Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Blackjack cu dealer live

Blackjack cu dealer live – Cum funcționează Blackjack cu dealer live

Noua tehnologie care permite jucătorilor de blackjack online să joace cu undealer live de blackjack îl face la fel de realist ca în viața reală.

Cum Live Dealer Jocurile de Blackjack Funcționează

Un flux video în direct vă vine pe computer de la o cameră web de la cazinoul de pe teren al jocului de blackjack pe care îl jucați. Camera se poate roti pentru a vă arăta ceilalți jucători de la masă. Poate mări pentru a vă arăta o fotografie de aproape a cărților pe măsură ce sunt împărțite. Sunetele pe care le auziți sunt sunete care provin de la cazinoul propriu-zis unde se află camera video.

Avantajele jocului de Blackjack cu dealer live

  • Puteți simți ca și cum ați juca blackjack la un cazinou terestru fără a fi nevoie să părăsești confortul casei tale. Toate imaginile și sunetele pe care le vedeți și auziți când jucați blackjack cu dealer live online sunt aceleași imagini și sunetele pe care le-ați auzi și le-ați vedea dacă ați fi în cazinou însuși.
  • Jocurile cu dealer live sunt mai corecte. deoarece oferă mai puține șanse celorlalți jucători sau casei să trișeze. Datorită faptului că jocul pe care îl jucați este transmis în direct prin webcam, rezultatele nu pot fi manipulate de cazinou. Nu există nicio oportunitate de trucaj, deoarece poți urmări jocul care se desfășoară în fața ochilor tăi. Puteți urmări cum dealer amestecă cărțile și decupează pachetul, precum și le distribuie jucătorilor.
  • Tehnologia mai nouă permite camerei să mărească pe cărți odată ce acestea sunt împărțite și să micșoreze din nou odată ce mâna a terminat. În acest fel, veți obține o imagine excelentă a exact ceea ce are loc pe parcursul jocului.
  • Regulile blackjack-ului cu dealer live sunt aceleași ca și pentru blackjack-ul obișnuit. Nu trebuie să înveți regulile pentru o variantă diferită a jocului de blackjack. Este un blackjack simplu, standard de cazinou. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți familiarizat cu blackjack-ul obișnuit al cazinoului, puteți doar să vă așezați și să jucați jocul cu dealer live.
  • Pe măsură ce jocul este jucat live, puteți discuta cu dealer-ul la fel ca dvs. ar putea să o facă la un cazinou terestru.

Dezavantajele jocului de Blackjack cu dealer live

  • Ca și în cazul altor jocuri de cazinou online, trebuie să aveți un computer cu acces la internet pentru a fi puteți juca jocuri online cu dealer live.
  • Veți avea nevoie de suficientă viteză pentru ca computerul dvs. să poată susține jocurile cu dealer live.
  • Jocurile de blackjack cu dealer live acceptă doar cazinoul standard blackjack. Nu acceptă numeroasele variante diferite de blackjack care există astăzi și pe care le puteți juca cu jocuri de cazinou online obișnuite. Dacă îți place să joci variante de blackjack, blackjack-ul cu dealer live poate să nu fie pentru tine.