Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Pariuri Craps Lay

Înțelegeți pariurile Craps Lay

Pentru a înțelege craps lay bets, cel mai bine este să le comparați cu craps buy bets. Pariurile Craps Lay sunt exact opusul pariurilor Craps Buy.

Definiția pariurilor Craps Lay

Poate că cea mai bună modalitate de a explica ce sunt pariurile Craps Lay este să le comparați cu craps cumpăr pariuri. Când un jucător pariază pe un pariu de cumpărare, pariază că un anumit număr va fi aruncat de către trăgător înainte ca un 7 să fie aruncat. În grija pariurilor cu craps buy, posibilele numere care pot fi alese sunt următoarele: 4, 5, 6, 8, 9 și 10.

După ce a explicat ce sunt pariurile craps buy, jucătorul ar trebui să rețineți că pariurile lay lay sunt exact opusul pariurilor de cumpărare craps. Când pariază pe un pariu lay, jucătorul pariază că numărul ales de el va fi aruncat de către trăgător după ce a aruncat un 7. Numerele posibile din care să alegeți sunt aceleași numere ca și pariurile pentru craps buy:  4, 5, 6, 8, 9 și 10.

Înțelegeți pariul Craps Lay - Un exemplu

Winning Bet:
- Jucătorul plasează un pariu lay pe numărul 8.
- Tragătorul aruncă următoarele zaruri (în această ordine):  3, 4, 10, 7 , 9, 8.
- Jucătorul și-a câștigat pariul deoarece 8 a fost aruncat după ce a apărut 7.

Pariul pierdut:
- Jucătorul plasează un pariu lay pe numărul 8.
- trăgătorul aruncă următoarele zaruri (în această ordine):  5, 10, 4, 6, 8, 2, 7, 4.
- The player has lost their bet because the 8 was rolled before the 7.  The bet is lost immediately the 8 is rolled if the number 7 has not yet appeared.

Comision și cote ale casei

Plătirea pentru pariurile la zaruri funcționează în funcție de cotele reale. Jucătorul pariază de fapt mai mulți bani decât poate câștiga într-un singur pariu. De exemplu, cota 1:2 înseamnă că câștigi o unitate pentru fiecare pariu de două unități (pentru 10 USD, jucătorul câștigător ar câștiga 5 USD). Aceste cote diferă în funcție de numerele pe care se pariază.

Deoarece pariorul va câștiga doar jumătate din ceea ce a pariat (și va lua înapoi pariul inițial la câștig), comisionul casei se bazează pe pariul care a fost câștigat, nu pe suma totală. Pentru banii inițiali plasați pe pariu nu li se percepe comision. De exemplu, dacă pariorul a plasat un pariu de 30 USD pe un număr care are o cotă reală 1:2, câștigul va fi de 15 USD. Comisionul este luat doar din cei 15 $, și nu din cei 30 $ inițiali.

Următoarea este o listă a cotelor adevărate pentru fiecare dintre numerele disponibile pentru a paria în pariul lay craps:

4 - 1:2
5 - 2:3
6 - 5:6
8 - 5:6
9 - 2:3
10 - 1:2

Pentru a te asigura că înțelegi pariurile la zaruri, iată un alt exemplu care arată cote diferite:

Jucătorul plasează un pariu de 150 USD pe numărul 9.  Cota este 2:3. Jucătorul câștigă 100 USD. Pentru a afla cât ia jucătorul acasă, luați pariul inițial de 150 USD, împărțiți-l la 3 și înmulțiți răspunsul cu 2.  Se scade comisionul de 5%, iar câștigurile jucătorilor sunt acum de 95 USD. Cei 95 $ plus cei 150 $ plasați pe pariu sunt returnați jucătorului.