Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Turnee de blackjack

Turnee de blackjack online – Jucând în turnee de blackjack online

Online blackjack tournaments are a great way for players to improve their blackjack game. Discusses blackjack tournaments and how to participate in them.

Ce sunt turneele de blackjack?

Turneele de blackjack constau în mod normal în mai multe runde de joc, cu mese de aproximativ șase jucători jucând unul împotriva celuilalt în fiecare rundă. Formatul preferat este de obicei un tip de format de eliminare, în care doar unul sau doi jucători de la fiecare masă vor continua la următoarea rundă de joc.

Fiecare rundă va avea un număr prestabilit de mâini, iar jucătorii încep runda. cu aceeași cantitate de jetoane. Când o rundă se termină, jucătorul (jucătorii) cu cel mai mare sold înaintează în runda următoare. O rundă normală durează de obicei de la cincisprezece la treizeci de mâini. Unele turnee preferă jetoane de bani live, în timp ce altora le place să folosească jetoane de turneu nenegociabile care nu au valoare în numerar. Multe cazinouri online au propriile reguli pentru turnee și este înțelept să citești regulile lor înainte de a juca un turneu de blackjack online.

Un buton este plasat în fața jucătorului care va fi „prima bază”. pentru o mână, în loc ca dealerul să înceapă mereu să facă schimb de la primul loc. Butonul se mișcă consecutiv cu fiecare mână care trece. Aceasta este o regulă importantă pentru a vă asigura că ordinea de joc și de pariere se rotește cu butonul. Jucătorii care sunt forțați să parieze și să acționeze devreme într-o rundă sunt dezavantajați în acel moment.

Majoritatea turneelor ​​vor avea între trei și cinci runde eliminatorii. Un turneu tipic poate avea doi jucători de la fiecare masă de șase care continuă din prima rundă, un jucător de la fiecare masă de șase continuând din runda a 2-a, urmat de masa finală. Acest format ar permite 108 intrări la optsprezece mese rotunde. Turneele mai mici împart adesea prima rundă în mai multe runde de calificare, ceea ce înseamnă că jucătorii pot reintra pentru un alt loc în prima rundă, deși nu au avansat în prima rundă.

De ce ar trebui să iau parte la o rundă. turneu de blackjack online?

Fondul de premiere pentru un turneu constă de obicei din taxele de intrare ale tuturor jucătorilor. Aceasta înseamnă că cazinoul sau cazinoul online nu are niciun avantaj față de jucătorii din turneu. De fapt, jucătorul abil poate ajunge să aibă un mare avantaj față de alți jucători de turneu mai puțin experimentați.

Multe cazinouri vor ajunge până la a plăti jucătorii pentru a juca turneul, deoarece vor garanta premiul. pot chiar și atunci când turneul nu se umple cu înscrieri. Cazinoul sau cazinoul online consideră acest lucru ca un PR bun, deoarece atrag jucători noi la mesele dintre rundele turneului. Turneele mai mari au adesea stimulente speciale, cum ar fi mâncare gratuită și tarife speciale pentru camere, ceea ce vă permite să economisiți niște bani în vacanța dvs. în Las Vegas, rezervând-o în același interval orar ca un turneu. Programarea călătoriei tale inevitabile pentru a coincide cu un turneu te poate economisi ceva bani și îți poate oferi șansa de a juca pentru bani mari, cu un risc minim.