Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Craps Pit Boss

Craps Pit Boss este un element fix la masa de zaruri. Este important să înțelegem rolul lor.
 

La fiecare masă de zaruri vei găsi un șef de zaruri. Treaba acestui individ este să se asigure că lucrurile merg bine la masă și, de asemenea, să întrerupă orice luptă verbală și să rezolve disputele. Șeful gropii este un fel de mare bărbat (sau femeie). De obicei, sunt așezați undeva la masă sau stând lângă masă. Poziția va depinde de cazinoul respectiv și de regulile acestora. Această persoană are puterea de a arunca indivizi din joc dacă nu respectă regulile sau eticheta zarurilor.

Este extrem de important ca înainte de a merge la un cazinou pentru a juca zaruri să înțelegi protocolul și regulile. Acest lucru vă va asigura că dumneavoastră și toți ceilalți vă veți distra. De asemenea, se va asigura că nu deveniți enervant pentru ceilalți jucători sau deranjați jocul. Dacă o faci și s-ar putea să te trezești rapid aruncat din cazinou sau cel puțin din joc. Pentru a te asigura că lucrurile merg cât mai bine din partea ta, fii respectuos, cunoaște regulile și apoi urmează-le. Dacă nu o faci, șeful de craps se asigură că ieșirea ta de la masă este rapidă și sigură. Este o idee bună să fii drăguț cu toți angajații cazinoului, dar mai ales cu cei de la masă, inclusiv cu șeful de craps pit.

 Câteva moduri de a ajunge la partea bună a șefului de craps pit este să fii un respectuos față de dealeri, box man și stick man. A fi lipsit de respect sau nepoliticos te va pune rapid pe partea lor proastă. Poate doriți să luați în considerare și plasarea unor pariuri pentru dealeri. Acesta este un mod frumos de a lăsa un bacșiș și de a vă asigura că starea de spirit la masă este pașnică și jovială. De asemenea, pentru că rolul șefului de craps pit este să se asigure că jocul decurge fără probleme, încercați să nu faceți nimic care ar perturba sau încetini jocul. Un astfel de lucru ar fi plasarea de pariuri cu întârziere. Aceasta înseamnă pur și simplu că încercați să plasați un pariu atunci când zarurile nu sunt în mijlocul mesei. Acest lucru este permis în unele cazuri, totuși, dealer-ul și oamenii de la masă nu vor dori să aibă de-a face cu o mulțime de pariuri cu întârziere. Pariurile cu întârziere pot fi chiar respinse dacă dealer-ul alege.

De asemenea, asigurați-vă că țineți băuturile, mâncarea și alte bunuri departe de șina de jetoane. O modalitate de a-l supăra rapid pe șeful de la craps este să vă vărsați mâncarea sau băutura pe toată masa de craps. Nu numai că el sau ea va fi supărat, dar probabil și ceilalți jucători de la masă.

De aceea, nu uitați să fiți întotdeauna politicoși, să învățați regulile jocului, precum și eticheta, astfel încât să nu deranjați și nu încetinești jocul. Dacă faci aceste lucruri, nu ar trebui să ai nicio problemă cu șeful de craps pit.

Din nou, șeful de craps pit este persoana care se ocupă de masă. Treaba este să vă asigurați că jocurile funcționează fără probleme. Ei sunt, de asemenea, acolo pentru a gestiona orice dispută între jucători sau între jucători și dealeri.