Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Sisteme Craps

Mai multe informații despre sistemele Craps

Mulți jucători folosiți anumite tipuri de sisteme de pariuri cu zaruri, deși trebuie să vă dați seama că niciunul dintre sistemele de zaruri nu poate schimba avantajul casei la orice pariu.

Sisteme de zaruri: Introducere

Mulți jucători folosesc niște zaruri. sisteme de pariuri, deși trebuie să vă dați seama că niciunul dintre sistemele de zaruri nu poate schimba avantajul casei la orice pariu. Avantajul casei este decis de suma de numerar pe care o plătește cazinoul atunci când câștigi un joc în raport cu cotele reale pentru pariu.

Ceea ce un jucător de zaruri spera să obțină folosind sistemele de zaruri este să profitați de fluctuațiile probabilității de viraj scurt. De exemplu, în craps, raportul dintre un 7 este de șase la unu. Aceasta înseamnă că (pe termen lung peste milioane sau chiar miliarde de aruncări) va avea o medie de 7, fiind aruncată o dată la fiecare 6 aruncări. Cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă cu adevărat pe termen scurt. Un jucător poate arunca 3 X 7 la rând sau poate arunca de cincizeci de ori fără să arunce niciun 7. Aceasta este ceea ce ne referim la fluctuația pe termen scurt a probabilităților de zaruri de zaruri și acesta este motivul pentru care unele dintre aceste sisteme de zaruri pot ajuta jucătorii să profite în unele sesiuni de joc. O alternativă la sistemele de zaruri pe care îmi place să o folosesc se numește presa 10/4.

Sisteme de zaruri: pariarea la punctul opus

Dacă pariez pe linia de trecere, îmi place să pun un loc pariat pe numărul opus punctului. Dacă te uiți îndeaproape la unele zaruri, vei vedea că numerele lor de sus și de jos sunt opuse combinații de numere. Cea șase, de exemplu, este opusă celor opt. De exemplu: Dacă 6 este format din cele 2 zaruri cu 5-1 (șase) pe o parte, atunci partea opusă va fi 6-2 (opt). Un combo de cinci este opusul celor nouă, iar combinația de patru este opusul zece.

Un pariu de loc pe 4 sau 10 plătește 9 dolari pentru un pariu de 5 dolari. Dacă 4 sau 10 este punctul, fac un pariu de 5 dolari pe numărul opus. Apoi îmi schimb pariul pe locul cu un pariu „cumpără”.

Sisteme Craps: Exemplu de pariuri

Plasați 4 sau 10 pentru 5 dolari. Dacă împușatorul 7s out, ești afară cu 5 dolari. La prima lovitură veți fi plătit cu 9 dolari. Spune-i dealer-ului să-ți apese pariul, iar pariul nostru va ajunge la 10 dolari (vei primi 4 dolari). La a doua lovitură veți fi plătit cu 18 dolari. Spune-i dealer-ului să cumpere numărul, ceea ce înseamnă că dealer-ul îți crește pariul la 25 de dolari și îți va da înapoi 3 dolari.

Plătești un comision de cinci procente pentru a fi plătit cote reale pentru pariul tău, atunci când cumperi un număr. Când cumpărați 4/10, veți fi plătit doi la unu în loc de nouă la cinci pentru pariul dvs. Unele cazinouri vă vor cere să acordați comisionul pentru pariul dvs. de cumpărare în avans, în timp ce altele nu o fac.