Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Numărarea cardurilor funcționează și este legală

Does card counting work and is it legal

Sursa:Pexels

Numărarea cărților funcționează și este legală?

Numărarea cărților este o strategie de blackjack folosită în mod obișnuit, care ține evidența proporției dintre cărțile mari și cărțile mici din pachet . Dar mulți oameni nu știu dacă o pot face sau dacă le este permis. Mai jos am analizat posibilitatea, legalitatea și caracterul practic al numărării cărților.

Ce este numărarea cărților?

Numărarea cărților este o strategie pentru jocurile de cazinou care este folosită pentru a reduce avantajul casei, pentru a reduce riscul de pariuri și, în cele din urmă, pentru a facilita câștigarea jucătorilor.

Utilizat predominant în blackjack, numărarea cărților este concepută pentru a spune contorului dacă mâna jucată oferă un avantaj lor sau dealer-ului. Modul în care funcționează este că jucătorul ține un număr de cărți care au fost jucate. Acest lucru permite contorului de cărți să-și mărească pariurile atunci când are avantaj sau să aleagă să nu plaseze un pariu atunci când dealerul de blackjack o face.

Numărarea cărților de blackjack este o tactică care utilizează un sistem de clasare pentru fiecare carte din pachetul, dându-le fie o valoare zero, negativă sau pozitivă pe baza efectului său de eliminare – adică modul în care eliminarea cărții afectează avantajul casei.

Cum se numără cărțile

There are many numărarea cărților de blackjackstrategii, plus șansele care își creează propriile abordări personalizate pentru a învinge casa. Cu toate acestea, în timp ce abordările diferă de la ghișeu la ghișeu, principiile rămân aceleași și sunt destul de simple.

Oferiți o valoare fiecărei cărți

Într-un pachet standard există 52 de cărți, și fiecare este folosit în timpul blackjack-ului. Deoarece scopul numărării cărților este de a vă oferi o idee despre valoarea plasării unui pariu, trebuie să păstrați un număr al tuturor cărților jucate. Aceasta implică acordarea fiecărei cărți din pachet cu o valoare.

Nu trebuie să dați tuturor celor 52 de cărți o valoare diferită. Cel mai simplu mod de a vă înscrie cărțile este să utilizați unsistem Hi-Lo pentru a le grupa:

  • As la 10: -1
  • 9 la 7: 0
  • 6 la 2: +1

De fiecare dată când dealerul tău de blackjack emite o carte, scazi, adaugi sau nu faci nimic pe baza valorile atribuite mai sus.

Păstrează un număr total de cărți

Numărul total este totalul tău bazat pe cărțile care ți-au fost împărțite. Când numărul este negativ, casa are marginea; iar când este pozitiv, contorul are avantajul.

Stabiliți numărul adevărat

În timp ce blackjack-ul necesită cel puțin un pachet de 52 de cărți, cazinourile folosesc adesea mai multe pachete. Motivul pentru aceasta este că este mai greu de stabilit unde este avantajul. Pentru a ocoli acest lucru, trebuie să stabiliți numărul real al cărților dvs. Din fericire, există o ecuație simplă care vă permite să stabiliți numărul adevărat atunci când sunt în joc mai multe pachete de cărți:

Număr de rulare (RC) ÷ Puncte rămase (DR)

Iată un exemplu despre cum ar putea funcționa. Dacă ai un număr total de +4 la sfârșitul primei runde de pariere într-un joc jucat cu 4 pachete, numărul tău de alergare este +1. Acest lucru se datorează faptului că mai aveți aproximativ 4 pachete rămase și astfel suma este 4 (RC) ÷ 4 (DR). Dacă scorul tău este +4 când mai ai 2 pachete, numărul tău de alergare este +2, deoarece 4 (RC) ÷ 2 (DR) este egal cu +2.

Alterează-ți pariul în conformitate cu numărul adevărat|| |

Pentru a profita de numărarea cărților tale, trebuie să folosești datele din numărul tău adevărat pentru a-ți informa pariul – pariază mare când ai avantaj și nu paria atunci când casa o face

Does card counting work and is it legal

Credit: YouTube

 

Funcționează contorizarea cardurilor?

O mulțime de cazinouri, site-uri de jocuri de noroc și comentatori de pariuri revendică acel card numărarea nu mai funcționează. Argumentul lor este că cazinourile online fac ca numărarea cărților de blackjack să fie aproape imposibilă (ceea ce este corect), în timp ce cazinourile de teren au pus în aplicare măsuri pentru a bloca și a prinde contoarele. Cu toate acestea, există multe motive pentru care numărarea cărților încă funcționează în jocul de blackjack atunci când joci într-un cazinou teren.

 

De exemplu, numărarea cărților:

Mărește șansa ca un dealer de blackjack să intre în eșec

Un dealer trebuie să lovească până la un 17 ușor. Dacă un dealer deține un 16 ușor, el trebuie să lovească. Dacă pachetul este plin de cărți înalte, acest lucru crește șansele ca el să se prăbușească. Un jucător nu trebuie să lovească un anumit număr, astfel încât să poată juca cu mai multă precauție dacă pachetul deține o proporție mai mare de cărți mari.

Îmbunătățește șansa Counter-ului de a obține un Blackjack

Există mai multe șanse de a înscrie blackjack – atunci când pachetul deține o proporție mai mare de zeci și ași, există mai multe șanse ca jucătorul să înscrie un blackjack. Acest lucru este valabil și pentru dealer, totuși, deoarece blackjack-urile plătesc 3 la 2 în favoarea jucătorului, aceasta este o mână mai valoroasă pentru jucător decât pentru dealer.

Makes It More Likely You' Voi obține o dublare de succes

Dubleri mai reușite apar atunci când pachetul este bogat în zeci și ași.

Înseamnă că există împărțiri mai bune pentru contorul de cărți

Player splits are more successful – in decks that are rich with tens and aces, split hands tend to be more successful as they are disproportionately against weak dealer cards. In this case, the dealer will tend to bust more often when the player splits.

Asigurarea plătește jucătorului mai des

Asigurarea plătește mai des – dacă un pachet are o proporție mare de zeci și ași, ceea ce face mai probabil ca blackjack-ul să apară, asigurarea este un pariu bun pentru jucător.

Exersarea numărării cărților pentru blackjack

Ca orice lucru în viață, dacă vrei să maximizezi șansele de a număra cu succes cărțile la blackjack pe care trebuie să le exersezi. Deși există un software disponibil care servește ca instructor online de numărare a cărților, puteți exersa pe cont propriu și trebuie doar să investiți timp și costul unui pachet de cărți de joc.

Pentru a exersa pe cont propriu, faceți o afacere. scoateți un set de 52 de cărți și numărați-le, asigurându-vă că păstrați un scor pe tot parcursul. Vei ști că ai făcut-o corect dacă ajungi la sfârșitul pachetului și ai un scor de 0.

După ce ai numărat un singur pachet, apoi treci la mai multe pachete și repetați procesul până când puteți ajunge la 0 din opt pachete de cărți.

Dacă doriți să faceți procesul mai realist și mai captivant, puteți exersa cu prietenii utilizându-i ca alți jucători și/sau dealer.

Puteți cu adevărat să adăugați valoare exersării cu alții, folosindu-i ca parte a echipei dvs. deamicii de numărare a cărților – ajutându-vă să depășiți casa. Acest lucru este important pentru că, dacă doriți să utilizați numărarea cărților în avantajul dvs. într-un cazinou real, veți beneficia cu adevărat de a avea o echipă în jurul vostru; unul care poate fi cu ochii pe angajații casei, deoarece acei reprezentanți vor încerca să vă descopere că numărați cărțile.

Does card counting work and is it legal

Credit:YouTube

 

Cum să-ți dai seama dacă altcineva numără cărțile

Cazinourile nu vor să numeri cărțile pentru că le costă bani. Din această cauză, mulți vor folosi contoare ex card deoarece știu să spună dacă altcineva numără cărți. Așa procedează.

  • Oamenii care pariază mai mult la ultima parte a pantofului (total de cărți) pot fi contoare
  • Dacă cineva își mărește suma pariată atunci când cărți de valoare mică sunt împărțiți
  • Jucătorii care folosesc asigurarea pot fi un semn căștiuau o mână bună
  • Lipsa de consistență poate înseamnă că un jucător își modifică strategia pentru a-și ascunde numărarea

Numărarea cărților este legală?

Numărarea cărților, fără a utiliza dispozitive externe, este complet legală. Acestea fiind spuse, cazinourile sunt conștiente de faptul că contoarele calificate de cărți au un avantaj față de casă și, desigur, nu vor să piardă bani.

Cazinourile vor folosi tot felul de tehnici pentru a încerca să prevină numărarea cărților. Ei folosesc mașini de supraveghere pentru a evalua cât de priceput este un contor de carduri. Un dealer poate angaja ghișeul în conversație pentru a încerca să-și întrerupă conversațiile. El poate amesteca pachetul mai des sau ori de câte ori contorul de cărți îi crește pariul.

Cazinourile din Las Vegas, care sunt proprietate privată, vor interzice pur și simplu unui contor de cărți cunoscut să joace blackjack în cazinoul lor – unele au, de asemenea, a fost cunoscut că „agresează” contoarele pentru a descuraja alte persoane să o facă.

Un lucru pe care ar trebui să-l țineți minte este că cel mai bun lucru pe care îl puteți obține cu numărarea cardurilor este de aproximativ 1-2% avantaj asupra cazinoului. Există, de asemenea, mulți factori care vor afecta exact cât de mult avantaj poți obține, cum ar fi abilitățile tale de numărare a cărților, puterea strategiei tale, regulile jocului și raportul dintre pariul tău mare și pariul mic. Aceasta înseamnă că avantajul tău real poate fi mult mai mic de 1%.

Așa că, deși nu vei obține antecedente penale, ai putea fi interzis de la cazinoul tău preferat sau ai putea merge la spital, totul pentru că obții un mic avantaj în timp ce joci blackjack.

Rezumat: Numărarea cardurilor funcționează și este legală, dar oare merită?

Numărarea cardurilor funcționează și, în ciuda a ceea ce cred mulți oameni, este complet legal. Dar este nevoie de multă practică pentru a obține corect numărarea cărților și chiar și atunci există atât de multe verificări de către cazinouri pentru a prinde ghișeele. Întrebarea pe care trebuie să ți-o pui este dacă merită de dragul unui avantaj de 1-2%. Vă lăsăm răspunsul.

Întrebări frecvente

Este ilegal să numărați cardurile în România și SUA?

Numărarea cardurilor este complet legală în atât România, cât și SUA, fără nicio lege în nicio națiune care să o interzică. Cu toate acestea, în timp ce numărarea cărților este legală, este descurajată de cazinouri și mulți vor scoate contoarele dacă sunt prinse.

Este greu să înveți numărarea cărților?

Dacă numărarea cărților a fost simplă , atunci fiecare jucător de blackjack ar face-o. Numărarea cărților necesită mult antrenament și chiar dacă stăpânești arta ei exersând acasă, punerea în practică a abilităților tale la un cazinou este un joc foarte diferit.

Numărarea cărților îți oferă o mare parte. Edge?

Mitul numărării cărților este că înclină balanța decisiv în favoarea jucătorului, dar acest lucru este departe de adevăr. Numărarea cărților oferă jucătorilor un avantaj de 1-2% față de cazinouri.