Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Pariul Craps Field

Începători Pariați pe Craps Field

Pariul Craps Field este un pariu ușor și se recomandă ca începătorii să parieze pe Craps Field atunci când încep.

Unde este situat pariul Craps Field?

Pe masa de zaruri, acest pariu este situat în două pătrate mari în mijlocul celorlalte pariuri, chiar în mijlocul mesei. La unele mese de zaruri, spațiul pentru pariul pe câmpul de zaruri arată de fapt ca un câmp în mijlocul mesei. Veți găsi „câmpul” între spațiul „vino” și bara „nu trece”. Cuvântul „câmp” va fi imprimat pe ambele spații în care ar trebui plasat un pariu pe terenul de zaruri. Pe lângă cuvântul „câmp”, numerele 2, 3, 4, 9, 10, 11 și 12 sunt și ele imprimate în această casetă pe pâslă.

Un pariu simplu

The pariul craps field este un pariu simplu și ușor de plasat. Joacă chiar și bani. Nu există reguli complicate asociate cu acest pariu. Acest lucru îl face un pariu bun pentru începători. Motivul pentru aceasta este că pariul pe teren de zaruri este un pariu în care rezultatul este determinat după o aruncare a zarurilor. Prin urmare, dacă numerele menționate mai sus sunt aruncate, vei câștiga pariul, iar dacă nu, banii plasați pe pariu sunt pierduți.

Un pariu bun

Există 11 posibili. numere (sau combinații de numere) care pot fi aruncate în craps. Șapte dintre aceste numere sunt listate pe terenul de pariu. Există, de asemenea, 16 combinații posibile care pot duce la aruncarea celor șapte numere. Ca bonus suplimentar, majoritatea cazinourilor plătesc 2 la 1 pentru numerele 2 și 12.  Acestea sunt de obicei plasate într-un cerc în spațiul pentru pariul de teren. Dacă ești foarte norocos, s-ar putea să te trezești într-un cazinou care plătește 3 la 1 pentru numerele 2 și 12, cu toate acestea, majoritatea cazinourilor nu fac acest lucru.

Începătorii pariază pe pariul Craps Field

Așa cum am explicat mai sus, deoarece pariul pe terenul de dauri este un pariu simplu, este un pariu bun pentru începători să parieze. Un alt fapt util despre pariul pe teren este că jucătorii pot paria minim la masă. Acesta este un alt motiv pentru care începătorii pariază mai degrabă pe pariul pe teren de zaruri decât pe alte pariuri mai complicate la mize mai mari.

Deși pariul pe teren nu are cele mai bune cote asociate cu acesta în jocul de zaruri, este cu siguranță departe de cel mai rău.

Pariul cu autoservire

Majoritatea pariurilor la o masă de zaruri sunt plasate de stickman. Pariul pe terenul de zaruri este o excepție. Jucătorii își plasează propriile pariuri în caseta de teren. Jucătorii ar trebui să aibă grijă să păstreze pariurile lor separate de pariurile celuilalt jucător. Cu toate acestea, există puține șanse de confuzie, deoarece pariul nu rămâne niciodată acolo mai mult de o rundă.

Sfaturi

Chiar dacă jocul pariului de zaruri este un pariu ușor de început pentru începători. , este întotdeauna util ca un jucător nou să joace câteva jocuri gratuite de zaruri online, testând pariul pe terenul de zaruri și alte pariuri online înainte de a juca pe bani reali.