Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Revista jocului Craps

Ce este Craps?

Craps este un joc de zaruri jucat atât în ​​cazinourile tradiționale, cât și în cazinourile online. Jucătorii de noroc pot recunoaște jocul doar după activitatea zbuciumată și energică din jurul unei mese de zaruri. În timp ce zarurile pot părea inițial a fi un joc extrem de complex din cauza termenilor și cuvintelor uneori de neînțeles folosite de jucătorii mai experimentați, adevărul este că acesta este unul dintre jocurile mai simple de învățat și de înțeles la cazinouri.

Where did Craps Originate?

O teorie populară cu privire la originea craps-ului spune că cavalerii englezi din secolul al XII-lea s-au distrat cu un joc numit Hazards. Acest joc a făcut parte integrantă din cultura populară engleză medievală și multe referințe la Hazard pot fi găsite în textele comune ale vremii. Francezii, însă, au fost responsabili pentru a-i da numele Craps-ului în anii 1600, iar „Rabii” a crescut în popularitate în toată Europa. Jocul și-a făcut în sfârșit drum spre țărmurile Statelor Unite și i s-a acordat statutul oficial cu un set de reguli scrise la începutul anilor 1900 de John H. Winn.

Ce este Online Craps?

În ciuda naturii virtuale a industriei jocurilor de noroc online, nu este neobișnuit să găsești jucători din orice țară din lume „adunați” în jurul unei mese de zaruri online și bucurându-se de joc. Cazinourile online oferă jucătorilor oportunitatea de a învăța jocul prin intermediul software-ului gratuit și, datorită camerelor de chat online, jucătorii se pot conecta cu alți fani ai zarurilor de pe tot globul. În plus, site-urile de jocuri de noroc online oferă jucătorilor una dintre cele mai interesante opțiuni de divertisment din domeniu – turneele de zaruri. Aceste competiții le permit jucătorilor să ia parte la jocuri de noroc interesante și rapide și, de asemenea, să stea la coadă pentru a câștiga premii profitabile.

Care este obiectivul zarurilor?

Masa de zaruri este ușor recunoscut datorită aspectului său unic și caracteristicilor personalizate. Jocul se joacă în jurul acestei mese, cu jucători adunați în jurul ei – fie fizic la un cazinou terestre, fie pe site-uri online. Jocul se joacă împotriva casei și tot ce trebuie să facă jucătorii este să parieze pe rezultatul celor două zaruri care sunt aruncate peste masă. Există o varietate de variante de pariere unice legate de zaruri, pe care jucătorii trebuie să le plaseze înainte de a arunca zarurile. Odată ce rezultatul zarurilor este determinat, toți jucătorii câștigători sunt plătiți.

Cum se pariază pe zaruri?

Deși obiectivul zarurilor este suficient de ușor de înțeles, jucătorii trebuie să dezvolte o bună înțelegere cu privire la diferitele opțiuni de pariere ale acestui joc. În esență, jucătorii pot paria în două moduri diferite la o masă de zaruri. Ei pot fie prezice rezultatul unei aruncări imediate, fie pot prezice rezultatul zarurilor pe o serie de aruncări. Odată ce jucătorii vor recunoaște diferitele opțiuni, vor putea să se apuce de a juca niște porcări serioase!