Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Învățați Blackjack

Învățați Numărarea cărților de Blackjack

Există multe sfaturi de urmat când înveți strategia de blackjack și joci. Puteți învăța să numărați cărțile la blackjack pentru a vă oferi un avantaj suplimentar.

Este relativ simplu să înveți jocul la blackjack. Înainte de a învăța să numărați cărțile la blackjack, trebuie să stăpânești strategia de bază a jocului la blackjack. Odată ce ați făcut asta, dacă învățați să numărați cărțile de blackjack, veți putea să vă îmbunătățiți și mai mult strategia de joc. Există o serie de metode diferite de numărare a cărților în blackjack și este o idee bună să le revizuiți pe toate înainte de a alege una pe care să o utilizați.

Învățați teoria numărării cărților la Blackjack

Numărarea cărților în blackjack se bazează pe furnizarea unei valori fiecărei cărți și prin aceasta, să fie conștient de proporția cărților mari față de cărțile mici din pachet. Cărțile mari sunt considerate orice cărți cu o valoare de zece și ași. Cărțile mici sunt orice cărți mai mici decât o valoare de zece. Teoria din spatele numărării cărților de blackjack este că un pachet care conține mai multe cărți mari decât cărți mici este bun pentru jucător, în timp ce un pachet care conține mai multe cărți mici decât cărți mari este bun pentru dealer.

Învață Blackjack Numărarea cărților - Avantajele

Un pachet de cărți care are o proporție mare de cărți mari (zeci și ași) crește probabilitatea ca blackjack-urile să apară. Dealerul are, de asemenea, o șansă mai mare de a sparge o mână rigidă și dublările pentru jucător tind să aibă mai mult succes. Toate acestea cresc șansele jucătorului. Dacă știți că șansele unui blackjack sunt mai mari, vă puteți ajusta pariurile în consecință. Pe de altă parte, dacă pachetul deține o proporție mai mare de cărți scăzute, șansele ca blackjack-urile să apară sunt mai mici și puteți plasa pariuri mai mici.

Învățați sistemele de numărare a cărților de blackjack

Există sunt o serie de sisteme diferite de numărare a cărților în blackjack și este important să alegeți un sistem care să vi se pară simplu de reținut și de implementat. Dacă veți deveni confuz, numărarea cărților probabil vă va face jocului mai mult rău decât bine. Unul dintre cele mai simple sisteme de numărare a cărților în blackjack este cunoscut ca sistemul High/Low de numărare a cărților de blackjack. Acesta este un sistem care rulează și este cunoscut și ca sistem de numărare a cardurilor Plus/Minus. Este important să numărați cărțile numai după ce au fost împărțite din pachet.
În sistemul de numărare a cărților High/Low tuturor numerelor li se atribuie o valoare de -1, 0 sau +1.
2, 3, 4, 5, 6 = +1
7, 8, 9 = 0
10, Jack, Queen, King, As = -1
Pe măsură ce cărțile sunt împărțite, adăugați valorile relevante și țineți evidența totalului.

Alte opțiuni pentru a învăța numărarea cărților de blackjack

Există alte opțiuni pentru a învăța sistemele de numărare a cărților de blackjack. Pe lângă sistemul High/Low, puteți alege numărul KO, numărul Hi-Opt I sau numărul Hi-Opt II. Cel mai important este să înveți strategia de numărare a cărților de blackjack care este cea mai simplă pentru tine și apoi să o exersezi înainte de a o pune în joc la un cazinou adevărat.