Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Software Craps

Software Craps: Descoperiți ce software Craps vă este disponibil

Aflați totul despre software-ul de craps care vă este disponibil online. Veți găsi multe tipuri de software pentru zaruri pentru a practica și juca zaruri.

Există multe tipuri de software pentru zaruri disponibile online. Vi se va cere să descărcați și să utilizați un software de zaruri pentru a participa la jocuri și turnee online. De asemenea, puteți descărca simulatoare de software de craps care vă permit să exersați jocul. Alte pachete software vă vor ajuta să vă perfecționați abilitățile, determinându-vă avantajul și calculând riscul de ruinare.

Vom discuta mai întâi despre software-ul craps pe care vi se va cere să îl utilizați când jucați pe site-uri de jocuri de noroc. Software-ul de craps pe care îl folosesc cazinourile online poate diferi de la un site la altul. Există un număr de software de înaltă calitate care alimentează jocurile de cazinou online. Multe dintre cele mai bune vor oferi o grafică grozavă, statistici robuste și o mulțime de jocuri. Vă puteți aștepta ca cazinourile dvs. online mai bune să folosească software de ultimă generație.

Mai jos, vom arunca o privire asupra diferitelor tipuri de software pentru zaruri, începând cu software-ul de simulare. Vom oferi apoi o scurtă prezentare generală a software-ului Craps popular (și a altor jocuri de cazinou) folosit de cazinourile online.

Software de simulare Craps

Un software Craps destul de popular este Smart Craps. A fost dezvoltat pentru jucători avansați. Jucătorii noi le-ar putea găsi puțin greu de urmărit. Este conceput pentru a ajuta jucătorii serioși de Craps să bată casa. Acesta va calcula dacă influențați sau nu zarul atunci când îl aruncați. Smart Craps va calcula cât de mult vă puteți aștepta să câștigați pe oră, riscul de ruinare și, de asemenea, vă va permite să exersați jocul. De asemenea, oferă un ghid pentru zaruri și informații conexe pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți jocul.

Software Craps: Software pentru cazinouri

Software-ul Craps va fi, de asemenea, necesar pentru persoanele care doresc să joace la cazinourile online. Unele dintre cele mai frecvent utilizate sunt Microgaming, Playtech, RTG, Odds On, World Gaming, Wagerlogic, Ongame și iGlobalMedia.

Microgaming: Microgaming este un software de craps foarte avansat. De fapt, este unul dintre cele mai bune pachete software din industrie. Acesta alimentează alte jocuri de cazinou, în afară de zaruri. Permite o redare rapidă și nu există erori vizibile. Aproximativ 100 de cazinouri folosesc acest software. Poate fi descărcat sau jucătorii pot folosi versiunea Flash.

Playtech: Playtech este un alt program foarte bun de craps. Există aproximativ 40 de cazinouri Playtech online. Jucătorii pot folosi opțiunea descărcabilă sau pot opta pentru Flash.

RTG: Software-ul RTG a fost dezvoltat pentru prima dată în anii 1990. Este foarte avansat, permite jocuri rapide și are o grafică grozavă. Multe cazinouri online folosesc RTG.

Cote On:  Odds On este un software excelent pentru dauri și alte jocuri de cazinou. Grafica este superbă, la fel ca și designul general. Software-ul permite o experiență foarte realistă.

Alte aplicații de dauri și jocuri de cazinou utilizate în mod obișnuit sunt World Gaming, Wagerlogic, Ongame și iGlobalMedia. Aceste alegeri sunt, de asemenea, foarte bune și probabil că veți întâlni un cazinou care folosește cel puțin câteva dintre acestea.

Există un număr mare de software de craps disponibil online. În funcție de ceea ce căutați să le utilizați, veți descoperi că puteți descărca un număr dintre aceste pachete absolut gratuit. Va trebui să descărcați software-ul de zaruri pentru a participa la jocuri online. Tipul de software pe care vi se va cere să îl utilizați va varia în funcție de site-ul de craps sau de cazinou pe care îl vizitați. Site-urile dvs. de cazinouri de top vor folosi software de înaltă calitate, iar experiența dvs. de joc ar trebui să fie una bună.