Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Come Out Roll

Importanța come out roll în rezultatul unui craps jocul nu trebuie subestimat. Rolul de ieşire determină modelul jocului.

Importanţa rolului de ieşire

Într-un joc de zaruri, până când se aruncă prima aruncare, nimeni nu ştie care. direcția pe care o va urma jocul. Modelul jocului este modelat pe rezultatul primei aruncări. Înainte ca rulajul să fie aruncat, pariurile pot fi plasate pe linia de trecere. Majoritatea celorlalte pariuri sunt plasate după aruncarea inițială, deoarece aruncarea inițială va indica ce numere sunt necesare pentru a plasa un pariu câștigător.

Cine face rulajul Come Out?

Jucătorii/ mai bine iau pe rând să fie trăgătorul. Trăgătorul este jucătorul care aruncă rola de ieșire și toate celelalte aruncări din acea rundă, până când ei scapă.

Reguli și etichete în jurul rolului de ieșire

Este important să cunoașteți regulile și eticheta de a trage la o masă de zaruri. Se folosesc două zaruri. Tragatorii pot manevra zarurile doar cu o singura mana. Ambele zaruri ar trebui să lovească peretele de la capătul opus al mesei de zaruri față de trăgător. În cazul în care ambele sau chiar un singur zar cad de pe masă când trăgătorul le aruncă, acestea vor fi inspectate de un angajat al cazinoului înainte de a returna zarurile la joc. Cazinourile vor inspecta zarurile destul de des pentru orice daune, deoarece zarurile nu ar trebui să aibă tendința de a ateriza pe un anumit număr. Zarurile sunt schimbate în zaruri noi după ce au fost folosite timp de aproximativ opt ore.

Rola de ieşire - Posibilităţi

Există un număr de rezultate posibile pentru aruncarea de ieşire. Rolul de ieşire este aruncat cu două zaruri. Toate combinațiile sau totalurile posibile de numere din aruncarea a două zaruri pot fi cele care vor începe jocul.

Următoarea listă arată ce înseamnă rezultatul fiecărui număr posibil:

Două - Pariul pe linia de trecere este pierdut. Jocul trece într-o altă rundă cu un nou trăgător.
Trei - Pariul pe linia de trecere este pierdut. Jocul trece într-o altă rundă cu un nou trăgător.
Patru - Acesta devine un număr de puncte.
Cinci - Acesta devine un număr de puncte.
Şase - Acesta devine un număr de puncte.
Şapte - Pariul pe linia de trecere este câştigat.
Opt - Acesta devine un număr de puncte.
Nouă - Acesta devine un număr de puncte. .
Zece - Acesta devine un număr de punct.
Unsprezece - Pariul pe linia de trecere este câștigat.
Doisprezece - Pariul pe linia de trecere este pierdut. Jocul trece într-o altă rundă cu un nou trăgător.

Jucătorii care au pariat pe linia de a nu trece vor spera că fie un doi, trei sau doisprezece este aruncat, fie că un număr devine un punct. După aceea, cei mai buni pe linia de interceptare vor spera fie la șapte, fie la unsprezece la următoarea aruncare, deoarece pariul pe care l-au plasat este unul în care doresc ca punctul să piardă. Este opusul pariului pe linia de trecere.

Importanța rolului de come out într-un joc de zaruri nu trebuie subestimată, mai ales când vine vorba de emoția tensionată chiar înainte ca un trăgător să tragă prima aruncare. După aceea, jucătorii pot plasa mai multe pariuri, crescând entuziasmul jocului.