Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Blackjack multiplayer – cea mai recentă nebunie

Blackjack multiplayer – Nebunia Blackjack multiplayer

În cea mai recentă nebunie a blackjack-ului multiplayer, jucătorii joacă unul împotriva celuilalt – nu mai joacă doar împotriva dealer-ului de blackjack sau a casei.

Cum se joacă Blackjack multiplayer

Pentru a participa la turneul de blackjack, jucătorii trebuie să plătească un buy-in (care se adaugă la premiul jackpotului) și o taxă de casă. Ei vor primi apoi 1.000 de jetoane cu care să joace.

Jocul este același pentru blackjack-ul multiplayer ca și pentru blackjack-ul obișnuit al cazinoului. Cărțile au aceeași valoare în puncte și scopul de bază al jocului este același. Cărțile 2-10 sunt evaluate ca valoare nominală, Asul este evaluat ca unu sau unsprezece și toate cărțile sunt evaluate ca 10. Trebuie să obțineți o mână cu un scor total de puncte de 21 sau cât mai aproape de 21 posibil, fără a trece peste. . Deși încă trebuie să învingi mâna dealer-ului, este și mai important pentru tine să înscrie mai mult decât ceilalți jucători de la masă.

Câștigătorul blackjack-ului multiplayer este jucătorul care a strâns cele mai multe jetoane. până la sfârșitul turneului. Un jucător care își pierde toate jetoanele în timpul turneului va fi eliminat.

Diferite tipuri de jocuri de blackjack multiplayer

Există două tipuri de jocuri de blackjack multiplayer. Ambele sunt jucate în moduri similare, dar cu ușoare variații

  • Match play – La fiecare masă joacă minim doi și maximum nouă jucători. Trebuie să plasați un buy-in pentru a juca. Scopul acestui joc este de a învinge dealer-ul și, în același timp, de a obține un teanc mai mare de jetoane decât ceilalți jucători. Câștigătorul este jucătorul cu cele mai multe jetoane la sfârșitul jocului.
  • Turneu – Turneele multiplayer se joacă în același mod ca jocul de meci. Există două diferențe principale – doi până la cinci jucători joacă la fiecare masă, iar turneul constă dintr-o serie de niveluri de joc. Câștigătorul este jucătorul care are cele mai multe jetoane la sfârșitul turneului.

Avantajele Blackjack-ului Multiplayer

  • Puteți juca cu jucători din toată lumea.
  • Puteți crea o masă de familie și prieteni.
  • Jucați pentru un premiu mare jackpot.
  • Puteți discuta cu alți jucători, sporind distracția și distracția jocului . Tehnologia mai avansată de cazinou online vă poate permite să vedeți și să vorbiți cu alți jucători!
  • Jocul de blackjack multiplayer este mai avansat decât blackjack-ul obișnuit de cazinou, deoarece trebuie să jucați împotriva dealer-ului și a celorlalți jucători, astfel încât aveți pentru a fi conștienți de ceea ce fac alți jucători și pentru a paria în consecință. Pentru unii jucători, această emoție suplimentară este contagioasă.

Dezavantajele Blackjack-ului multiplayer

  • Trebuie să fi stăpânit blackjack-ul obișnuit de cazinou înainte de a trece la blackjack-ul multiplayer mai complicat.