Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Regulile jocului Craps

 Craps is a historic dice game which is easy to play

Craps este un joc de zaruri istoric care a fost creat ca o versiune simplificată a jocului englez Hazard – la care se face referire în Poveștile lui Geoffrey Chaucer, Canterbury, care a fost scris între 1387 și 1400. 

Astăzi se joacă în cazinourile de pe tot globul, dar unii oameni cred că regulile craps-ului sunt prea complicate pentru ca jocul să fie plăcut – suntem aici pentru a ajuta la realizarea sigur că te distrezi.

De la ochii de șarpe până la faza punctuală, am acoperit toate regulile și terminologia crucială pentru craps. Tot ce trebuie să faci este să le citești și apoi să mergi la cazinoul tău preferat pentru a avea un joc!

Care sunt elementele de bază ale zarurilor?

Jucat cu doar două zaruri în jurul unei mese special concepute, zarurile ar putea fi ușor descrise ca fiind unul dintre cele mai simple jocuri de noroc din jur.

Craps (cunoscut și sub denumirea de craps bancar sau cazinou) se joacă între dealer și jucător, deși până la 20 de jucători pot participa împreună cu jucătorul. Jucătorii pariază pe rezultatul valorii totale a celor două zaruri care sunt aruncate peste masa de zaruri, plasând pariuri împotriva băncii. Câștigi prezicând corect valoarea totală a celor două zaruri.

Ce este masa de zaruri?

Tabela de zaruri are un design unic și este locul în care jucătorii plasează în mod tradițional pariurile înainte de începerea jocului – mai jos puteți vedea cum arată masa de zaruri și unde sunt plasate pariurile:

Craps is a dice-based casino betting game with a unique table and 19 different types of bets.  

Credit

 1. Pass Line Bet

 2. Nu Pass Line Bet

 3. Odds Bet

 4. Vino pariu

 5. Nu vin pariu

 6. Pariază pe teren

 7. Plază pariu

 8. Don 't' Vino, cumpără pariu

 9. Vino, cumpăr pariu

 10. Big 6 & Big 8

 11. Pariuri Hardway

 12. Orice pariu Craps|| |368

 13. Craps 2 Bet

 14. Pariul 12 Craps

 15. Pariul Craps 3

 16. Pariul Unsprezece

 17. Orice pariu Seven

 18. Horn Bet

 19. C & E Bet


La un cazinou terestre, doi dealeri de fiecare parte a mesei iau pariuri de la jucători. În plus, în jurul mesei de zaruri mai sunt cel puțin alți doi însoțitori.

Masa este împărțită în trei secțiuni: 

 • Partea stângă

 • Partea dreaptă || |379

 • Centre side

Fiecare dintre părți conține următoarele zone: 

 • Pariuri pe linie de trecere/nu trecere

 • Vino/nu trece Vino pariuri

 • Pariuri cu cote/Pariuri pe locuri

 • Pariuri pe teren 

Cum joci Craps?

La zarurile bancare, jucătorul pariază împotriva dealer-ului punând un cec de cazinou (mai degrabă decât un pariu în numerar) pe masă în runde de pariere. Jucătorul care pariază este cunoscut sub numele de „trăgător” și pariază minim (cel puțin) pe linia Don’t Pass Line sau Pass Line.

 • Linia de trecere este cunoscută și sub denumirea de „pariuri câștigătoare”, deoarece este un pariu pentru ca trăgătorul să câștige. pariază că trăgătorul va pierde

 • Don’t Pass Line is also known as ‘don’t win bets’, as it’s a bet for the shooter to lose

Tugătorul selectează două zaruri și le aruncă – zarurile trebuie să lovească pereții aflați în partea opusă a mesei de zaruri și trăgătorul are voie să manipuleze zarurile doar cu o singură mână. . Această acțiune începe prima rundă de pariuri, cu jucătorii care aruncă pe rând zarurile și acțiunea de pariere mișcându-se în sensul acelor de ceasornic în jurul mesei.

Există două faze pentru fiecare rundă de pariuri în craps: Come Out și Point.

Ce se întâmplă în timpul fazei de ieşire la zaruri?

Rotul de ieşire este prima fază dintr-o rundă de pariuri pe zaruri. Dacă trăgătorul are 2, 3 sau 12, runda se termină cu toți jucătorii care își pierd pariurile pe linia de trecere. Dacă trăgătorul aruncă un 7 sau 11, runda se termină cu jucătorii care câștigă pariurile pe linia de trecere.

Trăgătorul continuă să arunce zarurile până când primește un 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 – numărul aruncat este cunoscut sub numele de Punct.

Ce se întâmplă în timpul fazei de puncte la zaruri?

Odată ce trăgătorul a obţinut un punct, dealerul mută butonul On la acel număr de pe masa de zaruri.

Dacă trăgătorul aruncă Punctul, atunci jucătorii care pariază pe linia de trecere câștigă. Dacă trăgătorul obține un 7, atunci toți cei care au plasat un pariu pe linia de trecere pierd. Runda se termină când trăgătorul primește fie Punctul, fie 7, începând o nouă etapă de pariuri cu un nou trăgător.

Când sunt plătite pariurile în Craps?

Dealerul are o perioadă între aruncările de zaruri în care determină cine ar trebui plătit câștigurile, împreună cu colectarea pierderilor din pariurile pierdute.

Cum se numesc zarurile în Craps?

Deoarece sunt două zaruri aruncate în zaruri, aruncarea zarurilor dvs. va da un rezultat între 2-12, iar fiecare dintre rezultate are propriul nume.

2: Ochi de șarpe

Doi sunt cunoscuți ca „ochi de șarpe” deoarece arată ca o pereche de ochi de șarpe. Două mai este cunoscută și sub denumirea de „două craps doi”.

3: Three craps three

Pe lângă numele său principal de „trei craps trei”, unele dintre celelalte nume pentru aruncarea unui trei sunt „trei”, „ace doi” și „ vino singur'.

4: Balerina 

Cunoscută drept „balerina” pentru că este doi-două (o fustă de balet), aruncarea unui patru se mai numește și „Little Joe from Kokomo”, „Little Joe” , sau „Micul Joe pe primul rând”.

5: Febră 

Poate cunoscută ca „febră” din cauza asemănărilor verbale dintre acesta și cinci, nota de cinci este cunoscută și sub denumirea de „fără câmp cinci” și „Mica Phoebe” .

6: Jimmie Hicks din sticks

Loviți un șase și vă va oferi un „Jimmie Hicks din stick’ sau „Jimmie Hicks”. Dacă câștigi cu șase, aruncarea ta este numită „666 câștigător 6”.

7: roșu mare 

Mesele de Craps prezentau în mod tradițional un șapte roșu mare, ceea ce înseamnă că lovirea unui șapte este cunoscută sub numele de „roșu mare” – alte nume includ „up pops the Devil” și „Șase as”.

8: Easy opt 

Numele tauului de opt depinde de modul în care ajungi acolo – dacă este printr-un 6 și 2 sau un 3 și 5, este un „opt ușor”; dacă este printr-un 4 și 4, atunci este un „mamă și tată”, „opt de la Decatur”, „Ozzie și Harriet” sau o pereche pătrată.

9: Jessie James 

Haducul american Jessie James a fost împușcat cu un pistol de calibru .45, iar dacă dai un nou lovind 4 și 5 scorul tău se numește „Jessie James”. '. Alți termeni pentru o rolă nouă sunt „centerfield nine”, „Old Mike”, „Nina at the Marina”, „Nina din Pasadena”, „nine din Carolina” și „railroad nine”.

10: Labe de cățeluș

Rolează un zece tare (5 și 5) și ar putea fi numit „labe de cățel”, „cap de elan” sau „pereche de floarea-soarelui”.

11: Yo-leven

Denumit „yo-leven” de mulți cazinouri și jucători de noroc (pentru a evita să fie confundat cu șapte), notarea unui unsprezece este cunoscută și sub numele de „yo”. „sau „șase cinci, fără jive”.

12: Vagoane 

De ce rularea unui doisprezece este cunoscut sub numele de „vagoane”? Pentru că petele arată ca desene ale vagoanelor de cale ferată. Alte nume pentru doisprezece includ „miezul nopții” și „tracțiune pe câmp cu acțiune dublă”.

Care sunt cele mai populare pariuri la zaruri?

Deși zarurile este un joc simplu de înțeles, există un număr destul de mare de opțiuni de pariere cu care jucătorii ar trebui să se familiarizeze înainte de a începe Joaca. Unele dintre cele mai obișnuite variante de pariuri disponibile includ: 

Pass Line Bet 

Când zarurile sunt aruncate pentru prima dată într-un joc de zaruri, ele se numesc „rula de ieşire” . Cu pariul pe linia de trecere, jucătorul pariază că această sumă va fi șapte sau unsprezece. Totuși, pariul pierde dacă rezultatul total este de două, trei sau doisprezece. Dacă orice alt număr este aruncat în timpul aruncării, acesta devine „Punctul”. Toate pariurile sunt apoi mutate în poziția numerotată de pe masa de zaruri și pariul pe linia de trecere câștigă dacă numărul de puncte este aruncat înainte de șapte sau unsprezece.

Come Bet

Jucătorii pot face o predicție cu privire la valoarea următoarei aruncări de zaruri în orice moment în timpul jocului trăgător. Dacă aruncarea zarurilor totalizează șapte sau unsprezece, pariul Come câștigă; dar dacă se aruncă 2, 3 sau 12, pariul Come pierde.

Place pariu

Dealerul determină Punctul jocului și după acest pas, jucătorii pot miza pariuri pe plasare. numerele 4, 5, 6, 8, 9 sau 10. Dacă aceste numere sunt aruncate înaintea unui șapte, pariul pe loc câștigă. Dacă un șapte este aruncat înaintea oricăruia dintre aceste numere, pariul Place pierde.

Care sunt șansele de câștig la Craps?

Șansele tale de câștig la craps depind de tipul de pariu pe care îl plasezi. Mai jos veți găsi cotele pentru fiecare pariu pe care îl puteți plasa în craps.

Tip de pariu

Cote plătite

Echipa casei (%)

Trece/Vino

1 :1

1,41

Nu trece/Nu veni 

1:1

1,36

Pass Odds / Come Odds

6:5 pe 6,8

3:2 pe 5,9

2:1 pe 4,10|| |447

0

Don't Pass Odds / Don't Come Odds

5:6 împotriva 6,8

2:3 împotriva 5,9

1:2 against 4,10

0

Yo (11)

15:1

11,11

3

15:1

11,11

2

30:1

13,89

12

30:1

13,89

Hi-Lo (2 sau 12)

15:1

11,11|| |467

Craps (2, 3, or 12)

7:1

11.11

C & E (pariul combinat)

7:1 pe 11

3:1 pe 2,3,12

11.11

Orice 7

4 :1

16.67

Câmp

2:1 pe 2,12

1:1 pe 3,4,9,10 ,11

5,56 (2,78  dacă 12 plătesc 3:1)

Horn (pariul combinat)

3:1 pe 3,11

27:4 pe 2,12

12.50

Whirl/World (pariul combinat)

0:1 (push) o n 7

11:5 pe 3,11

26:5 pe 2,12

13,33

Hard 4 / Hard 10

7:1

11.11

Hard 6 / Hard 8

9:1

9.09|| |496

Big 6 / Big 8

1:1

9,09

Locul 4 / Locul 10

9:5

6,67

Locul 5 / Locul 9

7:5

4

Locul 6 / Locul 8

7:6

1,52

Cumpără 4 / Cumpără 10

2:1 -5% din pariul dorit

4,76 – 1,67 dacă comisionul este luat doar câștigul

Cumpărați 5 / Cumpărați 9

3:2 -5% din pariul intenționat

4.76 – 1.96 if the commission is only taken only the win

Cumpărați 6 / Cumpărați 8

6:5 -5% din pariul intenționat

4,76 – 2,22 dacă comisionul este luat doar câștigul

Lay 4 / Lay 10

1:2 -5% din pariul intenționat

2,44 – 1,67 dacă comisionul este luat doar câștigul

Lay 5 / Lay 9

2:3 -5% din pariul intenționat

3,23 – 2 dacă comisionul este luat doar câștigul

Lay 6 / Lay 8

5:6 -5% of the intended win

4.00 – 2.27 dacă comisionul este luat doar câștigul

Mulți jucători sunt amânați să joace zaruri deoarece jocul are o multe reguli. Cu toate acestea, odată ce ați stăpânit elementele de bază, vă puteți distra mult cu acest joc de zaruri. Ți-am explicat regulile în acest articol, așa că învață-le bine și apoi mergi pe terenul tău preferat saucazinou online pentru a juca zaruri!Frequently Asked Questions