Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Turnee Craps

Ghidul dvs. pentru turneele online Craps

Online turneele de zaruri pot fi foarte distractive și oferă niște premii excelente. Să ne uităm la ce strategii poți folosi pentru a câștiga la turneele de zaruri online.

Turnee de zaruri online: Introducere

Veți găsi diverse cazinouri online care oferă turnee de zaruri interesante. Aceste turnee online de zaruri variază de la concursuri cu intrare gratuită la unele competiții care percep o taxă de intrare mai mare de sute de dolari.

Dacă vrei să devii mai bun la jocul turneelor ​​de zaruri, trebuie să te familiarizezi cu unele dintre cele mai bune. strategiile turneelor ​​de zaruri și veți găsi aceste informații pe această pagină.

Turnee de zaruri online: Schimbarea modului în care jucați zaruri

Când decideți să participați la turneele de zaruri online, este important pentru tine să-ți modifici strategia de turneu de zaruri față de modul în care joci în mod obișnuit zarurile online. Prin urmare, trebuie să vă dați seama că jucați un alt joc și că acum concurați împotriva celorlalți jucători din turneu și nu împotriva casei, ca de obicei. Când luați în considerare cotele de zaruri și vedeți că sunt aproximativ aceleași, veți realiza că trebuie să cunoașteți și să fiți familiarizat cu fiecare pariu de zaruri online înainte de a încerca turneul.

Turnee de zaruri online: Premii

Premiile vă vor afecta strategia de turneu de zaruri, iar premiile pentru aceste turnee de zaruri online variază întotdeauna. Este o logică comună că turneele de zaruri cu prețuri mari de intrare vor putea oferi mize și premii mai mari. Se poate aștepta ca premiile acestor turnee de zaruri să devină din ce în ce mai mari pe măsură ce turneele de zaruri online devin tot mai populare. Este obișnuit astăzi să vedem turnee majore de zaruri jucate pentru peste 100 000 de dolari în premii I. Când joci într-un turneu de zaruri online gratuit sau cu cost redus, îți poți permite să folosești o strategie de turneu mai puțin precaută și să pariezi sume ceva mai mari. Când jucați în turnee de zaruri mai mari și mai importante, ar trebui să vă gândiți la fiecare pariu și să rețineți că turneele mai mari atrag jucători de zaruri mai buni

Turnee de zaruri online: strategii pe termen scurt

Un important regula craps este să încerci mereu să joci cu o strategie de turneu pe termen mai scurt, deoarece aici trebuie să faci o anumită sumă stabilită într-un interval de timp scurt. Dacă turneul online are mulți jucători, va avea mai multe runde, iar primii 3 jucători din fiecare oră vor trece la următoarea etapă a turneului.

Câștigătorul turneului de zaruri online este jucătorul de zaruri care ajunge la cel mai înalt nivel cu cea mai mare sumă de numerar. Unele turnee vor acorda doar un premiu de top câștigătorului de top, în timp ce alte turnee de zaruri distribuie premiul între primii 2 sau 3 jucători. Ar trebui să revizuiți această chestiune, precum și regulile și regulamentele turneului înainte de a accepta să participați la orice turneu de zaruri.