerci un turneu de blackjack pe bani live. Acest lucru se datorează faptului că jetoanele cu care joci au o valoare în numerar – la fel ca un cashturneu de poker. Avantajul acestui lucru este că îți poți schimba jetoanele pe bani la sfârșitul turneului, în loc să fii nevoit să ajungi pe podium pentru a fi plătit.

Turnee de blackjack Sit ‘n’ Go 

Dacă ați jucat poker online, este posibil să fiți deja familiarizați cu conceptul de turnee Sit ‘N’ Go. Mai simplu spus, aceste turnee sunt evenimente cu viteza luminii care încep odată ce numărul necesar de jucători este la masă. Același lucru este și atunci când jucați turnee de blackjack Sit ‘n’ Go și ideea este să vă eliminați adversarii cât mai repede posibil!

Care este cel mai bun sfat de strategie pentru un turneu de blackjack?

Sfatul de strategie pentru blackjack-ul cazinoului este destul de simplu – stăpâneștestrategia de bază de blackjack. Due to the differing natures of the games, the strategy advice for a blackjack tournament is different. Below, we give you the key strategy tips for a blackjack tournament. 

Sfat de strategie pentru turneele de blackjack: Sfatul 1 – cunoașteți regulile 

Am discutat despre diferitele tipuri de turnee de blackjack mai devreme în acest articol. După cum vă puteți imagina, fiecare tip va avea mici variații în modul în care trebuie să jucați.

Înainte de a intra într-un turneu de blackjack, verificați regulile specifice pe care va trebui să le respectați – aproape sigur veți putea găsi acest lucru pe site-ul web al cazinoului, dar dacă nu, nu este nicio rușine să obțineți o regulă ghid de la cazinou.

Sfat de strategie pentru turneele de blackjack: Sfatul 2 – jucați pentru câștiguri pe termen scurt

Orice tip de turneu de blackjack jucați, scopul este să aveți cât mai multe jetoane posibil. Deoarece fiecare rundă de pariere are o cantitate prestabilită de mâini, o strategie bună este să țintești să câștigi cât mai multe jetoane cât mai repede posibil.

Sfat de strategie pentru turneele de blackjack: Sfatul 3 – gândește rapid și acționează rapid 

În ideea unui turneu de blackjack este de a construi rapid un teanc de jetoane, nu ai timp să faci risipă – orice risipă ar putea vedea ceilalți jucători de la masa ta depășindu-te. Pentru a evita riscul de a rămâne în urmă, o strategie excelentă de blackjack pentru turnee este să gândești rapid și să acționezi rapid.

Sfat de strategie pentru turneele de blackjack: Sfatul 4 – ține-te cu tine 

Jocând într-un cazinou poate fi un eveniment social grozav, mai ales dacă mergi acolo cu un grup de prieteni. Dar turneele de blackjack nu înseamnă să-ți faci prieteni, ci să faci bani. Deși nu sugerăm că ești nepoliticos cu colegii tăi, sfatul nostru de strategie este să ții cont de tine și să-ți concentrezi atenția asupra jocului tău.

Deși în turneele de blackjack există și mai multe decât am acoperit în acest ghid, detaliile cheie sunt toate aici. Așa că acum că ai o înțelegere clară a modului în care diferă de blackjack-ul cazinoului, diferitele tipuri și strategiile pe care le poți folosi, mergi la uncazinou de top land și încercați-vă mâna la un turneu de blackjack!