Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cum să folosiți strategia de bază de blackjack

Cum să utilizați strategia de bază de Blackjack – Învățarea Blackjack-ului de bază Strategie

Strategia de bază de blackjack este un sistem matematic care arată jucătorilor de blackjack online cea mai bună metodă statistică de joc pentru situațiile din cadrul jocului de blackjack online.

Elementele de bază ale strategiei de blackjack de bază …|| |229

  • It should be noted that although the basic blackjack strategy may appear to be complicated at the beginning, it is in fact rather simple.
  • Aceasta este cea mai simplă metodă de strategie de blackjack.
  • Strategia de bază de blackjack constă dintr-un set de diagrame care prezintă modul matematic în care să joci blackjack în orice situație.
  • Există diferite diagrame în cadrul strategiei de bază de blackjack care sunt potrivite pentru diversele tipuri de blackjack care sunt prezentate la cele mai bune cazinouri online.
  • Un jucător trebuie să învețe aceste tabele și diagrame în ordine să știți cum să acționați și să jucați în fiecare situație diferită.
  • Cele mai frecvent utilizate tipuri de diagrame de strategie de bază de blackjack sunt considerate a fi diagramele cu un singur pachet și diagramele cu mai multe pachete.

Folosiți a strategiei de bază de blackjack …

Ar trebui explicat că diagramele de bază ale strategiei de blackjack sunt destul de ușor de utilizat. Coloana orizontală din partea de sus a căruciorului arată cartea afișată a dealerului, în timp ce coloana verticală din partea stângă a diagramei se referă la mâna jucătorului. Modul de utilizare a strategiei de bază de blackjack este să găsești punctul în care mâna de blackjack a jucătorului se întâlnește cu cartea răsturnată a mâinii dealer-ului și asta demonstrează care ar trebui să fie următoarea acțiune a jucătorului.

Abrevieri folosite în diagramele de strategie de bază de blackjack …

H         Aceasta înseamnă că jucătorul ar trebui să lovească
S          Aceasta înseamnă că jucătorul ar trebui să stea în picioare
D         This means that the player should double if allowed, if not then hit
Ds        Aceasta înseamnă că jucătorul ar trebui să dubleze dacă este permis, dacă nu, atunci să stea
P          Aceasta înseamnă că jucătorul ar trebui să se despartă
H/P      Aceasta înseamnă că jucătorul ar trebui să se despartă dacă este posibil să se dubleze după împărțire, dacă nu, atunci lovește
H/R     Aceasta înseamnă că un jucător ar trebui să se despartă. predare dacă este permis, dacă nu, atunci lovește
P/R      Aceasta înseamnă că un jucător ar trebui să se predea dacă nu este permis, dacă nu, atunci împărțit
S/R      Aceasta înseamnă că un jucător ar trebui să se predea dacă permis, dacă nu, atunci stai

Trebuie subliniat că utilizarea strategiei de bază de blackjack nu înseamnă că un jucător va câștiga fiecare mână când joacă în acest fel. Este important să înțelegeți acest punct pentru a evita dezamăgirea inițială. Un jucător ar trebui să aibă în vedere, de asemenea, că acesta nu este un sistem magic și că se bazează pe probabilități. În mod evident, nu are niciun efect asupra cărții care pot fi împărțite jucătorului sau dealer-ului, deoarece acest lucru este determinat de generatorul de numere aleatorii (RNG) care este încorporat în software-ul jocului de blackjack online. Cu toate acestea, se crede în general că, pe termen lung, strategia de bază de blackjack poate fi o modalitate bună de a juca blackjack online. >>