Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Unde să jucați Blackjack gratuit și cele mai bune modalități de a vă testa abilitățile

Free blackjack is a great way to learn the game and we look it if it tests your skills


Blackjack|| |227 is one of the most popular casino games in the world and with good reason – it has one of the highest RTPs (return to player) of any game and is incredibly simple to learn. 

Aceasta înseamnă că ați putea juca rapid un joc care vă poate aduce bani reali.

Dar pentru a câștiga bani reali la blackjack ai nevoie fie de noroc, fie de pricepere (și știm pe care am paria pe termen lung).

Singura modalitate de a vă îmbunătăți nivelul de calificare este prin practică, ceea ce înseamnă că alegerea pentru a juca blackjack gratuit trebuie să fie modalitatea ideală de a face acest lucru, nu? Nu neapărat, așa cum explicăm, blackjack-ul gratuit este o modalitate excelentă de a învăța blackjack-ul, dar nu este cea mai bună modalitate de a-ți testa abilitățile.

Unde pot juca blackjack gratuit online?

Înainte de a merge mai departe, da, puteți juca blackjack gratuit online – doar că nu chiar la cazinourile online, așa cum vă vom explica.

Multe dintrecele mai mari cazinouri online din lume oferă bonusuri gratuite de bun venit în numerar. Acestea vin sub formă de potriviri de depunere, în care un cazinou online va egala suma de bani pe care o depui până la o anumită sumă – de exemplu, un cazinou ar putea oferi o potrivire de 100% pentru până la 100 GBP, ceea ce înseamnă că dacă depui 100 GBP, veți primi aceeași sumă înapoi gratuit.

Dacă te înscrii la un cazinou online și îi folosești potrivirea de depunere, atunci poți (un fel de) să joci blackjack gratuit. Cu toate acestea, dacă doriți să jucați blackjack complet gratuit, va trebui să vă uitați la diferite surse - în mod ciudat, site-uri de publicații de știri.

Am căutat blackjack gratuit și am găsit trei canale de știri importante care îl oferă: 

Ceea ce vei vedea este că fiecare dintre aceste trei surse de știri diferite oferă același joc de blackjack gratuit – atât de mult încât dacă începi să joci pe un site, închideți pagina web și începeți pe altul, apoi veți reveni la aceeași sesiune. Deci, cât de bun este? Nu e atat de rau. L-am încercat și am descoperit că este un joc destul de clar și simplu – în ceea ce privește blackjack-ul gratuit, credem că este destul de bun.

Ar trebui să joc blackjack online gratuit?

Da, există modalități de a juca blackjack gratuit și da, jocul este destul de bun. Dar întrebarea pe care trebuie să ți-o pui este dacă jocul de blackjack gratuit este într-adevăr o idee bună. Haideți să vă răspundem acum.

Produse de a juca blackjack online gratuit

  • Nu pierzi niciun ban 

  • Îți oferă șansa să exersezi 

Dezavantajele jocului blackjack online gratuit

  • Nu câștigi niciun ban 

  • Nu este blackjack „adevărat” 

Pentru a rezuma, sunt două lucruri de luat în considerare.

În primul rând, jocul de blackjack gratuit este o modalitate excelentă de a obțineo introducere în acest minunat joc de cărți – nu trebuie să vă faceți griji pentru fiecare joc faci pentru că eșecul nu te lovește în portofel. Acest lucru îl face ideal pentru începători.

În al doilea rând, pentru că nu există riscul să pierzi bani, nu te expui la ceea ce înseamnă cu adevărat blackjack-ul – luarea deciziilor bazate pe amenințarea de a pierde bani și promisiunea de a câștiga unii – nu este un testează-ți abilitățile.

Care sunt cele mai bune modalități de a-mi testa abilitățile de blackjack?

Joc de blackjack gratuit este o modalitate excelentă de a vă prezenta înțelegerea de bază a jocului – veți afla ce combinații sunt bune pentru stai pe care ar trebui să cauți o lovitură. Cu toate acestea, blackjack-ul gratuit nu face nimic pentru a testa abilitățile de care aveți nevoie pentru a fi un jucător cu adevărat câștigător. Dar există trei moduri grozave prin care vă testează și vă dezvoltă abilitățile.

Vă recomandăm să le testați în ordinea pe care o oferim mai jos. Acest lucru se datorează faptului că vă oferă o scară ascendentă de seriozitate, presiune și tensiune, ajutându-vă să vă dezvoltați puterile gândirii logice - abilitățile de blackjack.

1. Testează-ți abilitățile de blackjack cu prietenii 

Jucatul acasă este cel mai relaxat mod de a-ți testatesta-ți abilitățile de blackjack – poți juca la fel de puțin sau la fel de mult după cum doriți și păstrați-l la fel de relaxat după cum doriți.

2. Testează-ți abilitățile de blackjack la un cazinou online 

Frumusețea jocului de blackjack la un cazinou online este că oferă un test al abilităților tale într-o situație reală (jocuri de noroc pentru bani), dar elimină o parte din tensiune. Acest lucru se datorează faptului că nu ești înconjurat de jucători experimentați care urmăresc cum pariezi.

Royal Panda este un cazinou online grozav pentru a-ți testa abilitățile de blackjack, deoarece are un RTP de 99,64% - ceea ce înseamnă că 99,64 GBP din fiecare 100 GBP pariați la blackjack la Royal Panda este returnat jucătorilor de-a lungul timpului.

3.Testează-ți abilitățile de blackjack la un cazinou de teren 

Cazinourile de teren sunt punctul culminant pentru a-ți testa abilitățile de blackjack – sunt pline de jucători care au petrecut ani de zile jucând acest joc ( cele pe care le poți impresiona prin abilitățile tale), ai un dealer desemnat și o atmosferă live pe care pur și simplu nu poți să o învingi.

Joc de blackjack gratuit este o modalitate excelentă de a vă prezenta jocul și există o mulțime de locuri în care îl puteți găsi online. Dar blackjack-ul gratuit te duce doar atât de departe și dacă vrei să-ți testezi cu adevărat abilitățile, atunci trebuie să joci pe bani reali.

Așa că începeți prin a încerca jocul de blackjack gratuit pe care l-am recomandat mai devreme în acest articol, apoi jucați împotriva prietenilor, la un cazinou online și, în final, la un cazinou terestre.

Baftă, sau ar trebui să spunem îndemânare – pentru că asta vei avea odată ce ajungi la un cazinou terestru!