Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Craps Stickman

Omul de craps stick se ocupă de pariuri, strigă rolele și dă zarurile înapoi la trăgător.
 
În timpul unui joc de zaruri de cazinou sunt prezenți la masă mai mulți angajați ai cazinoului. Unul dintre acești indivizi este cunoscut sub numele de craps stickman. El sau ea este persoana care strigă zarurile și, de asemenea, dă zarurile înapoi celui care trage (persoana care aruncă zarurile). De asemenea, ei plasează pariuri pentru persoanele interesate să participe la acțiune și, de asemenea, plătesc pariuri. Pariurile propoziției sunt gestionate de către stickman-ul de zaruri.

Este important ca jucătorii să se asigure că stickman-ul de zaruri le cunoaște înainte de a începe să arunce jetoanele. Acest lucru poate încetini jocul și poate face ca Lucruri frustrante pentru toată lumea de la masă, dacă omul de craps trebuie să-și dea seama al cui pariu este al cui și să urmărească verificările. Nu vrei să fii o supărare pentru ceilalți jucători sau pentru oricare dintre angajații cazinoului. Cel mai bine este să respectați regulile și protocolul, astfel încât jocul să decurgă cât mai bine și să nu existe dispute inutile.

Există eticheta la mesele de craps. Acest lucru este foarte important să respecte toți jucătorii. Este aproape la fel de important ca respectarea regulilor. Este o idee bună să stai pe loc și să urmărești puțin pe toată lumea înainte de a începe să participi, astfel încât să ai ocazia de a accepta totul și, de asemenea, pentru a avea șansa de a învăța protocolul. Urmărește cu atenție și vezi cum se așteaptă ca oamenii să reacționeze și să răspundă la diferitele persoane de la masă, inclusiv alți jucători și angajații. Puteți folosi oricând Internetul pentru a face unele cercetări dacă nu aveți absolut nicio idee cum să acționați la o masă de zaruri.

Unele reguli comune care trebuie urmate cu care jucătorii noi ar putea să nu fie familiarizați, includ cum să mânuiește zarurile. Persoanele care joacă un joc de zaruri nu pot ține sau atinge zarurile cu mai mult de o mână. De asemenea, zarurile nu pot fi luate de marginea mesei. Dacă trebuie să schimbați mâna când manipulați zarurile, puneți-le pe masă și apoi ridicați-le cu cealaltă mână. Este posibil să nu vă puteți schimba mâna deloc. Veți dori să-l întrebați pe stick man sau pe alt angajat de la masă înainte de a face o mișcare. De asemenea, ar trebui să fii foarte respectuos față de toți cei de la masă. Aceasta include atât jucătorii, cât și angajații.

Stickmanul de jocuri de noroc este angajatul cazinoului de la masa de zaruri care controlează în cele din urmă ritmul și acțiunea la masă. Ei vor aștepta până când toate pariurile sunt pariate și apoi vor împinge sau vor da zarurile trăgătorului și apoi va începe jocul. Din nou, asigurați-vă că sunteți amabil cu toată lumea de la masă, inclusiv cu stick man. Dacă aveți probleme sau nu sunteți de acord cu un apel, atunci vorbiți cu craps stickman sau craps box man. Ei vor putea rezolva problema.