Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Masa Craps

Aspectul mesei Craps

Pentru a putea pentru a înțelege jocul de zaruri, trebuie să cunoașteți aspectul mesei de zaruri. Acesta este un ghid informativ despre aspectul mesei de zaruri.

Pentru a putea înțelege jocul de zaruri, trebuie să cunoașteți aspectul mesei de zaruri. Acesta este un ghid informativ cu privire la aspectul mesei de zaruri.

Tabela de zaruri: Introducere

Jucatul de zaruri este într-adevăr unul dintre cele mai simple și distractive lucruri din lume; totuși, mulți jucători renunță, din păcate, la distracție și mai degrabă își fac griji cu privire la aspectul complicat de pe masă, ceea ce îi face să renunțe înainte de a începe. Mai degrabă dați-i o șansă, deoarece aspectul mesei de zaruri este mult mai simplu decât ați putea crede.

Masa de zaruri: Jucând pentru distracție

Craps este un joc foarte popular, plăcut și profitabil. Deși există destul de mulți jucători gata să dedice ore și ore acestui joc grozav, majoritatea oamenilor doresc să-l joace doar de dragul de a juca jocul. Aceștia sunt jucătorii de la mesele de zaruri cărora le va plăcea să joace zaruri online pentru distracție și nu vor să cheltuiască mulți bani făcând asta.

Pentru acești jucători „distrași”, cazinourile online sunt răspunsul. Cazinourile online vă permit să jucați jocuri de masă craps gratuit sau pentru bani. Cu toate acestea, sunteți liber să decideți pentru cât timp doriți pur și simplu să vă perfecționați abilitățile în timp ce jucați jocul pentru distracție. Este sfătuit, totuși, că trebuie să încercați să jucați jocuri de masă craps pentru bani cel puțin o dată, deoarece ar fi într-adevăr păcat să irosești toate cunoștințele pe care le-ai acumulat în timp ce joci gratuit. Când te-ai săturat să joci jocuri de masă de zaruri pentru distracție, poți continua să câștigi o mulțime de bani în jocurile de zaruri adevărate.

The Craps Table: Personal

Un echipaj din 4 persoane conduce jocul de masă de zaruri: un stickman, un boxman și 2 dealeri. Toți acești angajați ai cazinoului au aria lor specifică de responsabilități și îndatoriri. Boxmanul este singurul căruia îi este permis să stea în timpul acțiunii. Cei 2 dealeri stau pe partea stanga si dreapta a boxmanului. Un stickman se confruntă cu boxman în partea opusă a mesei de zaruri.

Responsabilitatea boxman-ului de zaruri este bankroll-ul cazinoului. El are grijă de stivele de jetoane plasate în fața lui, supraveghează jocul și supraveghează întreaga masă de zaruri. El este, de asemenea, cel care vă schimbă banii în jetoane de cazinou și verifică adesea zarurile pentru a căuta orice defecte și pentru a proteja jocul împotriva zarurilor strâmbe. El trebuie să rezolve posibilele dispute între jucători și dealer.

Un stickman controlează zarurile de la masa de zaruri cu un baston flexibil, iar când un nou trăgător de zaruri este gata să arunce zarurile, își folosește bastonul pentru a muta 3 zaruri. perechi spre trăgător. Trăgătorul selectează o pereche și le aruncă peste masă. După aceea, stickman-ul mută aceeași pereche către trăgător și de fiecare dată când zarul este aruncat, stickman-ul trebuie să anunțe rezultatul aruncării.