Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Pariuri Craps Horn

Înțelegeți pariurile Craps Horn

Craps Horn pariurile sunt pariuri cu o rolă. Este important să înțelegeți pariurile cu craps horn, jucate de obicei de jucători mai experimentați, înainte de a plasa pariul.

Înțelegeți pariurile Craps Horn

Pentru a înțelege pariurile cu craps horn, este necesar pentru a înțelege cum este împărțit pariul, avantajul mare al casei și când poate fi plasat pariul. De asemenea, este util să înțelegeți pariurile mari cu cornuri de dauri, toate acestea fiind explicate mai jos.

Când poate fi plasat acest pariu?

Pariul cu corn nu trebuie plasat la începutul unui joc de zaruri. Acesta poate fi plasat în orice etapă înainte ca un trăgător să arunce zarul.

Un pariu cu o rulare

Pariurile cu cornuri Craps se încadrează în categoria pariurilor cu zaruri cunoscută sub numele de pariul cu o rulare. Acest lucru se datorează faptului că rezultatul pariului este determinat după o aruncare a zarurilor, spre deosebire de alte pariuri de zaruri.

Ce este un pariu Horn și un pariu Horn High?

Pariul obișnuit cu cornul este plasat în multipli de patru. Indiferent ce pariați, este împărțit în mod egal între 2, 3, 11 și 12.  Această împărțire este explicată mai jos. Miza cu corn mare este aproape aceeași cu miza cu corn, cu toate acestea, se pariază cinci unități în loc de patru. Jucătorul trebuie să spună pentru ce număr este unitatea suplimentară. De exemplu, în loc să parieze 20 USD pe cele patru numere (5 USD fiecare), jucătorul pariază 25 USD pe cele patru numere, afirmând că miza cu corn mare este pentru un anumit număr din cele patru disponibile pentru acest pariu, să spunem 11.  Dacă 11 victorii, jucătorul a pariat 2 unități pe el și câștigă de două ori mai mulți bani. Dacă unul dintre celelalte numere câștigă, pariul cu corn mare este pierdut.

Pariul este împărțit

Dacă jucătorul plasează 20$ pe pariul combinat cu corn, în practică, înseamnă că $5 au fost plasați pe fiecare dintre cele patru numere. Dacă unul dintre numere câștigă, celelalte trei numere vor fi pierdut. De exemplu, numărul 3 este rulat. Aceasta înseamnă că jucătorul câștigă 5 USD înmulțit cu 15, un total de 75 USD, totuși, este necesar să se țină cont de faptul că jucătorul a pierdut și 15 USD pe celelalte trei pariuri, deoarece este posibil să câștigi doar unul dintre numerele de corn. la un moment dat. Acest lucru reduce câștigurile totale la 50 USD.

Edge House și True Odds pentru pariul Craps Horn

Când pariați pe 2, 3, 11 și 12 ca pariu combinat, avantajul casei pe toate acestea împreună este de 16,66%. Acesta este un avantaj al casei destul de mare, așa că jucătorul ar trebui să ia în considerare acest lucru atunci când plasează pariul. Pe de altă parte, pentru 3 și 11, câștigul este de obicei 15:1, iar pentru 2 și 12, câștigul este de obicei 30:1. Beneficiul exact poate varia de la un cazinou la altul, așa că merită să verificați acest lucru înainte de a plasa pariuri. Asta înseamnă că atunci când câștigi, câștigi mult mai mult. Cota reală (sau adevărată) pentru numerele 3 și 11 este mai mult ca 17:1, iar cota reală pentru numerele 2 și 12 este mai mult ca 35:1.