Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cele cinci elemente esențiale – când să lovești, să stai, să dublezi, să divizezi

Blackjack Essentials – Hit, Stand, Double, Split and Surrender

Înțelegerea diferitelor opțiuni de joc la blackjack disponibile este un pas important către creșterea șanselor cuiva de a câștiga la blackjack online.

La primirea a două cărți , un jucător de blackjack de la un site de cazinou online are de luat anumite decizii. Jucătorul trebuie să aleagă dintre opțiunile de a lovi, sta, dubla, împărți sau se preda. Pentru a face aceasta o alegere mai simplă pentru jucătorul de blackjack online, este recomandabil, sau mai degrabă necesar, să înțelegeți fiecare dintre diferitele alternative disponibile.

Când să loviți în blackjack online …|| |230

The concept of a hit in the online blackjack game means to receive an additional card.  This may be done as many times as desired unless the card total exceeds 21.

Când să participați la blackjack online …

Opțiunea de a participa la jocul de blackjack online înseamnă că jucătorul nu dorește să primească nicio carte suplimentară.

Când să dubleze în blackjack online...

Când un jucător dublează la blackjack online, o miză egală cu miza inițială a jucătorului este plasat și jucătorul primește o singură carte suplimentară. Trebuie remarcat faptul că, de obicei, cazinourile online restricționează tipurile de mână la care se poate juca un dublu. La unele cazinouri, un jucător de blackjack poate alege să se dubleze doar cu un 9, 10 sau 11.  Prin urmare, este recomandat să citiți cu atenție regulile unui anumit joc înainte de a începe să jucați.

Când să vă împărțiți online. blackjack …

În cazul în care mâna de blackjack a unui jucător conține o pereche, jucătorul poate alege să le împartă în două mâini separate. Jucătorul plasează un pariu suplimentar și apoi joacă fiecare mână individual. Unii experți ar recomanda să împărțiți întotdeauna cărțile în cazul în care jucătorul are doi ași sau doi opturi.

Când să vă predați în blackjack online …

Trebuie remarcat că numai anumite mâinile pot fi predate. De exemplu, dacă dealerul are un blackjack, jucătorul nu are voie să se predea. În plus, dacă un jucător a ales deja să împartă mâna, atunci predarea nu este o opțiune. În cazul în care un jucător decide să renunțe la joc, jumătate din suma pariată este returnată, iar cealaltă jumătate se pierde. mâna cărților. Odată ce jucătorul a primit o carte suplimentară, atunci opțiunile deschise jucătorului de blackjack online sunt să lovească sau să stea în picioare.

It should be noted that a player may only double, split or surrender with a two card hand.  Once the player has received an additional card, then the options open to the online blackjack gamer are to hit or to stand.

Când joci blackjack la cele mai bune cazinouri online, există diferite alternative la fiecare etapă. Pentru a simplifica această situație pentru jucătorul de blackjack online, au fost create anumite strategii. Strategia de bază a blackjack-ului poate fi folosită ca ghid despre cum să joace mâna în orice circumstanțe. Practic, strategia de bază de blackjack îl direcționează pe jucător care retrage elementul de alegere, iar diagramele de strategie îl sfătuiesc pe jucător când să lovească, să stea în picioare, să dubleze, să împartă sau să se predea când joacă blackjack online.