Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Ce sunt „spune” dealerul de blackjack

Ce sunt „spune” dealerul de blackjack? – Citirea unui dealer de blackjack

„Spunurile” dealerului de blackjack sunt semne făcute de dealer și sunt urmate de jucătorul de blackjack în încercarea de a prezice cărțile.

Dealerul de blackjack spune că sunt subconștienți expresii sau gesturi pe care dealerii de blackjack le fac în timpul unui joc de blackjack. Mulți jucători de blackjack petrec timp încercând să citească mesajele dealer-ului, deoarece, dacă există, vă puteți crește avantajul în jocul de blackjack. Informațiile dealerului pot varia de la un dealer la altul, totuși există unele care par a fi relativ standard.

Dealerul de Blackjack spune că lucrează?

Dealerul de Blackjack spune că funcționează dacă știi ce cauți pentru. Cu toate acestea, tellurile nu sunt întotdeauna acolo pentru a fi găsite. Este puțin probabil ca un dealer de blackjack cu experiență să arate ceva evident. De fapt, la multe cazinouri, dealerii sunt instruiți în mod special în ceea ce privește cum să nu ofere mesaje. Unii sunt foarte buni la asta, iar alții nu. S-ar putea să trebuiască să jucați la mai multe mese de blackjack înainte de a găsi un dealer care în mod subconștient cedează spune.

Dealer-ul dezvăluie că are o carte Hole

Cel mai frecvent, un Dealer-ul de blackjack își va dezvălui cartea de găuri. Trebuie să urmăriți cu atenție cât timp dealerul își privește cartea și în ce unghi îndoaie cartea pentru a putea vedea clar cartea sa înainte de a continua jocul. Cât de mult efort trebuie să depună dealer-ul pentru a-și vedea cardul și cât de mult se uită la card sunt aspectele asupra cărora trebuie să vă concentrați. Cele mai obișnuite forme ale acestui blackjack spun sunt dacă dealer-ul are o carte rigidă sau o carte de față.

Dealerul dezvăluie că are o carte rigidă

Dacă dealer-ul are o carte mică. carte rigidă (numerele de la 2 la 6 inclusiv) în gaura sa, poate fi nevoit să-și ridice cartea pentru mai mult timp, să o îndoiască mai sus sau să o ridice de mai multe ori pentru a se asigura că cartea nu este un As. Aceste cărți pot fi de obicei confundate cu un As cu o privire rapidă. O carte cu numărul 4 este cea mai dificil de văzut, deoarece este cea mai ușor confundată cu Asul. Această carte cu număr este cea mai evidentă pe care dealer-i spune să o identifice.

Dealerul dezvăluie că are o carte de față

Dacă dealer-ul aruncă o privire foarte rapidă la cartea din gaura sa, este probabil să fie o carte mare rigidă (un număr mai mare de 7) sau, chiar mai probabil, o carte cu față. Cărțile de față sunt cele mai ușor de găsit numere de dealer și, prin urmare, este probabil să petreacă cel mai puțin timp uitându-se la aceste cărți.

Înainte de a începe să joci

Ar trebui să încerci întotdeauna pentru a compara privirile dealerilor – dacă o privire este mai scurtă decât privirea de dinainte sau mai lungă decât privirea de dinainte, aceasta vă va spune cel mai mult. Pentru a face acest lucru cu succes, urmăriți-l pe dealer la o masă înainte de a vă alătura pentru a juca. Dacă petreci ceva timp observându-l pe dealer, s-ar putea să înțelegi mesajele lui înainte de a începe să-ți riști banii. Acest lucru vă va ajuta să vă creșteți șansele de câștig.