Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Craps Box Man

Craps Box Man: Ce este un Craps Box Man și ce face Ei fac?

Mulți oameni care sunt noi în jocurile de zaruri de cazinou se pot simți puțin intimidați de angajații așezați permanent în jurul mesei de zaruri. Una dintre aceste persoane este omul de la cutia de zaruri.

Dacă ați jucat vreodată zaruri la un cazinou, atunci probabil ați observat că cel puțin patru angajați ai cazinoului stăteau în jur și conduc la masă. Acestea includ dealer, stickman, floor man și box man. În acest articol, vom discuta despre rolul omului de la cutia de zaruri.

Omul de la cutia de zaruri are o serie de responsabilități. Ei sunt adesea directori ai cazinoului și sarcina lor este să supravegheze masa de zaruri și să gestioneze disputele dintre dealer și jucători. Ei sunt, de asemenea, responsabili de jetoane.

De obicei vor sta lângă jetoane și stickman. Verificarea matriței și supravegherea matriței strâmbe sau deteriorate este, de asemenea, parte din fișa postului lor. Mai jos, vom arunca o privire mai atentă asupra îndatoririlor lui Craps Box Man:

The Craps Box Man va:

Supervizează Tabelul Craps: The Craps Box Man acționează practic ca supraveghetorul mesei. Se vor asigura că totul decurge fără probleme și că jocul este corect.

Rezolvați disputele:  Inevitabil, vor exista dispute. Combinând banii, jocurile de noroc și alcoolul și probabil că vor exista unele dezacorduri. Craps Boxman de la masă va înăbuși orice ceartă între jucători și dealer.

Fii responsabil cu jetoanele (bani): Boxman-ul este responsabil de jetoane. Îi vor supraveghea atent. El sau Ea va schimba, de asemenea, numerar cu jetoane de cazinou.

Verifică zarul: Boxman-ul va verifica zarul din când în când pentru a se asigura că nu sunt deteriorate sau strâmbe.

De asemenea, Craps Box Man poate ajuta jucătorii oferindu-le o Carte de Jucător. Aceste cărți sunt folosite de cazinou pentru a urmări compozițiile. Acestea sunt gratuitățile care sunt în general rezervate pentru high rollers (cei care cheltuiesc banii mari). Dacă joci cu soțul tău, este posibil să poți obține o Carte de jucător combinată, care îți va permite să devii eligibil pentru aceste bunătăți mult mai repede.

De multe ori trebuie să treci prin Box Man pentru a le obține. carduri. Aceștia se vor asigura adesea că beneficiați de un serviciu bun și că vi se oferă toate informațiile de care aveți nevoie despre un anumit joc.

 Cărțile de jucător au și alte beneficii, pe lângă faptul că obțineți doar lucruri gratuite. Îți oferă evidențe mai bune când vine vorba de timp fiscal. Cărțile vă vor urmări pierderile. În timp ce câștigurile dvs. sunt impozitate, vă puteți deduce pierderile din câștigurile dvs. Cardul tău de jucător va avea aceste informații pentru tine.

Deși în general există un singur Boxman la o masă de zaruri, pot fi doi. Dacă există sau nu mai multe, depinde de cât de mare este masa și de numărul de oameni care joacă. Dacă masa este mare sau există un număr mare de participanți, poate fi necesar să aveți mai mult de un Boxman la masă.

Dacă aveți nelămuriri, aveți o dispută cu dealerul, doriți un Cartea jucătorului sau trebuie să-ți schimbi jetoanele cu bani, Boxman-ul de la masă te va putea ajuta. Din nou, ele sunt în general așezate chiar între jetoane și stickman. Sunt disponibile cu ușurință pentru toți jucătorii, așa că nu ezitați să-i interacționați dacă aveți o întrebare, cerere sau îngrijorare relevantă.